Ludilo: Srbi tvrde da su Utkin i Prigožin živi i čekaju napad na Kosovo!

0
4694

Sada i zvanično Federalna agencija za zračni promet  je potvrdila da se Evgenije Prigožin nalazio u avionu koji se srušio u Tverskoj oblasti.

Screenshot_20230824-080414_Facebook

Nakon  pobjedu kod Bahmuta, rata sa zapadnim silama u mnogih afričkih zemalja  na kraju je zaratio sa vojnim i političkim vrhom Ruske Federacije.

Osim Prigožina, u avionu koji se srušio bio je i neonacistički vođa Wagnera Dmitrij Utkin, osnivač Wagner PMC grupe i Prigožinova “desna ruka”. Time je potpuno obezglavljen Wagner.

“Balkanska taraba you tube kanal srbijanskih” poltrona  objavila  jecvečeras da Prigožin navodno nije poginuo nego je po srpsko ruskoj kuhinji bio u zrakoplovu njegov dvojnik!?

Nadalje tvrdi srpska tvornica laži u kratkoj objavi vijesti da je pravi Prigožin tajno prebačen na jug Srbije.

Screenshot_20230824-080414_Facebook Screenshot_20230824-080649_WhatsApp

I tamo je po tom srpsko ruskom scenariju navodni Prigožin sa skupinom Wagnerovaca u pripravnosti i samo čeka zajedničku zapovijed iz Moskve i ruske filijale u Beogradu da sa svojim borcima izazove nemire, nerede i rat na Kosovu, te  Srbi optomistično zaključuju kako,eto, samo što im izmišljena srpska braća Rusi s Wagnerom i mrtvim Prigožinom nisu u ruke na dar predali živo albansko Kosovo.

Ne znamo što će biti kad se završi srpski košmar i san i hoće li i na javi otvorenih očiju sanjati Wagnerovce na granici Srbije i Kosova i oživljavati i na javi kao i u snu mrtvoga zločinca Progožina. Radi se o još većem luđaku od samoga  Putina, a ovaj ga je uzmak skupa stajao s još dva korisna idiota, a to su bili Utkin i Surovikin.

Sjetimo se samo kako je likvidirani masovni ubojica ukrajinski civila Prigožin pokušao makar i fingirani puč protiv Putina. Spočitavao mu je samo što već nije lansirao nuklearno oružje. Da je Prigožinov puč uspio planete Zemlja , možda bi po Prigožinovu scenariju već bila Armagedon.

Dragan Ilić dopisnik iz Beograda

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal