Miletić iz lopovskog IDS-a žali što su Perković i Mustač osuđeni, a Bernardić obilazi Kumrovec, rodnom mjesto zapovjednika ovih ubojica!

0
2531

DOŽIVOTNA ROBIJA UDBAŠKIM KOLJAČIMA Perkoviću i Mustaču za IDS i  njihova šefa Miletića predstavlja udar na Antifašizam kako u Hrvatskoj tako i u Istri. Nije mu se svidjela neka druga slika antifašizma od one oficijelne u našim glasilima srpsko-komunističke žgadije.

bernardić-660x450

Miletića zovu u Puli veseli đanki. Sin oficira JNA, koji je sudionik upropaštavanja Istre nije zadovoljan presudom, jer to je prva mrlja na silne ratne zločine Jugoslavenske vojske, koja je činila genocid nad Hrvatima 1945. godine i 1991. godine. Jugoslavenska vojska i udba ubijala je i Hrvate po svijetu. Bez kazne. Prvi puta kažnjeni udbaši jako su nesretni zbog toga, u periodu titine Juge. Ekipa je dobila doživotni zatvor, a narod pomahnitalo obilazi Kumrovec, kao i SDP. U prijevodu SDP i IDS žale što nema titine zločinačke kamrile i obilaze redovito zločinca koji je napravio genocid nad Hrvatima.

ids 3

HOP