Građani bijesni na El Bandića jer napravljen parking kod gruntovnice uništava svojim visokim ivičnjakom vozila!

0
5869

El Bandić i njegova svita ubiru ogroman novac od gradskog parkinga. Jedna od lokacija je Sveučilišna knjižnica, kao i lokacija na kojoj vadite vlasničke listove za svoje nekretnine, odnosno gruntovnica. Parking je izuzetno mali, a uz to još je poguban za vaše vozilo. Popularni rizol u narodu iliti ivičnjak napravljen je visoko sa vrlo oštrim rubovima na kojima može oštetiti felgu, krajnike na kotačima, kugle i još uz to morate platiti parkiranje na samoj lokaciji gradu Zagrebu!

bandić

Sjećate se ovog bisera?

banditić

Dok se drug opštenarodni Bandić vozika po Rimu, građani razbijaju vozila po gradu zbog neprilagođenih parkirališta.

baruština

Ova baruština nalazi se u parku Maksimir. Tako isplanirana jezera izgledaju u Maksimiru pod vlašću El Bandića, godinama zapušteno i jadno. Ovaj smrad  zaudara dječici kada prolaze parkom.

ivučnjak

ivičnjak

U principu na ovoj lokaciji grad Zagreb napalćuje parking iako nije stvorio normalne uvjete za vozila. Vozila sa nižom konstrukcijom razbijaju ili oštećuju branike ako žele se popeti na parking. Nisu to male štete koje nastaju prilikom parkiranja. Grad pod hitno treba osigurati normalan pristup parkiralištu sa ivičnjacima primjerenim parkiralištu.

HOP