Pfizer, WHO, EU i Bill Gates prijavljeni su Međunarodnom sudu pravde u Haagu

0
3673

Pfizer, WHO, EU i Bill Gates prijavljeni su Međunarodnom sudu pravde u Haagu zbog “kršenja Nürnberškog kodeksa, zločina protiv čovječnosti, ratnih zločina i genocida” u vezi s cjepivima protiv Covida.

Optužbe su iznijeli Gemein-wohl-Lobby, udruga njemačkih građana bez političke orijentacije, te organizacija za ljudska prava Ujedinjeni za slobodu. Albert Bourla, izvršni direktor Pfizera, Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije, Tedros Adhanom Ghebreyesus, glavni direktor WHO-a, povjerenica EU za zdravstvo, Stella Kyriakides, Emer Cooke, izvršni direktor Agencije moraju ući na optuženičku klupu. Europska agencija za lijekove EMA, Nanette Cocero, bivša globalna voditeljica Pfizerovog programa cjepiva i Bill Gates, suosnivač Zaklade Billa i Melinde Gates.

Covid cjepiva, prijavljena u Haagu; Pfizer, WHO, EU i Bill Gates zbog “kršenja Nürnberškog kodeksa, zločina protiv čovječnosti, ratnih zločina i genocida” Dokument na 24 stranice koji sadrži pritužbu podsjeća na kupoprodajni ugovor koji je EU sklopila s Pfizerom 20. studenoga 2020., prije nego što je EMA odobrila cjepivo, unatoč tome što je Komisija EU – kako se posljednjih dana pokazalo da je sama EMA priznala – bio svjesni visokih rizika i neizvjesnosti u proizvodnji cjepiva. Ističe se i da su pojedine države, prihvaćajući ugovore o narudžbi koje je ispregovarala Europska komisija, znale da su “sigurnost i učinkovitost cjepiva nepoznate, ali su svojim potpisom izričito odobrile”.

Optuženi su “doveli stanovništvo EU-a u razarajuće životne uvjete”

Tu je i poglavlje o nesigurnosti Pfizerovih cjepiva, nikad testiranih kako bi se vidjelo sprječavaju li zarazu, odobrenih bez kontinuiranih studija o mogućoj šteti tijekom vremena. U tužbi Haškom sudu, podnesenoj 28. studenoga, za svakoga od “optuženika” ima dovoljno razloga. Bill Gates je, primjerice, najveći privatni “donator” WHO-a i veliki ulagač u cjepiva. Sukob interesa nemale važnosti.

Za sve, optužba je da su “doprinijeli, u skladu sa svojom sferom utjecaja, omogućavanju ovog medicinskog eksperimenta. Istodobno su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da negiraju odgovornost za namjeravanu štetu i prebace je na druge.” Čineći to “oni su stanovništvo EU doveli u poražavajuće životne uvjete”.

Igor Drenjančević

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal