Dr. Sladoljev : Zakleti hrvatomrzac Mihailović uputio je pismo puno poštovanja Stepincu koji je navodno “pokrštavao Srbe

0
2569

Polako mi “sviće” zašto je smaknut general Mihailović ….

 

sladoljev-srecko-copy-1

Piše : Srećko Sladoljev

“Bez obzira na sve one momemte koji su nas delili ili koji bi nas mogli deliti, ja smatram za svoju dužnost da zamolim Vašu Preuzvišenost da uloži sav svoj uticaj i sve svoje napore u cilju aktiviranja svih nacionalnih snaga hrvatskog naroda u borbi protiv boljševizma. Upućujući Vam ovu molbu ja želim da verujem da će Vaša Preuzvišenost idući stopama svojih velikih predhodnika odgovoriti svim onim istorijskim dužnostima i zadatcima koji se pred Vašu Preuzvišenost postavljaju u današnjim teškim vremenima. Jer, od pravilnog shvatanja tih dužnosti i zadataka od Vaše Preuzvišenosti zavisit će i mesto, što će ga istorija hrišćanstva, a napose hrvatskog naroda, Vašoj Preuzvišenosti dodeliti.”

(Iz pisma Draže Mihailovića nadbiskupu Alojziju Stepincu tjedan dana NAKON teškog sloma četnika u travnju 1945. kod Lijevče Polja, onih 35.000 od 240.000 tisuća koji u listopadu 1944. nisu postali titovi partizani! https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bitka_na_Lijev%C4%8Da_polj

Tri naizgled nepovezana priloga u objavi: razmišljanja fra Perice nakon šoka porad izlučevina poživinčenih Homo štakora na njegovom profilu, crtić o Štakorgradu te pismo Draže Mihailovića nadbiskupu Alojziju Stepincu!?

Screenshot_20230812_212043_Facebook Screenshot_20230812_212024_Facebook

Nad “Svetim Štakortrojstvom” (Laž, Stramputica, Smrt) ove poruke malo tko se dublje zamislio!

 

Jer ….. što mislite, da li bi zakleti hrvatomrzac uputio pismo puno poštovanja i uvažavanja nekome tko je navodno “pokrštavao Srbe” (1), katoličkom nadbiskupu države koja je u Jasenovcu navodno umorila 700.000 svojih sugrađana (srpske nacionalnosti)(2) i to baš nakon katastrofalnog poraza četnika od Hrvata kod Lijevče Polja na samom kraju rata, poraza kojeg je sam general nazvao “drugo Kosovo” (3)!?

čosić

Sve čime truju našu, a slade svoju dušu je laž, prokleta laž, točno onakva kako je pokušava shvatiti fra Perica, a NEPOGREŠIVO opisuje srbijanski “otac nacije” SANU akademik Dobrica Ćosić: “Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije..”

 

Hajde Štakori, navalite!

 

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal