Njemačka usmjerila milijarde dolara novca poreznih obveznika u zakladu Billa Gatesa

0
6332

Službena parlamentarna istraga otkrila je da je Njemačka usmjerila milijarde dolara novca poreznih obveznika u zakladu Billa Gatesa za financiranje programa “kontrole stanovništva” i drugih antihumanih shema. Njemačka vlada bila je prisiljena otkriti financiranje nakon što su je istražitelji iz parlamentarne skupine DIE LINKE primorali predati zapise. Odgovor na upit otkrio je da je Zaklada Bill & Melinda Gates primila oko 3,8 milijardi eura (4,15 milijardi dolara) sredstava od njemačke vlade. Sredstva su usmjerena na različite projekte i programe vezane uz globalističke inicijative. Dokumenti pokazuju da su njemački porezni obveznici predali milijarde dolara za plaćanje shemama uključujući programe kontrole stanovništva i Agendu Ujedinjenih naroda 2030.

Osim Zaklade Bill & Melinda Gates, velike su sume novca također tekle u globalističku Zakladu Rockefeller i organizaciju za cjepiva Wellcome Trust povezanu s Gatesom. Kao što će redoviti čitatelji Slay Newsa znati, Bill Gates je prethodno uložio nevjerojatnih 400 milijuna dolara u shemu s Wellcome Trustom koja testira cjepiva na tisućama građana trećeg svijeta. Zaklada Gates najveća je privatna zaklada na svijetu, s imovinom vrijednom 67,3 milijarde dolara. Nakon što u početku nije dobio gotovo nikakvu medijsku pokrivenost, analiza dokumenta od 117 stranica koju je provela njemačka internetska stranica Transparenztest (Tt) skrenula je pozornost na otkriće bombe.

“Iz toga proizlazi i mandat za odgovarajuću suradnju s tim akterima.” Njemačka vlada također je izjavila da “ne vidi potrebu” za ograničavanjem “utjecaja privatnih zaklada općenito”. Umjesto toga, vlada je pohvalila Zakladu Gates jer “doprinosi vrijednim impulsima i idejama”, dodatno potvrđujući sumnju da grupa ima značajan utjecaj na vladine odluke. Među brojnim programima koje financira njemačka vlada, mnogi potiču pobačaj, destruktivnu politiku “Net Zero” i klimatskih promjena, kontrolu stanovništva u Africi ili unaprjeđuju stanje medicinske sigurnosti.

Na primjer, njemačka savezna vlada dala je 20,6 milijuna eura (22,43 milijuna USD) projektu Zaklade Gates pod nazivom “Ulaganje u sustave zdravstvenih podataka i kvalitetu skrbi za zdravlje majki, novorođenčadi i djece u Malaviju”. Cilj projekta je “jačanje zdravstvenog sustava s fokusom na reproduktivno zdravlje”. Kao što je opće poznato, “reproduktivno zdravlje” uključuje metode kontrole stanovništva kao što je legalan pristup pobačaju i kontracepciji. Njemačka vlada nadalje financira projekte “edukacije” djece i tinejdžera u Malaviju i Ugandi o “reproduktivnom zdravlju”, odnosno pobačaju i kontracepciji.

Shema nastoji spriječiti ljude u Africi da imaju “previše” djece u nastojanju da se bore protiv navodne “prenaseljenosti” svijeta. Štoviše, odgovor na saborski zahtjev otkriva da njemačka država financira Gavi, Vaccine Alliance. Gavi su utemeljili Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), UN-ov Međunarodni fond za pomoć djeci (UNICEF), Zaklada Gates i Svjetska banka. Gavi je od njemačkih poreznih obveznika dobio 600 milijuna eura. Vlada je također financirala “Fond za pandemiju”, čiji je cilj priprema za buduće pandemije, u iznosu od 119 milijuna eura. Vlada u dokumentu navodi da želi “postupno povećavati obvezne doprinose država članica kako bi u konačnici mogla održivo financirati 50 posto osnovnog proračuna SZO-a s predvidljivim i neograničenim sredstvima”. Navodi se da će financiranje povećati “financijsku neovisnost WHO-a”. Iako bi u početku moglo zvučati dobro smanjiti utjecaj privatnih ulagača poput Zaklade Gates, davanje WHO-u “neograničenih sredstava” također može globalističkom tijelu dati više ovlasti za slobodno djelovanje. Takav potez mogao bi se pokazati štetnim za svjetsku populaciju ako se drakonski Ugovor o pandemiji i izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa uvedu 2024. kao što je planirano.

Čini se da njemačka vlada također podržava ovaj cilj, budući da financijski podupire projekt UN-a “Better Than Cash Alliance” koji financira BMFG, a koji nastoji “ubrzati prijelaz s gotovine na odgovorna digitalna plaćanja kako bi se unaprijedili ciljevi održivog razvoja .” Dokument je nadalje pokazao da su se predstavnici njemačke vlade redovito sastajali s delegatima Zaklade Gates, Zaklade otvorenog društva Georga Sorosa, Wellcome Trusta i drugih međunarodnih zaklada. Dok dokument ne identificira nikakvo financiranje Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), organizacije koje primaju sredstva promiču planove globalističke skupine Klausa Schwaba. U svojoj analizi napominje da masivno financiranje od 3,8 milijardi eura predstavlja samo doprinos Njemačke te da se može “očekivati da će i druge zemlje imati sredstava za projekte, što će zauzvrat koristiti imovini zaklade”. 3,8 milijardi eura iz Njemačke možda je samo kratak uvid u sredstva koja Zaklada Gates i druge međunarodne zaklade dobivaju od nacionalnih država. “Očito je da najveća svjetska zaklada, The Bill & Melinda Gates Foundation, ne samo da ulaže enormne iznose (3,2 milijarde USD u 2021.) u vanjske organizacije, nego također prima enormne subvencije financirane porezima od nacionalnih država kao što je Njemačka za globalne projekte i druge -programi povezani s projektima”, navodi se u kritici izvješća. Tt tvrdi da to dovodi do trajnog financijskog ciklusa, budući da Zaklada Gates velikodušno donira novac njemačkim institucijama i medijskim kućama dok od njemačke vlade prima milijarde u novcu. Zaklada Gates je, primjerice, uložila milijune dolara u jednu od najvećih njemačkih novinskih kuća, Der Spiegel, što vjerojatno utječe na način na koji organizacija pokriva određena pitanja.

Ovaj primjer ilustrira kako Duboka država djeluje preko ovih međunarodnih “filantropskih” zaklada utječući na lokalne političare i medijske kuće. Osim izabranih dužnosnika, koji su barem u teoriji podložni parlamentarnoj kontroli i ne smiju slijediti vlastite privatne interese, privatne zaklade nisu podvrgnute ovim ograničenjima. Tt ističe da privatne zaklade “nisu podložne kontroli i mogu slijediti dugoročne ciljeve s privatnim interesima neovisno o izbornim razdobljima.” Drugim riječima, njemački građani mogu izglasati svoju radikalnu lijevu vladu i zamijeniti je “konzervativnijom”. Međutim, sve dok je globalističkoj Dubokoj državi dopušteno djelovati kroz Zakladu Gates i druge privatne subjekte koje financiraju milijarderi, temeljna promjena čini se malo vjerojatnom.

Izvor Slay news

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal