Posebno će biti ugrožena ona tkiva cijepljenih koja se brže regeneriraju

0
6147

Svjetski lideri ne vode suverenističke nacionalne politike, nego su najobičnije lutke u kazalištima, kojima upravljaju “sotonisti”, a u kojima nam se prezentiraju “predstave” u cilju brainwashing-a i zaglupljivanja.

Tko ne vidi da se Agenda 2030 sprovodi paralelno na svim frontovima, taj je slijep pored zdravih očiju. Sve ovo je moguće razumijeti samo ako se promatra iz više perspektive nego je ona koju predstavljaju mediji.

20230929_185203 20230922_184437

Tek pokoji afrički predsjednik se opire globalističkom narativu, no to je stoga jer su se našli u situaciji prelaska s bipolarne podjele svijeta na multipolarnu (stvaranje više svjetskih unija), tj. povlaćenja, prije svega, SAD kao svjetskog policajca, a jačanja BRICS-a.

 

Na vlasti su zahvaljujuči isključivo “zrakopraznom” prostoru u eteru globalističke politike , koja je u preustroju (resetu). S jedne strane oslabio je pritisak na njih, a s druge nisu još uvijek “zajahani” unionističkim okrupnjavanjem. U Europi, Australiji, Aziji, Americi takvih državnika nema. Kod njih kazališne predstave idu u svojim redovnim terminima.

sladoljev-srecko-copy-1

“Turbo tumore predvidio sam u kolovozu 2021. iščitavajući znanstvena In vitro otkrića koja su odškrinula vrata jednog neobičnog fenomena: mRNK cjepivo dodano besmrtnim In vitro staničnim kulturama proizvodilo je stanične anomalije zbog posljedica m-RNK blokade tzv. SOS enzimskih popravaka neprisiljenih pogrešaka prilikom umnažanja DNK potrebnih za stvaranje novih generacije stanica!?

“Zaključio sam, ukoliko ove pogreške (odnosno mutirane stanice, stanice s greškom), nakon primitka mRNK cjepiva NE ukloni imunološki sustav cijepljene osobe, što vjerojatno neće moći jer će pogrešaka/mutacija BITI PREVIŠE (!), sve će posljedično rezultirati ISTOVREMENIM bujanjem većeg broja primarnih tumora koje će kliničari (vjerojatno) pogrešno prepoznati kao metastaze. Posebno će biti ugrožena ona tkiva koja se brže regeneriraju.

Da li je mRNK tehnologija – „genska terapija“, baš ZBOG TOGA NAMJERNO izabrana za proizvodnju masovnog cjepiva ili se pak ova opaka „nuspojava“ otkrila naknadno, ne mogu znati? Međutim, obzirom da su spomenuti recenzirani i OBJAVLJENI znanstveni radovi naknadno povučeni BEZ obrazloženja, rekao bih da je ono prvo.

Cijeli profesionalni vijek bavio sam se primijenjenom znanošću povezujući beskrajno male sličice fundamentalnih otkrića u nešto veće što bi moglo koristiti ljudima. Posljednjih petnaestak godina, točnije od „ptičje“ i „svinjske gripe“, kada sam politički eutanaziran raditi svoj posao, vrijeme sam proveo kao u nekom polusnu, kao u noći Lejletul-kadr (Noć sudbine, odredbe, snage/moći, vrijednosti) kada ljudi primaju blagoslov i milosti od Boga… jer svi uvidi koje sam primao, a dolazili su „kroz mene“, a ne „od mene“, pokazali su se točnima!?”-piše na svome profilu dr.sc. Srećko Sladoljev član HAZU Mostar i HAZUD-a, povodom jednog priopćenja, a mi ga prenosimo kao nešto vrlo bitno dok naša hrvatska politička kazališna predstava skreće pozornost sa tih činjenica.

M.B.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal