Medijska pozadina ‘Bujančevog pjevanja’, ‘Porfirijevog otvaranja usta’ i ‘gradnje srpskog zida prema Hrvatima’

0
9348

FB_IMG_1691131002013

Urednik Igor Drenjančević

Provlači se neka snimka Bujanca i pajdaša na kojoj se pjeva neka navodno ustaška pjesma, koristi se pjesma sa bujančeve fešte, a Bujanec se dernja , a ne da pjeva tu pjesmu. Iskreno mi nije poznat njen ustaški karakter iz vremena ustaštva i NDH-a, više oko medijske afere Thompson. Zašto baš sada snimka?

Ne znam koliko vam je poznato, ali vrlo popularni titov pukovnik, s kojim je sam Tito vrlo blisko kontaktirao, napisao je jednu vrlo zanimljivu knjigu o hrvatskim narodnim pjesmama, nakon titove smrti iz koje je dokazao da mnoge srpske, partizanske i četničke pjesme imaju svoj korijen, da li napjevom ili melodijom u hrvatskom narodnom napjevu. Čovjek je poznat kao slavonac i bio je jedno vrijeme član vojnog orkestra JNA . Knjiga je pravi biser. Hrvatsku nikad ta knjiga nije zanimala iako ju je ponudio , pa je čovjek u teškoj bijedi umro u Beču, jer nije htio kao Hrvat sudjelovati prema Hrvatskoj u agresiji.

Pitanje se postavlja koji to mozak netko ima da u današnje vrijeme pjeva ” gradiške pjesme”…uz toliko lijepih hrvatskih pjesama, pa i iz domovinskog pobjedničkog rata, odnosno što se želi time postići?

Koliko sam shvatio ta privatna snimka se brže bolje našla na globalističkom, vakserskom, klimaškom Indexu koji je godinama u nekakvom sukobu sa Bujancem.

Vidi vraga, Bujanec sa pajdašima se dernja na nekoj fešti i baš Index se dokopa snimke. Snimku je napravio netko iz Bujančevog kruga? I poslao? Ispada da su to  oni ili namjerno napravili ili da on pije i jede s nekim tko je njegov Juda.

Drugim riječima netko je tu jako glup ili pokvaren. I baš sada se snimka pojavljuje, da bi dio ekipe ga napadao, a dio mu dao podršku.

U biti da bi se društvo dijelilo umjesto da se bavi prevažnim temama uništenja gospodarstva, HEP-a, svinjogostva, nesagledivih posljedica čudnovate  oluje…meni ovo izgleda samo kao još jedno skretanje sa teme. Ništa drugo. Mnogi bujančevi puleni nisu u Saboru ništa značajno napravili poput Škore ili Zekanovića što u biti ništa ne remeti kradezenjare, baš svi odreda su nosili brnjice u Saboru i bili poslušnici, pa ne vidim zašto bi netko uklanjao Bujanca sa scene.
Srazmjernom ogromnom medijskom prostoru obezglavljenom i nesposobnom Domovinskom pokretu u Bujici ; da je toliko prostora dao Bujanec Sladoljevu ili Krešimiru Paveliću cijepilo se ne bi ni po mome uvjerenju 15% ljudi…ali on je više prostora dao nebitnim prìčicama koje već vrapci na grani znaju. Ipak i za ovo prostora u svome mediju treba mu odati zahvalu, što je neupitno.

Usporedno sa Hop Portal -om koji je na tisuće članaka i studija objavio, pa je zato Faktograf se s njime najviše bavio i vidljivost je samanjena portala na minimum. Naravno neusporedivo manje moći, a kojem je ipak  Facebook tri puta izbrisao profil, dva puta Twiter, te meni osobno dva puta… kao i mnogim dragim ljudima koji nikad nisu radili u medijima, ali su hrabro razotkrivali sve nebuloze i laži “uglednih stručnjaka plandemičara”…na tim bolesnim društvenim mrežama…
Meni  tada dr. Srećko Sladoljev nije silazio sa naslovnica, a u jednoj situaciji plandemije kada smo se sastali u Makarskoj, polutajno rekao je da mu nije jasno zašto nas tolerira agenda,  “nek uklone mene i njega i problem riješen.”onako u šali…nas dvojica se znamo iz borbe za Imunološki zavod iz 2013, kada sam prvi objavio,  zahvaljujući njemu,  fotografije zapuštenog i uništenog Imunološkog zavoda  iznutra. Brzo poslije toga dobio sam nogu iz Dnevnog i 7 dnevnog…te postao osoba s kojom nitko ne želi medijski komunicirati…i neka je tako…

Sjećam se Bujančevog šetkaranja u nacističkoj odori za vrijeme domovinskog rata, koje nije ništa dobro napravilo za promociju Hrvatske…pa ne znam što ova snimka uopće nešto znaći… i poveznice sa sličnim inovacijama na političkoj sceni… da završim sa ovom pričicom…

Ako hrvatski sud može donijeti najimbecilniju presudu u svojoj jadnoj povijesti da današnji poglavar  srpske crkve Porfirije Perić nije pjevao četničke pjesme, već je “samo otvarao” usta , ( iako je molio srpsku “svešteničku braću” da ponove četničku koračnicu i otpjevaju ju još jednom, valjda zijevajući ju na playback ), po toj logici hrvatskog sudstva i Bujanec samo zijeva, a ne pjeva “ustaške pjesme” i problem je riješen, pa se možemo i dalje baviti kontinuiranim uništavanjem Slavonije i istraživati tko je taj hrabar i radišan narod iseljavao, osiromašio – iz zahvale jer su Slavonci svojom hrabrošću spasili ostatak zemlje od srpske soldateske, a zijevajući derajući Bujanec nek u miru i dalje se gosti kao što to radi i Porfirije Perić.
Dobar tek ili kako bi  još uvijek nažalost relevantni komunisti rekli – prijatno svima…

S druge strane Drine

Nedavno je rekao jedan prosječan srpski glumac da bi između Hrvata i Srba trebalo napraviti zid. I kao nebitan politički lik spominjao, a što drugo nego Jasenovac, kao dokaz zbog kojeg treba prekinuti sve odnose sa Hrvatima. Nije mu padalo na pamet spominjati Vukovar, Škabrnju, Nadin, Ćelije, Petrinju, Glinu… mnoga nespomenuta mjesta, mirotvorca Šretera, 402 poginule i stradale djece, desetke tisuća ubijenih civila sa hrvatske strane, jer njemu nije do istine, već do raspirivanja mržnje kojom uspješno se skreće pažnja sa opasne stvarnosti koja općenito je opasna za samo ljudsko postojanje.

U srpskom tv programu o tome su raspravljali sin ratnog zločinca Šešelja ( koji se šepurio po Vukovaru nakon strašnog srpskog klanja) i nekakvi srpski prvoborac iz ratova po ex Jugi. Baš su izabrali relevantne sugovornike. Naravno da nikome tamo daleko nije palo na pamet da su Srbi ušli u rat i u Sloveniji i Hrvatskoj i BiH i na Kosovu. I sve ratove izgubili, a sad su svi krivi, a oni u pravu.

Možda bi bilo dobro da se zatvore u rezervat šešeljevci dok netko pametan ne dođe na vlast. Jer su oni ugroženi od svih…pa nek se zaštite …Bugari i Rumunji im se odavno smiju kakve gluposti iz povijesti iznose, a tek crkvene gluposti…

Istina smiju se i nama kad govorimo o Stefanu Nemanjiću, državnosti, jer znaju da su ovi bili pod bugarskim vladarom Kolojanom. Dok god će biti lažne povijesti iz Srbije i laži oko Jasenovca, neće biti mira u regiji. Zato služe crveni vojvoda Šešelj i ostali politički idioti.

Kada bi se saznala istina, tada bi došlo do nekakvog statusa, ali to se neće dogoditi.

U običnom života sve i nije kao na televiziji, danas da bude korektan , vozač cisterne iz Šabca pokazao je brigu da me ne pokupi u svojoj traci i omogućio mi je uključenje u promet prešavši u traku za preticanje, vrlo rijetko sam to vidio da to vozači cisterne rade, te sam pozdravio sam njegovu gestu i on je odzravio. Toga bude u običajnom životu, ali na političkom tko zna kako bi to završilo.

Zid bi za njih značio puno gore od Berlinskog, ali onda bi se mnogi od njih trebali odreći i hrvatskih putovnica.

Koliko ih vlada voli u Srbiji pokazala je za vrijeme plandemije, ulaskom Black Rocka u Srbiju i na kraju im je pobila 18000 svinja…naravno to su morali pokriti pričom o  zidu prema Hrvatima , jadnim glumcem i hrpom ‘ lezilebovića u studiju’ kako oni kažu, da bi Srbi bili presretni mržnjom prema Hrvatima.

U isto vrijeme u Hrvatskoj se pojavio video gdje se Bujanec dernja nešto na tzv. ustaški. Naiva se uhvatile sve to komentirati, šititi napjeve, da bi se  u to vrijeme pobilo što više svinja na obje strane… a mediji odradili isti scenarij na obje strane…

Javna je tajna da mnogi dalmatinski pršuti su nastali iz uzgoja u slavoniji,  pa ako je tako, čeka li nas ovakav kraj?

LISTA UNIŠTENIH POSTROJENJA ZA PROIZVODNJU HRANE U SAD U ZADNJIH GODINU I PO DANA

1 ➖4/30/21 Monmouth Smithfield Foods tvornica za preradu svinjetine
2 ➖7/25/21 Memphis Kellogg tvornica
3 ➖8/13/21 JBS tvornica govedine
4 ➖8/24/21 Patak Meat Company
5 ➖7/30/21 Tyson River Valley biljka sastojaka
6 ➖10/21/21 Biljka Darigold
7 ➖11/15/21 Garrard County tvornica hrane
8➖11/29/21 Maid-Rite Steak Company
9➖12/13/21 San Antonio obrada hrane, West side Foods
10➖1/7/22 Hamilton Mountain tvornica za preradu peradi
11➖1/13/22 Cargill-Nutrene mlin za stočnu hranu. Lacombe, La
12➖1/31/22 Winston-Salem tvornica gnojiva
13➖2/3/22 Wisconsin River Meats
14➖2/3/22 Percy farma mliječnih krava
15➖2/5/22 Wisconsin River Meats pogon za preradu mesa uništen u požaru u Maustonu, Wisconsin.
16➖2/15/22 Bonanza Meat Company gori u El Pasu, Texas
17➖2/15/22 Shearer’s Foods tvornica za preradu hrane eksplodira u Hermistonu, Oregon. 18➖2/16/22 Indiana Louis-Dreyfus tvornica za preradu soje
19➖2/18/22 Bess View Farme
20➖2/19/22 Lincoln premijera peradi
21➖2/22/22 Shearer’s Foods tvornica čipsa
22➖2/22/22 Požar uništava tvornicu mesa Deli Star u Fayettevilleu, Illinois.
23➖2/28/22 nutrient AG Solutions opekline u postrojenju za gnojivo
24➖2/28/22 Shadow Brook Farm & Dutch girl Creamery burns
25➖3/4/22 294,800 pilića uništeno na farmi u Stoddardu, Missouri
26➖3/4/22 644 000 kokoši uništeno na farmi jaja u Cecilu, Maryland
27➖3/8/22 243 900 kokoši uništeno na farmi jaja u New Castleu, Delaware
28➖3/10/22 663,400 pilića uništeno na farmi jaja u Cecilu, MD
29➖3/10/22 915,900 pilića uništeno na farmi jaja u Tayloru, IA
30➖3/14/22 Wayne Hoover farma mliječnih krava, štala puna zavjeta gori
31➖3/14/22 2,750,700 kokoši uništeno na farmi jaja u Jeffersonu, Wisconsin
32➖3/16/22 Walmart distribucijski centar gori 76 sati u Plainfield Ind.

33➖3/16/22 Nestle Food Plant znatno oštećen u požaru, a nova proizvodnja uništila Jonesboro, Arkansas
34➖3/17/22 5,347,500 kokoši uništeno na farmi jaja u Buena Visti, Iowa
35➖3/17/22 147 600 pilića uništeno na farmi u Kentu, Delaware
36➖3/18/22 315,400 kokoši uništeno na farmi jaja u Cecilu, Maryland
37➖3/19/22 Walmart Food Distribution centar zahvatio je požar u Plainfieldu, Indiana 38➖3/22/22 172 000 purana uništeno na farmama u Južnoj Dakoti
39➖3/22/22 570 000 kokoši uništeno na farmi u Butleru, Nebraska
40➖3/24/22 Veliki požar u tvornici krumpira McCrum u Belfastu, Maine.
41➖3/24/22 418,500 pilića uništeno na farmi u Butleru, Nebraska
42➖3/25/22 250 300 kokoši uništeno na farmi jaja u Franklinu, Iowa
43➖3/26/22 311 000 purana uništeno u Minnesoti
44➖3/27/22 126 300 purana uništeno u Južnoj Dakoti
45➖3/28/22 1.460.000 kokoši uništeno na farmi jaja u Guthrieju, Iowa
46➖3/29/22 Maricopa, Az. Food Pantry spaljuje 50.000 funti hrane uništene u Maricopi, Arizona.
47➖31.3.22 Tvornica Rio Fresh Onion oštećena požarom u San Juanu, Texas.
48➖31.3.22. 76 400 purana uništeno u Osceoli, Iowa
49➖31.3.22. 5,011,700 kokoši uništeno na farmi jaja u Osceoli, Iowa
50➖4/6/22 281,600 pilića uništeno na farmi u Wayneu, Sjeverna Karolina
51➖4/9/22 76 400 purana uništeno u Minnesoti
52➖4/9/22 208 900 purana uništeno u Minnesoti
53➖4/12/22 89,700 pilića uništeno na farmi u Wayneu, Sjeverna Karolina
54➖4/12/22 1.746.900 kokoši uništeno na farmi jaja u Dixonu, Nebraska
55➖4/12/22 259 000 kokoši uništeno na farmi u Minnesoti
56➖4/13/22 Požar uništava tržnicu govedine i svinjskog mesa East Conway u Conwayu, New Hampshire.
57➖4/13/22 Zrakoplov se srušio na tvornicu za preradu krumpira i hrane Gem State Processing, Idaho
Svinjskog mesa East Conway u Conwayu, New Hampshire.
57➖4/13/22 Zrakoplov se srušio na tvornicu za preradu krumpira i hrane Gem State Processing, Idaho
58➖4/13/22 77 000 purana uništeno u Minnesoti
59➖4/14/22 Taylor Farms Fabrika za preradu hrane izgorjela u Salinasu, Kalifornija. 60➖4/14/22 Salinas tvornica za preradu hrane
61➖4/14/22 99 600 purana uništeno u Minnesoti
62➖4/15/22 1,380,500 kokoši uništeno na farmi jaja u Lancasteru, Minnesota
63➖ 19.4.22. Glavni nezavisni distributer organske i zdrave hrane Azure Standard uništen je u požaru u Dufuru, Oregon
64➖4/19/22 339 000 purana uništeno u Minnesoti
65➖4/19/22 58 000 kokoši uništeno na farmi u Montroseu, Colorado
“Možete sami promisliti zašto se to sve dogada i tko bi u krajnjoj liniji mogao imati koristi od toga??? Bilo bi zanimljivo pogledati kemijska postrojenja koja su uništena ili se trenutno uništavaju diljem SAD-a i svijeta. Upravo ovih dana dok ovo pišem, gori u Italiji, Brazilu, Kanadi, Filipinima, Argentini”…pita se mudri metereolog, slavonac Zorislav Gerber…
U  osješkoj Industrijskoj zoni Nemetin kreće izgradnja “zanimljivog pogona”:
“Krećemo s izgradnjom centra koji će biti ne samo središte naše proizvodnje, već i proizvodno i tehnološko središte izvrsnosti. Ovaj je projekt iznimno važan za Osijek, Slavoniju i lokalni razvoj, te će pružiti brojne prilike za gospodarski rast i napredak”, istaknuo je Victor Morales, Jabilov direktor radova u Osijeku. „Ovo širenje predstavlja strateški potez u skladu s Jabilovom usmjerenosti na dugoročne sekularne trendove i rast u područjima obnovljive energije, električnih vozila, zdravstva, 5G mreža i clouda“, dodao je Gerald JJ Creadon, izvršni potpredsjednik kompanije Jabil zadužen za poslovanje.“

Trenutkom kada je čovjek novcem zamijenio ljubav, počeo je kupovati laž. Tako da ne mislite da ćete političkim izborima izmijeniti sliku svijeta i društva u kome živite. Za promjenu na bolje treba izmijeniti temelj našeg života.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal