Pet zrakoplova američke mornarice E-6B Mercury bilo je u zraku i jedan zrakoplov ‘sudnjeg dana ‘ stigao je u Europu!

0
2580

5 zrakoplova američke mornarice E-6B Mercury bilo je u zraku i jedan na zemlji. Još jedan sudnjeg dana stigao je u Europu.

Ove letjelice su nuklearno sposobne i smatraju se letjelicama “Sudnjeg dana”.

Ovi avioni su pripremljeni za nuklearni rat.

Bez sumnje, ovi se zrakoplovi za nešto pripremaju.

Dok svi žive svojim normalnim životom, napetost u svijetu raste:

Američki i južnokorejski borbeni zrakoplovi izveli su vojne vježbe zajedno s bombarderom B-52H sposobnim za nuklearno oružje na Korejskom poluotoku.
Sjeverna Koreja je rekla da će, ako Sjedinjene Države ili Japan pokušaju presresti jednu od njihovih probnih raketa, to biti kao
“Objava rata”.

Napetost između Tajvana i Kine raste: Tajvan kaže da bi Kina u svakom trenutku mogla izvršiti invaziju na njegov teritorij. Očekuje se sastanak predsjednika Tajvana i visokog zapovjedništva vlade Sjedinjenih Država. U Sjedinjenim Državama.

Sjedinjene Države kažu da bi: “Izraelska vojna operacija protiv Irana mogla doći u budućnosti”. Izrael je prije nekoliko sati nagovijestio da su mu Sjedinjene Države dale zeleno svjetlo. Sjedinjene Države i Izrael kažu da neće dopustiti Iranu da ima nuklearno oružje.

IZRAEL:

“AKO IRAN NE STANE, IZBIT ĆE NUKLEARNI RAT.”

Izraelski predsjednik Netanyahu rekao je da ima poruku za: “one koji kažu ‘dobro, ako poduzmemo akciju protiv Irana, suočit ćemo se s ratom’. Suočit ćete se s ratom ako to ne učinite, s užasnim nuklearnim ratom ako ne učinite.”

Rusija je izvela najveći napad od početka rata u Ukrajini. Napetost će rasti kako tenkovi sa Zapada stižu u Ukrajinu.

U Moskvi i drugim regijama Rusije na nekim ruskim kanalima i radiju objavljena je poruka da se odvija nuklearni napad, ljudi su zamoljeni da potraže utočište i uzmu tablete. Nekoliko sati kasnije ruska vlada objavila je da je riječ o hakiranju, a isto se dogodilo i prije 2 tjedna. Specijalni rad vodi se u mnogim djelovima svijeta .

 

M.B.

HOP

HOP na Telegramu