Ekskluzivno: Stručna analiza dokazuje da u zadnjih 11 godina sijanje sunca je 230 sati duže

0
7280

 

Piše :meteorolog Zorislav Gerber

Službeni podaci DHMZ-a pokazuju da u zadnjih 11 godina u Hrvatskoj,
koje se inače smatraju među najtoplijima, srednje trajanje sijanja Sunca promatrano po godini je u prosjeku za oko 230 sati duže, nego što pokazuju dugogodišnji nizovi istih promatranja.

 

SUNCE

Dokument se lista pristiskom na strelicu u donjem lijevom uglu.

Napomena: Zorislav Gerber kao stručna osoba objavio je na našem portalu desetke stručnih i vrlo iscrpnih analiza koje su mnogi pokušali u svojim “predavanjima” pred naivnom javnošću , bolje reći prodavanjima magle prisvojiti ili ga zatajati kao izvor što je krajnje pokvareno ili sebe bez ijednog stručnog rada prikazati kao stručnu osobu. Posebeno je jadno da na takva predavanja i u prostorima koji sebe nazivaju akademijama dolaze ugledni znanstvenici i profesori, te slušaju predavanje osobe koje nemaju veze sa ovom znanošću i još se prikriva izvor i stručna analiza, da ne govorimo o krađi autorskih prava uvaženog gospodina Gerbera od pojedinaca. Danas u poplavi svakojakih nepismenih i nestručnih pojedinaca bitno je prepoznati stručan izvor.

Upravo nestručni pojedinci egzisiraju u javnosti da bi skrenuli pozornost sa stvarnog i stručnog mišljenja ili sebi osigurali put do politike i novca, pa nije čudo  kojim putem društvo kroči.

 

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal