Novinari prijetili znanstvenicima da će im oni odrediti “minutažu u medijima”

0
3138

Dobili smo lijepu pozivnicu od doktorice Gajski u svezi konferencije  za novinare saborske zastupnice Krišto uz dr. Sladoljeva, Dr. Vrčaka i dr. Gajski pred Saborom, kao prosvjednu notu prema vrlo pokvarenom ignoriranju njihovog stručnog stava u svezi korone  .

Naš portal dao im je  najveći prostor da bi mogli iznositi stav znanstvenika. Profesor Vrčak dao je  intervju HOP potalu -briljantan.

EKSKLUZIVNO: Prof. dr. sc. V. Vrček : ‘Iako je COVID-19 bezopasan, baš poput ostalih igrača iz obitelji koronavirusa, pristali smo uništiti gospodarstvo, ugušiti društveni život’

Dr. Sladoljeva smo prenjeli jedno 30-tak puta u svezi kotona krize.

Da li oni  koji ih ignoriraju pune džepove lovom za zastrašivanje nacije?

U ime Gatesa?

I  kakve ti mediji , svi odreda , naslove stavljaju o tom događaju?

Da su ovi znanstvenici , stručnjaci koji rade za narod i poklanjaju znanje narodu obični antivakseri.

inbound1829342593580794533 inbound7905476792048524288

I tako im se rugaju novinari i zastrašuju narod.

Čuli  smo  se s dr. Sladoljevom poslije konferencije za novinare, bio je oči u oči sa trideset novinara , posramio je  njihovu struku, neznanje i glupost, a kad su se vratili u redakcije, brže bolje su se svojim piskaranjem htjeli osvetiti znanstvenicima i bijednici ih nazvali antivakserima, da bi nahuškali glupu svjetinu na njih, baš kao što je ološ nekada davno kamenovala Isusa , kamenuje zapravo istinu.

Koliko su odurni novinari govori prijetnja jednog od njih “gdje će bez njih prikazati svoje stavove”(?!) , kao da su oni vlasnici medija, a ne da su većina potrčkala vlasnika…

HOP