Vučić – zagovornik agende i cjepiva pobijedio je Nestrovića -protivnika cijepljena i agende

0
2408

Piše

urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

 

Završeni su izbori u Srbiji. U podijeljenom društvu cijepljenih i necijepljenih omjer nije kao kod cijepljenja, navodno je cijepljeno oko 60% građana Srbije, ali taj postotak ipak nije dobio četnički vojvoda Vučić u svoju korist, iako mu narod više vjeruje nego vrlo stručnom doktoru Branimiru Nestroviću.

Da je Srbija više slušala Nestrovića u medicini, možda bi bilo manje cijepljenih i nus pojava cjepiva. Ali više je onih koji vjeruju polupismenim huškačkim medijima nego stručnoj osobi kao što je Nestrović ili Jovana Stojković.

Nestrović na početku plandemije je bio prvi izbor Vučića, smirivao narod i bio od velikog povjerenja Vučiću. Ali brzo su ga mediji pomeli svojim lažima, a tadašnja vlast i sadašnja oporba jedinstveno su maltretirali narod i tražili da se cijepi.

Umjesto da Nestrović na izborima naplati svoje znanje, Srbi su izabrali Vučića , vlasnika sumnjive diplome, pročetničke prošlosti , a koji je unazadio Srbiju za 50 godina. Na primjeru Srbije čini se da se može pretpostaviti što i nas čeka sa kradezenjarama i komunjarama.

Što je loše kod Nestrovića ili Stojkovićke?

Pate od doktorskog sindroma, da sve najbolje znaju. Tako je doktor Nestrović u emisiji “Mario zna” natrabunjao svakakve laži o Jasenovcu, NDH i ogromnoj žrtvi Srba u 2. Svjetskom ratu.

Zanemario je zločine Srba,  glorificirao Dražino djelovanje, a doktorica Stojković se pridružila partiji koja se protivi uvođenja sankcija Rusiji, te je za  političku borbu oko kosovskog mita i time su oboje pokazali da se guraju u isti lonac kao i Vučić.

Činjenice ih previše ne zanimaju i prate srpske mitove i laži kojima opravdavaju nasilje u Ukrajini ili na Kosovu.

Znemaruju zločine srpske vojske na Kosovu i Ruske vojske u Ukrajini, kao i međunarodno priznate granice  te države.

U ratu u  Ukrajini doktorica Stojković opravdava rusku agresiju tvrdeći da je ukrajinska vlast nacistička. Ali miloševićev stvarni nacizam i zločine na Kosovu ne vidi. Po Nestroviću Srbi su najviše stradali u 2. Svjetskom ratu, dok popis iz 1948 u FNRJ  to stanje prikazuje dramatično drugačije:

 Broj Srba po popisu stanovništva iz 1948. veći za gotovo 700 tisuća nego 1931., a broj Hrvata manji za oko 14.000.

„Hrvatska je obzirom na rezultate popisa stanovništva 1921. i 1931. godine, pokazatelje prirodnog kretanja u razdoblju i odnosne trendove u popisu stanovništva 1948. godine trebala imati ukupno 4,424 455 stanovnika, a da je imala trendove kao npr. Srbija imala bi čak 4,686.393 stanovnika.“ – navodi dr. sc. Šterc. Zatim dodaje da je prema popisu stanovništva iz 1948. Hrvatska imala čak 639 000 osoba manje od 4,424.455 stanovnika, koliko ih je mogla imati.

„Svatko može izvesti zaključak gdje je nestala razlika prema 639.000 osoba koje nedostaju u popisu stanovništva 1948. godine, koja populacija nedostaje s najvećim udjelom i gdje se to dogodilo” – ističe dr. sc. Šterc.

Drugim riječima i ona obrazovana i stručna Srbija i ona Vučićeva o svemu misle isto i nema tu velike razlike, a to EU nikako da shvati, Srbija niti danas ne priznaje agresiju 1991. pa se svatko logičan može zapitati kako bi takva  vidjela danas  agresiju Rusije na jednu međunarodno priznatu zemlju koju su još 1994. prevarili Rusi uzevši joj nuklearni potencijal i stvorili sve uvjete za današnju agresiju, a američka politika nije kao i uvijek vidjela dalekosežne posljedice, jer ionako već odavno je ona taoc bankarsko korporacijskih igara.

Ako Srbima je normalno da Rusi prekrajaju granice Ukrajine, zbog tzv. ukrajinskog nacizma, zašto onda EU i SAD ne bi mogli prekrojiti granice Kosova zbog srpskog šovinizma i nacizma na Kosovu?

Zašto bi Rusija na laži o Kijevskoj Rusiji gradila mit o tome da je Ukrajina ruska gubernija, kada se današnja Rusija zvala  tada Moskovija. Pogledaje povijesne knjige Rusa Majorova, priču o Velikoj Hrvatskoj, vezi Hrvata i Kijeva i kakve to veze ima sa Rusima?!

Ispada sličan mit i o Kosovu i tzv. vladarima Srbije, Nemanjićima, kao nekakav povijesni trenutak, a ovi što se danas nazivaju Srbima bili su  tada pod vlašću bugarskog vladara Kolojana …nešto slično se pisalo o caru Lazaru koji nikada car nije bio…Niti jedna nemanjička nije bila srpkinja…o tome se šuti.

Narod niti nakon plandemije u Srbiji nije shvatio da se vlast u biti poigrala sa ljudskim zdravljem i životima  – opasnim cjepivom, ujedinjena sa korumpiranim medijima, baš kao i svugdje u svijetu, pa usporedbom sa koncentracijskim logorima i kosovskim mitom, nastala je nesaglediva posljedica za samu državu. Kada doktorica Stojković opravdava rusku agresiju u Ukrajini zbog nacizma vlasti, nije jasno kako tumači svoje riječi upućene Vučiću za vrijeme plandemije, gdje kiti i Vučića sličnim titulama? Te kontradiktornosti govore o bolesti cijelog društva.

Koliko je ljudi umrlo i osakaćeno u Srbiji od cjepiva? To nije bitno jer su to Srbi napravili Srbima? Ili su opet sve krivi Hrvati ili Albanci?

Srbi u biti ne shvaćaju da su Kosovo i Jasenovac navlakuše istih političkih igrača koji žele prikriti što je Vučić radio u plandemiji vlastitom narodu.

Srbi pobjegli u Oluji bježali su iz svojih stanova i kuća u Srbiji, te se skrivali po Vojniću i Vrginmost za vrijeme plandemije i jasno svjedočili da Vučić provodi pakao u Srbiji. Sada ti isti glasaju za njega, a ne za Nestrovića, koji ima istu retoriku o Hrvatskoj i Kosovu kao i Vučić, a o plandemiji potpuno suprotan stav?!  Pa kako je to moguće?

To je krucijalno pitanje srpske gluposti , a koje čeka i nas u Hrvatskoj, jer sada hrvatska anemija nastupa punom parom, jer sabornici koji su se  kao zadnje kukavice skrivali iza maski, podržavali mjere, danas organiziraju skupove protiv tih mjera i skrivaju se iza poštenog doktora Sladoljeva, koji se i u ratu i miru bori za svoju državu i ne boji se ove agendaške vlasti.

Na kraju uvijek bude istina da je vlast ogledalo naroda, pa makar to bilo i na namještenim izborima.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal