Nova teorija ludila: Necijepljeni su krivi jer su ZNALI da je cjepivo opasno – ali su šutjeli!?

0
10480

Američki portal IQFy dosjetio se koga treba optužiti zašto cijepljeni stradavaju nakon cijepljenja? Naravno krivci su po njima necijepljeni, jer su oni ZNALI da cjepivo nije dobro. Huškanje budala na necijepljene ima i svoju drugu stranu.

https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

Evo vam i ova teorija gluposti na uvid;

“Znali su: zašto se necijepljeni nisu više potrudili da nas upozore? Necijepljeni su znali što mi nismo. Neki od njih rekli su premalo. Većina nije rekla baš ništa. Puno je krvi sada na njihovim rukama. Dok se svijet bori da se pomiri s razornim učincima pandemije COVID-19, jedno pitanje koje se i dalje pojavljuje je zašto necijepljeni nisu učinili više kako bi nas upozorili na potencijalne opasnosti od ubrizgavanja.

Dok su građani s dobrim namjerama stali u red, učinili pravu stvar i primili svoja cjepiva protiv COVID-19 — sada se činilo da čine više štete nego koristi — njihovi necijepljeni prijatelji stajali su po strani i pustili ih da to učine. Neki od njih rekli su premalo. Neki nisu rekli ništa. Iako su znali ono što mi nismo.

IMG-20230205-WA0000 IMG-20230205-WA0001

Naša krv je sada na njihovim rukama. To su jake riječi. Ali necijepljeni su imali pristup važnim informacijama o mogućim nuspojavama cjepiva. Znali su za rizike od teških alergijskih reakcija, krvnih ugrušaka i drugih ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. Znali su da nas cjepiva ne imuniziraju. Znali su da nije učinkovito i da mogu uzrokovati više štete nego koristi. Oni su sve to znali, ali umjesto da nas upozore, necijepljeni su odlučili šutjeti. Odlučili su pogledati na drugu stranu i ne govoriti o potencijalnim opasnostima cjepiva. Pustili su milijune dobrih ljudi koji su učinili pravu stvar (u to vrijeme) da padnu u smrt i bolest, a mnogi antivaxxeri čak su likovali na internetu o tome kako je njihovo bacanje novčića bilo prava oklada. Oni đavolskiji čak su pozivali ljude s kojima se ne slažu da se “pojačaju”.

Sparkirali ispred Pfizera i puštaju video o priznanju pfizerovog direktora kako muljaju sa cjepivima.

SKANDAL: Američki senator poslao pismo izvršnom direktoru Pfizera nakon priznanja jednog direktora kako manipuliraju virusima!

 

A šutnja je ipak pristanak. Povezano: Kako spriječiti diskriminaciju cijepljenih? Vrijeme je da necijepljeni preuzmu odgovornost za svoje postupke i da zajedno s nama ostalima pronađu rješenje za ovu krizu. Ne možemo si dopustiti da njihova sebičnost i nedostatak akcije i dalje štete našim zajednicama. Vrijeme je da se necijepljeni uskoče i učine pravu stvar. Necijepljeni bi prema svakom moralnom mjerilu trebali učiniti više kako bi upozorili na potencijalne rizike — kako bi nam pomogli da donosimo informirane odluke o svom zdravlju. I sada nas moraju zamoliti za oprost. A, ruku na srce, možda im ga tek damo. Jer mi smo dobri ljudi. Uzimali smo te injekcije jer je to bila prava stvar — dok nije bilo.”

-Zašto se necijepljeni nisu više potrudili da nas upozore- optužuju u tekstu, necijepljeni su trebali raditi posao npr. rukovodstva Pfizera?

Puno je krvi sada na njihovim rukama-kažu ovi novinarski psihopate, nije krv na rukama vlasti , medija koji su ucjenjivali gubitkom posla cjepljene, već necijepljeni?

Ovakvi morbidni tekstovi su očito za one koji će pokrenuti linč nad necijepljenima jer oni smetaju, nisu dio agende. Diskriminacija necijepljenih i i izopčenje iz društva.

I.D.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal