LAŽNO PRIKAZANO NEVRIJEME U AUSTRIJI 26.2.2024 !

0
7203

LAŽNO PRIKAZANO NEVRIJEME U AUSTRIJI 26.2.2024. KOJEG NIJE BILO

Ova dva linka prikazuju nevrijeme sa olujama u Švicarskoj i Austriji od 26.2.2024 (jučer). No istina je sasvim drugačija. Nije ga bilo. Ona se desila najvjerojatnije u srpnju prošle godine kao jedna u nizu oluja koje su pogodile i Hrvatsku. Još jedno plašenje ljudi. Eto posla za provjeravače istine, čiji bi to trebao biti primarni posao.

https://www.youtube.com/watch?v=1RUqbXhSQE8

Apocalypse in Austria! The largest Series of 55 storms that were captured on camera in Vienna!

https://youtu.be/3ecJv37rd8s?si=fuxp133biFobVXd1

2 minutes ago! Tragedy in Austria! The whole world is shocked!

EXTREME WEATHER & NATURAL DISASTERS

 

https://www.youtube.com/@ExtremeWeatherEvents     to je link sa kojeg potječu videi

ČINJENICE O FACTCHECKERIMA U DOBA PANDEMIJE I KLIMATSKIH PROMJENA

MI KAO JAVNOST ŽELIMO ZAHVALITI RADNICIMA NA FRONTI KOJI SU SVE RISKIRALI KAKO BI NAS ZAŠTITILI TIJEKOM OVE PANDEMIJE PROVJERAVAČIMA ČINJENICA.

HVALA VAM PROVJERAVAĆI ČINJENICA ŠTO NAS ŠTITITE OD SLOBODNOG GOVORA, VLASTITOG RAZMIŠLJANJA I RAZNOLIKIH PERSPEKTIVA. MI JAVNOST JEDNOSTAVNO ZNAMO DA NISMO DOVOLJNO PAMETNI DA RAZMIŠLJAMO SAMI ZA SEBE, A KAMOLI DA ODLUČUJEMO ŠTO MISLIMO DA JE ISTINA.

TRETIRATE NAS POPUT BESPOMOĆNE DJECE, DOK NAS DRŽITE ZA RUKE I GOVORITE NAM ŠTO DA RADIMO I RAZMIŠLJAMO ZATO JER JESMO. VAŠA AUTORITARNA UPOTREBA APSOLUTNIH RIJEČI POPUT „ČINJENICA“ I „ISTINA“ POMAŽE NAM DA SMANJIMO VLASTITO RAZMIŠLJANJE, DOK VAMA DAJE MOĆ NAD NAMA DA NAS ZAŠTITITE.

PODSJEĆA NAS NA TO KAKO SU KATOLIČKI SVEĆENICI KORISTILI AUTORITARNE RIJEČI POPUT „BOG“  DA BI IMALI MOĆ NAD DJEČACIMA, KAKO BI IH ZAŠTITILI. SREĆOM NE POSTOJI PRIMJER KORIŠTENJA OVE STRATEGIJE NA ŠTETAN NAČIN, TAKO DA ĆEMO VAM I DALJE VJEROVATI.

IMATE IZVANREDNO LJUDSKO POSTIGNUĆE U KOJEM NIKADA NISTE NITI JEDNOM POGRIJEŠILI ZNAJUĆI KOJE SU ČINJENICE. TAKOĐER IMATE 100% TOČNOSTI U UKAZIVANJU NA TUĐE GREŠKE. TO VAS DOSLOVNO ČINI SAVRŠENIM, A DA NEZNAMO NIŠTA BOLJE, POMISLILI BISMO DA JE TO PREVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO.

VAŠA PREDANOST UKIDANJU SVIH GLEDIŠTA KOJA NE DOLAZE OD VAS JE NADAHNJUJUĆA, A NA INTUITIVNOJ RAZINI SVI LJUDI ZNAJU DA ĆE ŽIVOT U DRUŠTVU U KOJEM JE DOPUŠTENO SAMO JEDNO GLEDIŠTE I ONO JE NAMETNITO, DOK SU SVA OSTALA GLEDIŠTA ISTRIJEBLJENA…BITI SRETNO PROSPERITETNO DRUŠTVO.

POVIJEST NAS JE JE TO NAUČILA IZNOVA I IZNOVA.

PROVJERAVAČI ČINJENICA, VEĆINA NAS NIKADA NIJE IZGOVORILA NITI JEDNU MISAO KOJA JE ZNANSTVENO POTVRĐENA KAO ISTINA. ZATO VAS MOLIMO DA PRIHVATITE NAŠU JAVNU ISPRIKU ŠTO SMO IMALI DRSKOSTI RAZMIŠLJATI, A KAMOLI JOŠ GOVORITI BEZ VAŠEG DOPUŠTENJA.

UZ VAŠU DALJNJU POMOĆ PRILIČNO BRZO UOPĆE NEĆEMO RAZMIŠLJATI, NITI GOVORITI. MI ZNAMO DA FACTCHECK.ORG KONTROLIRA OBITELJ ANNENBERG, ALI ONO ŠTO NIJE JAVNO POZNATO JEST DA JE WALTER ANNENBERG BIO MAFIJAŠKI KLADIONIČAR I DA OBITELJ ANNENBERG IMA IZRAVNE VEZE SA  ANTHONY FAUCIEM, GEORGE SOROSOM I BILL GATESOM STARIJIM.

HA! EVO IH SVIH SKUPA NA ZAJEDNIČKOJ FOTOGRAFIJI.

DAKLE ONI KOJI POKUŠAVAJU KONTROLIRATI NARATIV, KONTROLIRAJU PROVJERAVATELJE ČINJENICA, KOJI POMAŽU U KONTROLI NARATIVA, ALI ZATO ŠTO TO NIJE JAVNO ZNANJE, MI KAO JAVNOST NEMAMO ZNANJE O TOME, ZATO JER SMO PREGLUPI.

PROVJERAVAČI ČINJENICA, AKO NE TRAŽIMO PREVIŠE, MOLIMO SE DA PROŠIRITE PROVJERU ČINJENICA NA PODRUČJA IZVAN OSNOVNOG GOVORA, KAO ŠTO SU GLAZBA, UMJETNOST I KNJIGE KOJE SE TEMELJE NA PERSPEKTIVI, NA ČINJENICAMA.

STOGA NAS TREBATE ZAŠTITITI OD IZVORA NADAHNUĆA, JER ĆEMO BEZ VAS I DALJE BITI PRIVUČENI K NJIMA, DOK ČEMO U ZABLUDI VJEROVATI DA NAM ČINE ŽIVOT BOLJIM.

MI KAO JAVNOST SE ISPRIČAVAMO ŠTO UOPĆE POSTOJIMO I MOLIMO VAS PRIHVATITE NAŠU ZAHVALNOST ZA VAŠU ŽRTVU I SLUŽENJE NAŠOJ DOMOVINI, TE NA VAŠEM BLAGOSLOVU S BOŽANSKOM ISTINOM.

PROVJERAVAČI ČINJENICA, BEZ VAŠEG VODSTVA, MI JAVNOST BI NEPRESTANO ULAZILI U PROMET, ZAPINJAJUĆI U SLOBODU GOVORA, DOBIVAJUĆI INFEKCIJU RAZNOVRSNIH IDEJA.

HVALA VAM NA USLUZI !

 

Članak od prošle godine:

Snažno nevrijeme u Austriji čupalo krovove, štete su ogromne. Slovenija oglasila uzbunu: ‘Sklonite se na sigurno’

Očekuju se jaki vjetrovi, grmljavina i kiša

Screenshot_20240227_095309_Microsoft 365 (Office)

FOTO: AFP/DHMZ

Hana Ivković Šimičić 18. 07. 2023. Telegram

 

Fronta praćena jakim pljuskovima, tučom, vjetrovima te grmljavinom zahvatila je južnu Austriju i prilazi prema Sloveniji, a prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda nevrijeme će pogoditi i Hrvatsku.

Austrijski mediji izvještavaju o iščupanim stablima i drugoj materijalnoj šteti izazvanoj nevremenom, pogotovo u pokrajini Tirol. Nešto poslije 15 sati glavnim gradom te pokrajine, Innsbruckom, prohujali su vjetrovi orkanske snage.

Odletio krov zgrade

Izrazito snažan nalet vjetra otkinuo je krov zgrade u jednoj od ulica u centru grada. Uništena je i tramvajska mreža. Austrijski Kurier piše da su vjetrovi dosegnuli brzinu do 161 km/h. U mnogim naseljima pokrajine na terenu su vatrogasci koji saniraju štetu.

Andreas-Hofer-Straße, Kreuzung Franz-Fischer Straße pic.twitter.com/qDDBajW4nb

Velika fronta kreće i prema Sloveniji, a stanovnici su dobili upozorenje da se sklone od nadolazeće oluje. Očekuju se također vjetrovi brzine između 100 i 160 kilometara na sat, grmljavina i kiša, ponegdje s tučom, a slovenske službe izdale su crveno upozorenje. Apeliraju svima da što prije odu na sigurno.

Pljuskovi i grmljavina očekuju se i u Hrvatskoj krajem dana, a posebice sutra. Navečer će u zapadnim krajevima mjestimice biti jače izraženih pljuskova praćenih jakim vjetrom i obilnom oborinom, kažu u DHMZ-u. Za kontinentalnu Hrvatsku izdano je narančasto upozorenje zbog visokih vrućina, ali i grmljavinsko nevrijeme s vjerojatnošću većom od 80 posto.

Screenshot_20240227_095340_Yandex Mail

 

 

Gerber Zorislav

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal