Sladoljev i Ivermectin

0
7710

Već tri puta sam se „oglasio“ u vezi Ivermectina. Zadnji put prije koji tjedan slučajno „naletjevši“ na relevantne, znanstveno i praksom potvrđene dokaze (i!) njegovog protutumorskog djelovanja.

Moja profilna slika je otprije petnaestak godina kada sam počeo objavljivati tekstove o korupciji, Imunološkom zavodu, „svinjskoj“ gripi etc. Sliku nisam mijenjao. A onda, iz neobjašnjivog razloga, slici sam prije tri godine intuitivno dodao pozadinsku sliku Neomectina Ivermectin). Lijeka „za konje“, kako kaže struka. Da bih shvatio „zašto“ sam dobio “impuls” to napraviti, ostavio sam vidjeti što će biti? I sada pišem o tome!

Antibiotici, vjerojatno znate, slučajno su otkriće. Za dr Fleminga plijesni su bile frustrirajuća zagađenja njegovih bakterijskih kultura. Gdje bi se pojavile, Flemingove „miljenice“ bi se povlačile. I onda mu je „sinulo“. Kao doktoru Baltazaru! Shvatio je da plijesni moraju izlučivati nešto nespojivo s preživljavanjem bakterija. Otkriven je prvi antibiotik! Za otkriće dodijeljena je Nobelovu nagrada.

Pojam antibiotik iskovan je od starogrčkih riječi anti- (protivan) i biotis (životni). Bolje i ispravnije bilo bi nazivati ga BAKTERIJSKIM antibiotikom obzirom da kompromitira životnopodržavajuće procese SAMO bakterija, NE i domaćina. Za ljude i konje antibiotik zapravo – NIJE antibiotik!

A onda je, također slučajno, otkriven VIRUSNI antibiotik. To svojstvo u kliničkoj je primjeni demonstrirao Ivermectin, inače PARAZITNI antibiotik! Zašto ga zovem parazitnim? Pa zato što analogno bakterijskim antibioticima, parazitni kompromitira životnopodržavajuće funkcioniranje ionskih kanala membrana SAMO parazita, NE i domaćina! Zato što primjenom PARAZITNOG antibiotika ugibaju paraziti, ne i parazitima zaraženi domaćini, slično kao što upotrebom BAKTERIJSKIH antibiotika ugibaju bakterije, ne i zaraženi bakterijama.

Ako se hipoteza izvedena analogijom kojom sam pretpostavio kako bi Ivermectin mogao moći djelovati protuvirusno pokaže točnom – onda Ivermectin jest (i!) VIRUSNI antibiotik jer POMAŽE kompromitirati stanične procese koji omogućavaju razmnožavanje virusa, a pritom ne šteti oboljelom. Pogrdno i zločesto nazivanje Ivermectina „lijekom za konje“ je neinteligentno. Glupo je. Jer Ivermectin bi i za to, još jednom mogao dobiti Nobela!

Ukratko, pretpostavljam da Ivermectin kao i kod parazita, i ovdje djeluje preko membrana, ali kariomembrana. Interferonska signalizacija koja upravlja radom stotina gena koji omogućavaju i reguliraju sve aspekte obrambenih procesa, odvija se upravo kroz kariomembrane. Ta je signalizacija jedinstvena u jednom detalju, a detalji obično promaknu kao „nevažni“. A taj detalj je izuzetno važan. Meni nije promaknuo.

I konačno, prateći obrazac djelovanja, shvatio sam da bi Ivermectin morao moći pokazati i protutumorska svojstva? To sam objavio, tako se i pokazalo. Nazire se i ONKOLOŠKI antibiotik! Antibiotik 3 u 1! Bingo!

I onda je „ekipa za Istinu“ prethodnu objavu o Ivermectinu obrisala s jakim obrazloženjem kako se to (brisanje) dogodi “ako je sadržaj povezan s manjom grupom ljudi“. Dakle 4 u 1!

U prodaji je inače Stromectrol (Ivermectin) za ljudsku upotrebu u tabletama od 3 mg naviše. Prodaju se u blisterima po 10 tableta, ukupno 30 mg aktivne tvari. Blister košta 43 EUR ili više. Obzirom da osoba od 90 kg za liječenje respiratornog virusa (bilo kojeg!) dnevno treba 0,4mg Ivermectina/kg tjelesne težine ili 36mg, ispada da blister Stromectrola nije ni za dan liječenja.

Da li je možda Stromectrol onda bolje reći “lijek za kanarince”? Ne, to je Ivermectin za beskrupuloznu zaradu! Miligram naplaćuju 1,43 EURO (miligram zlata je 0,05 EURO), a pola kilograma pakiranja 0,2% Ivermectina „za konje“ (Neomectin S MOJE PROFILNE!) sadrži 10.000 mg aktivne tvari. A to je čak 330 PUTA više ljekovite tvari nego u blisteru „za kanarince“ za isti novac! To su pravi dileri! Da li sam nešto krivo rekao?

Iz praha Neomectina, svaka ljekarna može napraviti tzv. magistralni kapsulirani pripravak za osobnu upotrebu tako što će količinu ljekovite aktivne tvari u kapsulama prilagoditi tjelesnoj težini osobe koja ga treba. Oni od 50 kg trebati će kapsule po 10mg (lijek se uzima dvaput dnevno!), oni od 60kg od 12mg itd. Na priloženim slikama možete vidjeti kako izgledaju bijeli recepti. Lijek ne plaća HZZO, morate ga sami platiti.

Zadnjih 25 godina o svim postignućima i perspektivama u području onkoterapije redovito nas je preko svih glavnih medija obavještavao dr Ivan Đikić. On je tu najbolji pa je najnormalnije što je i dobivao golemi prostor zbog (tuđih ili svojih) senzacionalnih otkrića koja „samo što nisu“. U plandemiji se angažirao ipak više oko promocije “spasonosnog” cjepiva, a malo zanemario svoje područje. Ovim ga pozivam da baš on javnosti objasni način kako Ivermectin djeluje protutumorski. Uvijek ustupam mjesto boljima od sebe.

https://veryvirology.substack.com/p/curing-the-incurable-cancer?s=08

Neka požuri da ne uleti Ceci.

SREĆKO SLADOLJEV

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal