Istraga državnog tužitelja u Teksasu o učinkovitosti cjepiva

0
1735

Manipulacije, krivotvorine, nuspojave – lijekovi pod pritiskom?

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Istraga državnog tužitelja u Teksasu o učinkovitosti cjepiva

Prenosimo Vam s kanala dr R. Fuellmicha objavu portala unser-mitteleuropa.com prije dva dana objavio je kratki video u kojemu se govori o manipulacijama, krivotvorinama i istrazi državnog tužitelja u Teksasu o učinkovitosti cjepiva protiv Covida?

Evo prijepisa razgovora o cijepljenju:

 

 

U američkoj državi Teksas postoji zakon koji poduzima mjere protiv obmanjujuće trgovačke prakse. Konkretno, sada je riječ o cjepivima protiv Covida.

Glavni državni odvjetnik Ken Paxton istražuje, među ostalim, jesu li tvrtke pogrešno predstavile učinkovitost svojih cjepiva protiv Covida 19 i vjerojatnost prijenosa Covida 19 nakon primjene cjepiva. Također je od velikog interesa da će se ova istraga pozabaviti mogućom manipulacijom podataka iz ispitivanja cjepiva.

 

Ova istraga o potencijalno prijevarnoj aktivnosti zanimljiva je i zbog pravnog imuniteta koji su dobili proizvođači cjepiva protiv Covid-19. Također, bitan dio ove istrage bit će i kontroverzna praksa ovih kompanija da javnu raspravu vode samo o učinkovitosti cjepiva u smislu smanjenja relativnog rizika, a nikako o smanjenju apsolutnog rizika.

Na primjer, u Pfizeru/Biontechu relativno smanjenje rizika o kojem se raspravljalo u javnosti bilo je 95%. Pacijentima je stoga sugerirano da će ih cjepivo pouzdano zaštititi do 95%.

U stvarnosti, apsolutno smanjenje rizika bilo je samo 0,87%.

 

Nažalost, te su činjenice već bile raspravljene u članku Lanceta 27. travnja 2021. bez ikakvog pojašnjenja u glavnim medijima. Državni odvjetnik Paxton također će prisiliti tvrtke da predaju te dokumente. Inače ne bi bilo načina da javnost vidi te važne dokumente. Također želi otkriti pune implikacije donošenja odluka koje stoje iza mjera protiv pandemije koje su nametnute javnosti. Citat državnog odvjetnika Paxtona:

 

“Razvoj cjepiva protiv Covida 19 te jamstva i znanja Pfizera, Moderne, Johnson & Johnsona od najveće su važnosti za zdravlje i dobrobit javnosti. Ova istraga ima za cilj otkriti istinu.” 

 

Tvrtke Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson imaju rok za predaju dokumenata do 31. svibnja 2023. godine. U prilogu ovog dopisa nalazi se ukupno 30 točaka kojima se traži puštanje različitih vrsta dokumenata (cijeli zahtjev možete pronaći u referencama). Prvih 8 točaka uglavnom se odnosi na strategiju oglašavanja i reklamne materijale.

 

Od točke 9. postaje eksplozivno. Osim dokumentacije o studijama i internoj komunikaciji tvrtke, traži se i komunikacija s nadležnim tijelima. Dokumenti o nevladinim organizacijama, odborima ili tijelima organizacija za cijepljenje ili inicijativama koje su zagovarale cijepljenje i druge organizacije nadzornih tijela također moraju objaviti sve dokumente.

 

Posebno je eksplozivno objavljivanje studija o tehnologiji mRNA, cjepivima protiv Covida 19, prevenciji Covida 19 i nuspojavama cjepiva, uključujući neobrađene podatke, koje financira ili sponzorira Pfizer. Sva korespondencija, izvješća i analize, uključujući i one od FDA, također moraju biti objavljeni, kao i podaci o svim vrstama nuspojava, uključujući i smrtne slučajeve.

 

Također je od velikog interesa za javnost saznati kada je Biontech/Pfizer postao svjestan dodatnih ozbiljnih nuspojava, njihove učestalosti i smrtnih slučajeva koji nisu bili navedeni u informacijama o proizvodu. Komunikacija s CDC-om u vezi s promjenom definicije cjepiva iz (citat) “proizvoda koji potiče imunološki sustav na stvaranje imuniteta” (kraj citata) u (citat) “pripravka koji se koristi za jačanje imunološkog sustava protiv poticanja bolesti ” (kraj citata). CDC je promijenio definiciju u rujnu 2021. Svakako ne bez skrivenih motiva.

 

Glavni državni odvjetnik Paxton također je dodao vrlo zanimljiv odlomak: ne dopušta nikakve redakcije, nikakve uredničke izmjene. Dokumenti se dostavljaju u cijelosti u izvorniku.

Nevjerojatno uzbudljivo!

 

 

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal