Zabranjen skup Kelemincu, zbog uznemiravanja javnosti, ali nije bi zabranjen skup protiv branitelja!

0
847
030Povodom današnje zabrane održavanja naših “Hrvatskih domoljubnih snaga”  u subotu na Trgu bana Josipa Jelačića od strane ministra Ranka Ostojić uz obrazloženje da bi taj skup uznemirio “građane”  Autohtona – Hrvatska stranka prava daje ovo priopćenje
Autohtona – Hrvatska stranka prava legalno i u zakonskom roku prijavila je skup na Trgu bana Josipa Jelačić. Prošlu subotu upravo je ministar Ranko Ostojić dozvolio okupljanje na tom istom Trgu ( bez prijave okupljanja ) ljevičarima koji su prosvjedovali protiv branitelja u Savskoj 66.
Zar onda nije bilo uznemiravanja građana i visokih tenzija ! Da ALI JE TO ODGOVARALO OSTOJIĆU !
Upravo ministar Ostojić dozvoljava pederima da marširaju ulicama Zagreba kao i po  Trgu bana Josipa Jelačića , a upravo to uzmemiruje građane !
Upravo ministar Ostojić dozvoljava veličanje četništva i pokolja nad Hrvatskim narodom u Srbu svake godine 27. 07. Zat to ne uzmemiruje građane ?
Ova zabrana je NIJE U SKLADU SA USTAVOM I DEMOKRATSKIM OKVIRIMA.
AUTOHTONA STRANKA PRAVA NE PRIZNAJE OVU ZABRANU I U SUBOTU ĆE SE POJAVITI NA TRGU BANA JOSIPA JELAČIĆA  i TAMO POLOŽITI PRISEGU DOMOVINI.
PORUČUJEMO MINISTRU OSTOJIĆU DA  U SUBOTU MOŽE NAPOKON HAPSITI HRVATSKE DOMOLJUBE I BRANITELJE !
NISMO SE BOJALI 91. TENKOVA,  PA TAKO NI OVE REPRESIJE ONIH KOJI MRZE HRVATSKU I KOJI SU BILI PROTIV STVARANJA HRVATSKE !
BOG I HRVATI !
A HSP