Politika je čista pljačka građana, mediji su oružje takve politike

0
6261

Piše : urednik Igor Drenjančević

“U trenutku kad čovjek počne sumnjati u svoj život i svoju vrijednost, on postaje bolestan.”- S. F.

Ne razumijem kako ljudi najviše vole svoju glupost i  ne upitaju se  zbog čega se svako malo nekakva ekipa spasioca oliti oporbe naslikava ili radi selfije na groblju u posjetu poznatim povjesnim ličnostima, na vjerskim procesijima, svako malo pametuju što bi oni učinili na mjestu vlasti.

Pa to vam je samo loša predigra loših glumaca, koji nemaju ništa pametno ponuditi osim naslikavanja i nuditi prazna obećanja pred izbore. Oni su novi napasnici na vaš proračun.
Politika je čista pljačka građana. Nema nikakvu drugu ulogu. Mediji su oružje takve politike. Uvjeravaju vas u bitnost nebitnih političara.

Što je konkretno učinila bilo koja politička opcija za vrijeme lažne pandemije osim što su svi do jednoga nosili maske? Koliko je roditelja odlučilo ne poslati djecu u školu i koliko je današnjih političara stalo uz njih?

Što znači da su sabornik  Miletić i  znanstvenik Lauc promijenili mišljenje o plandemiji? Ako nisu vidjeli očito na vrijeme, zašto bi nešto drugo vidjeli na vrijeme?

Koliko je nečiji stav mogao uništiti života? Mogu li se ja poslužiti logikom vaksera da pozivanje na cijepljenje nije čin ljubavi nego propasti? Što ako je tako?

Ono što vam se nudi u političkoj žabokrečini nije ništa što bi moglo promijeniti život. Oni su  šutjeli ili se radili blesavi kada je trebalo vrištati do neba, a to bi napravili uvijek, jer im je status i novac važniji od duše.
Postoji internet ,izgujlajte u kojim državnim institucijama pojedinci- spasioci rade, kolike su soroš donacije , tko im je daljnji rođak , tko je od njihovih bio u politici, JNA, pa se upitajte što vi zapravo videte u njiha? Nije li kukavičluk birati manje zlo?U biti branite sebe da ništa neučinite?

Nude nam se novi hranidbeni lanci za mjesto u Saboru, vi ćete ih hraniti. Oni su vodili prosvjede, nametali se već poznatim desničarsko  portalima, tjednicima , kao spas. Sjetite se koliko ih je dosada ta desnica proizvela lažnjaka, ali i dalje ovo je soros  land.

Oni će o ustašama i partizanima, o povijesti, a za vrijeme pandemije neki od njih su spavali zimski san, drugi su vodili prosvjede, postali internacionalne zvijezde medija, ali stanje je i dalje isto. Zašto? Putujuće karavane stručnjaka, znanstvenika po vašim gradovima, selima služe vašem prosvjetljenju ili njihovom saborskom uhljebljenju?

I kako to da u jedoj tzv. kapitalističkoj zemlji toliko aktivista rade u državnim službama, govore protiv vlasti, a nikome od njih ili ogromnoj većini se ne prijeti otkazom ako ne prestanu, a ljudima je bilo cijepljenje osnova u pandemiji da ne ostanu bez posla?

Da li je sve oko nas ipak predstava i vi birate glumce koji vam tvrde da će se boriti za vaša prava? Najuvjerljivije glumce? Skupe i neučinkovite?

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal