Jasenovac u popisu ima upisane osobe koje nikada nisu bile u logoru

0
963

VukićBUJICA DONOSI ŠOKANTAN INTERVJU S IGOROM VUKIĆEM, NOVINAROM I ISTRAŽIVAČEM, HRVATSKIM SRBINOM I PRAVOSLAVCEM, KOJI JE PROUČIO NA STOTINE KOMUNISTIČKIH I USTAŠKIH DOKUMENATA O JASENOVCU, RAZGOVARAO S DESETAK PREŽIVJELIH SVJEDOKA, OD KOJIH JE JEDAN I NJEGOV OTAC, KOJI JE KAO MALO DIJETE PROŠAO KROZ LOGOR, A 1991. JE BIO HRVATSKI BRANITELJ!

VIDEO! Igor Vukić u Bujici: “Pupovac laže da je u Jasenovcu ubijeno 20.000 djece! Nema dokaza da je ubijeno i jedno dijete, NDH je i srpsku djecu zbrinjavala isto kao i hrvatsku ratnu siročad; u domovima i udomiteljskim obiteljima! Djeca jesu umirala od bolesti i gladi, jer je bio rat, ali nikakvog planiranog ubijanja od strane ustaša nije bilo! To govorim kao Srbin i pravoslavac, čiji je otac kao dijete također prošao kroz Jasenovac, kao tranzitni i radni logor, a ne logor smrti!”

VUKIĆ: – Aleksandar Vučić je prije tjedan dana u Gradini, odakle je moja obitelj, ponovio sramotnu brojku od tobože 700.000 Srba ubijenih u Jasenovcu! Netočni su i podaci Nataše Jovičić – niti brojka od 80.000 nije točna! Zalažem se za znanstveni pristup i osnivanje međunarodne komisije, čiji bi rezultati zauvijek ušutkali velikosrpske ideologe i komunističke manipulatore – koji su stvorili mit o Jasenovcu!

VUKIĆ: – Jasenovac je ime za tri logora: jedan je funkcionirao od 1941. do 1945., drugi je bio namijenjen za likvidacije partizanskih zarobljenika nakon 1945., a treći je poslužio komunistima za obračun s Inforbiroovcima!

VUKIĆ: – Poslijeratne ekshumacije pokazale su da je na području logora pronađeno tek nekoliko stotina tijela! Većina osoba umrla je zbog bolesti, prirodnom smrću, a ubijeni su uglavnom bili strijeljani zbog odmazde ili u pokušaju bijega! (…) Svaka nedužna žrtva zaslužuje pijetet i poštovanje, no moramo utvrditi istinu – upravo radi žrtava!

JAVLJANJE U BUJICU! ANTE GUGO (novinar i publicist): – Moj stric Drago imao je svega četiri godine, kada je poginuo u savezničkom bombardiranju Knina, a do prije godinu dana vođen je u Jasenovcu, kao dijete koje su “ubili ustaše”! Da paradoks bude veći, njegov otac, a moj djed Stipe – bio je ustaški dočasnik!

BUJICA OTKRIVA! I brat Slavena Letice upisan je kao “ustaška žrtva” Jasenovca, a umro je kao beba od 4 mjeseca, u zbjegu, u egipatskom El Shattu!

VIDEO PRILOG! Dr. Zlatko Hasanbegović (povjesničar): – Jasenovačku štafetu od Mesića i Josipovića sada je preuzeo Milanović, koji nije siguran jesu li partizani bili “hrvatska vojska” ili “vojska Hrvatske”, a istina je da su bili jugoslavenska i komunistička vojska, iz koje je nastala JNA, koja je rušila Vukovar i Sarajevo – s istim onim obilježjima čiji povratak danas zaziva hrvatski premijer!

VUKIĆ – Milanović i Leko trebaju se sramti zbog onoga što su govorili u Jasenovcu – to je čista propaganda i komunističke laži, to je pljuvanje po žrtvama!

VUKIĆ: – Logor Jasenovac je postojao od kolovoza 1941. do travnja 1945., odnosno 1330 dana. Prema računici ispada da je svaki dan tamo ubijeno 68 ljudi. Poznato je da su bila velika mirna razdoblja kada se nije ubijalo. Taj je logor bio mali, bilo je šest baraka za stanovanje i brojka se kretala oko 2.000 zarobljenika dnevno, što znači da su izjave o masovnim i planiranim ubojstvima – laž!

ŠOKANTNO OKTRIĆE IGORA VUKIĆA! – U Jasenovcu se igrao nogomet, izvodile su se kazališne predstave, a postojao je i glazbeni orkestar – slično kao i u današnjim zatvorima! Česta su bila i pomilovanja i puštanja zatvorenika na slobodu…

VUKIĆ: – Najveći dio ljudi koji su prošli kroz logor bili su aktivni protivnici NDH, bili su vezani uz komunizam i partizanski ili četnički pokret, postojala je mala skupina Roma, a najveća skupina Srba prolazi 1942. Tu je bila i moja obitelj, koja je kroz logor prošla u ljeto 1942., ni prije ni poslije!

VUKIĆ: – Slični logori postojali su i u Slovačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj i Finskoj, bio je rat, loše vrijeme, ali žrtve se ne smije zloupotrebljavati, to ne čine ni Slovaci, ni Nizozemci, ni Finci – jedino kod nas je to moguće!

VUKIĆ: – Kada sam s ocem otišao u Jasenovac, uhvatio sam kustosa tamošnjeg muzeja u laži: rekao je da su ljude bacali u Savu, a po svjedočenju mog oca koji je bio tamo – Sava je bila zaleđena u zimu 1941. na 1942. godinu!

VUKIĆ: – Dr. Tuđman je zbog ovakvih istraživanja i izjava završio u Lepoglavi 1982. godine, jednog beogradskog novinara strpali su u ludnicu, no danas je demokracija i ja se zalažem za znanstveni pristup i konačno utvrđivanje povijesne istine!

VUKIĆ: – Javno pozivam na sučeljavanje Tvrtka Jakovinu i Vesnu Teršelić, Slavka Goldsteina i Franju Habulina – kada ih sretnem na ulici doslovce bježe od mene, a ja samo hoću da se utvrdi istina!

PLUS! BUJICA OTKRIVA: Zoran Milanović u društvu Ante Kotromanovića namjerava 16. svibnja posjetiti Tezno, kako bi pokušao medijski neutralizirati odlazak predsjednice Grabar – Kitarović na Bleiburg!