Aleksandaru Vučiću srednjoškolcu iz Zemunske gimnazije krivotvorili diplomu lažnog pravnika i lažnog akademskog građanina 1994. godine!

0
4043
Brodolomnici bježe s Vučićeva SNS broda
Pomanjaknje pameti, karaktera i morala oduvijek krasi plačnu dolinu šumadijske države u dolini Morave. Najsvježiji i slikoviti primjer toga stiže nam jučer. Dojučerašnja visoka dužnosnica Vučićeve nacističke SNS ekipe Stanislava Pak – Stanković odlučila je podići sidro i napustiti stranku. U taboru Vučićevih recikliranih radikala kćer umirovljenoga sveučilišnoga profesora Pravnog fakulteta Milana Paka bila je od 2009. godine. I za to vrijeme obnašala je dužnost savjetnice bivšega predsjednika SNS bagre Tomislava Nikolića. Odjednom, osjetivši da uoči današnjih, a posebice sutrašnjih političkih prosvjeda SNS brod  naglo tone, riješila je bešćutna Stanislava Pak Stanković pobjeći s broda luđaka. Sad iscrpno pripovijeda na regionalnim i u Srbiji rijetkim medijima poput N1 ili Nova.rs svoju patetičnu ispovijed.
FB_IMG_1685349225830
Vrhunac patetike je kad javnosti otkrije toplu vodu izjavom kako su svi mainshit mediji u Srbiji pod izravnom Vučićevom paskom, te kako on osobno i svakodnevno pravi naslovnice dnevnih tiskovina. Jesmo li njezinim nenadanim priznanjem bogatiji za novu spoznaju? Dakako, to je izjava osobe koja bi jednoga dana mogla imati status svjedoka suradnika na nekom budućem suđenju u Srbiji u raskrinkavanju Vučićeva mafijaškog kartela. Isto vrijedi i za njezine kolege i kolegice, stranačke prebjege iz redova SNS mafije. To su Dragan Šormaz, Zorana Mihajlović, a možebitno i Jadranka Joksimović.
Znakovito je kako je jedan od glavnih uzvanika recikliranog radikalskog SNS dreka, poslovično ratoborni Vladimir Đukaanović, poznat i po nadimcima Đuka Bizon ili Đuka Đubre, prošloga tjedna dao neočekivano blagu i pomirljivu izjavu glede svenarodnih prosvjeda u Beogradu i diljem Srbije. Đukanović je za razliku od pobrojanih sadašnjih ili bivših ministara ili ministrica u Vladi Srbije, jedan od privatno najbližih Vučićevih pobočnika u mračnjačkoj SNS sekti. Stoga, njegovo uzmicanje i traženje moguće odstupnice može biti ozbiljan znak upozorbe Vučićevoj bandi da se iza brda nešto valja, te kako ima izgleda kako će u Srbiji doći do poltičkog zaokreta, naravno s posve novom političkom postavom umjesto ove sadašnje razularene i raspuštene fašističke bande Vučićevih samoprozvanih naprednjaka.
FB_IMG_1685349214829
U svezi javnog istupa Stanislave Pak Stanković nije zgorega iznijeti još neke pojedinosti, što bolje osvjetljavaju trenutak kad je odlučila promijeniti društvo. Izabrala je sad trenutak bijega iz SNS tabora kako bi pokušala pravodobno oprati vlastiti politički životopis. Ona je među nekolicinom gore pobrojanih SNS kadrova pristigla među SNS  družinu kao posve novi politički kadar. Zapravo, sve do učlanjenja u SNS, Stanislava Pak Stanković nikad nije tijekom njezine mladosti devedesetih, te ni do potkraj prvog desetljeća dvijetisućitih, bila niti pristaša, niti članica zločinačke i ratnohuškaške Šešeljeve stranke srpskih radikala.
Screenshot_20230529-103445_Facebook
To vrijedi i za ove ostale pobrojane što sad navješćuju odlazak iz tabora SNS-a. Jer, Dragan Šormaz iz Obrenovca bio je godinama član i politički uglednik iz redova oporbene DSS Vojislava Koštunice, baš kao i Zorana Mihajlović, dok je Jadranka Joksimović, zadužena oko poslova fantomske i umjetne integracije ruske balkanske ispostave Srbije s Europskom unijom bila visoka politička dužnosnica Demokratske starnke Zorana Đinđića.
 Upravo su iz Demokratske stranke u Vučićev SNS stigli i Siniša Mali, bivši dugogodišnji gradonačelnik Beograda i njegova školska kolegica iz istog učeničkog  razreda Ana Brnabić. Zanimljivo, nekad davno je Ana Brnabić bila djevojka Sinišinog brata Predraga Malog. Kad ju je frajer izdao i iznevjerila s drugom djevojkom, zamrzila je cijeli muški rod, postala ubrzo feministica, onda i lezba. Eto, Anu Brnabić je kao mladu ostavio dečko, a njoj je to bio razlog prmjene seksualnoga opredijeljenja. To je doista nevjerojatni put prve lezbe današnje Vučićeve Sprdnje od države.
U tom krugu prebjega iz SNS sekte mogli bi vrlo brzo biti još neki otpadnici od Demokratske stranke, usidreni sad iz srebroljublja među Vučićeve naprednjake. To su ponajprije Goran Vesić i Jelena Trivan. I sad kad SNS Titanik nezadrživo tone, prvi bježe s broda oni što su tamo kao uljezi i slijepi putnici došli kao suhi i puki materijalisti želeći se protivno vlastitim političkim uvjerenjima dodatno obogatiti kroz politikanstvo. Tvrdi i najuporniji i četnički nabrijani velikosrbi Vučićeva kova, po svemu sudeći ostat će uz njega do posljednjeg trenutka.
No, što je ponukalo narečenu Stanislavu Pak Stanković uopće pristupiti Vučićevoj zlikovačkoj hordi drumskih razbojnika, što danas kao zaludni pustolovi ili čak i plaćeni klauni tumaraju Srbijom u crirskuskoj šaradi zvanoj Vučićev kontramiting. Ako je onaj sutrašnji miting pod nazivom “Srbija protiv nasilja”, to logički znači kako je današnji Vučićev režirani skup pod motom “Srbija za nasilje.” Zapita li se kćer Milana Paka, profesora Pravnog fakulteta, gdje su Aleksandru Vučiću, svršenom srednjoškolcu Zemunske gimnazije krivotvorili diplomu lažnog pravnika i lažnog akademskog građanina 1994. godine, što je ona imala uopće tražiti u društvu kojem ne pripada?
Milan Pak, umirovljeni profesor Obligacionog prava na beogaradskom Pravnom fakultetu, otac Stanislave Pak, udate za stanovitoga Srbina Stankovića, rođen je u Aranđelovcu u srcu Šumadije, a njegov otac, ujedno djed Stanislave Pak je čistokrvni Nijemac Joseph Pak! On je bio visoki časnik Kraljevine Jugoslavije. Kao kraljevski zrakolovac je sudjelovao u kratkotrajnom i famoznom travanjskom ratu 1941. na strani Karađorđevićeve Kraljevine SHS. Nije dezertirao, ratovao je kao Nijemac iz Srbije protiv Nijemaca iz njegove matice Njemačke i to je bio zalog njegove vječne familijarne ratne zasluge za Srbe, što je njegove potomke u budućnosti preporučilo za povlašteni politički status u Srbiji.
fahri-musliu-i-vuc48dic487
Ali, kako se u dubini duše i srca može jadno i bijedno osjećati po ocu rođena Nijemica Stanislava pak kad je morala godinama u taboru SNS zločinaca slušati kako su njezini sunarodnjaci Nijemci po velikosrpskim tlapnjama i nebulozama njihovi najveći i smrtni neprijatelji, najgori dušmani Srba, ali ona je za razliku od cijeloga njenog njemačkog naroda Srbima dobra, jer se pristupanjem SNS stranci posve odrekla vlastitih njemačkih nacionalnih korijena, jezika, kulture, običaja i tradicija i godinama se predstavljala lažnom Srpkinjom.
I tek sad kad je voda došla do grla skužila je da im ne pripada i da bi je prije ili kasnije sami srbijanski SNS nacisti otresli kao dotrajalu i potrošenu krpu, da ih ona prva nije preduhitrila. Požurila je čim prije javno obznaniti vlastitu odluku, ne propustivši se pritom dodatno osramotiti uzgrednom izjavom “kako joj je u početku među naprednjacima bilo fenomenalno!?” Rođena Njemica Stanislava Pak mora shvatiti da joj je obveza i dužnost poštivati i voljeti najprije njen njemački narod, koji joj mora biti ispred sprskog naroda, kojem po ocu i ne pripada, te se primejrice priključiti nakon avanture među naprednjacima politčkoj zajednici njemačke nacioanlne manjine u Srbiji. Ona bi im njezinim političkim iskustvom mogla dosta pomoći u njihovim statusnim manjinskim pitanjima u Srbiji.
Za Srbe kao i njihove lažne uzore Ruse i Turke slučaj Stanislave Pak mora biti višekratni poučak. Putine, Erdogane i Vučiću, ruski, turski i srpski totalitarci,  prestanite uglas galamiti i trubiti po Moskvi, Istanbulu i Beogradu da tko god hoće ravnopravno živjeti i raditi u Rusiji, Turskoj i Srbiji mora obvezno biti i etnički i politički Rus, Turčin ili Srbin i ultimativno se odreći vlastitih nacionalnih korijena na tlu Rusije, Turske i Srbije. Nije vam ovo više srednji vijek Rusi, Turci i Srbi da nasilnim metodama etnocida tlačite i ugnjetavate nacionalne manjine na vašem ozemlju! Za očekivati je da uskoro bude još dosta novih prebjega političkih i nacionalonih konvertita iz redova SNS zločinačke, razbojničke i pljačkaške bande.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP
HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal