Sinčić i ekipa anarhista ulaze u rat sa HEP-m, jer ne žele plaćati potrošeno! Možete li vi slično?

0
823

ćrnomerec 105“HEP-ovi generali u strahu za svoje fotelje i za vojsku uhljeba koju štite u toj državnoj tvrtci šalju svoju interventnu jedinicu na stanare Črnomerca 105.
Željeli su im isključiti struju.
Radi se o zgradi koja je oduzeta Zagrebačkoj banci u jednoj od akcija Živog zida, a u njoj sretno žive 18 mladih obitelji sa preko 30 djece.
Gospodo iz HEP-a, dječica iz Črnomerca 105 vam poručuju da vas se ne boje!”

Ovo je poruka rukovodstva Živog zida prema HEP-u. Normalan se pita zašto Sinčić gura u prvi plan djecu iz ilegalno zaposjednute zgrade. Zar manipulacija ovih nesvršenih anarhista ide toliko daleko da manipuliraju djecom?!

Sinčić i ekipa su u zgradu Črnomerec 105 uselili 15 obitelji.   Zvonko Pezer iz Euro inzenjering d.o.o. dao je nezakonito ključeve stanova iako je otišao u stečaj. I Živi zid se ponudio kao spasitelj… bez da je uložio kunu, ali je zato svojim manipulacijama napravio ogromne štete. Priča je jednostavna, stanari ne plaćaju režije. Vi ih plaćate. Oni su zaštićeni u svome nezakonju.  I vi imate dječicu, pa ste obavezni plaćati struju ili će vam je isključiti. Godišnja šteta po stanu na Črnomercu 105 je minimalno  oko 2000 eura, pa sada to pomnožite sa petnaest i dođete do 30 000 eura. Tko će to platiti? Država? Nismo li mi država? Hoće li možda lakoobećavajući Sinčić? Neće, jer i sam traži donacije – iako je od izbora dobio novac… Već dvoje ljudi koje je Sinčić smjestio u stanove su dobili kazne zbog adrese stanovanja… Kakva je sudbina tih ljudi? Može li se stihijski pred kamerama uslikavati i uništiti živote baš te dječice o kojima ova anarhistička ekipa priča? Strpati ljude u stanove i onda proglasiti ratno stanje sa HEP-om. DA LI IH U TU SITUACIJU STAVLJA HEP? Kakve veze ima korupcija u HEP-u sa ovim činom? Sinčić i ekipa su se, kao i uvijek do sada, poigrali sa tuđim životima i sada okrivljavaju HEP. Znači, ako i vi prestanete plaćati struju – kriv je HEP. Što je to? Kaos! NIJE LI IGNORIRANJE SAVSKE I ŠATORA KAOS? NIJE LI SVE OVO NOVA BARIKADA, KOJOM VAS NETKO UVLAČI U SUKOB? ZA KOGA?

SVAKE GODINE NE  PLAĆANJE REŽIJA U ČRNOMERCU 105 ZNAČI GUBITAK JEDNOG  STANA, STANOVI SE PRODAJU PO 200 000 KUNA, A TOLIKO  NABIJU ILEGALNI STANARI GODIŠNJE ŠTETE NAJMANJE. I ŠTO ĆE SADA TA DJEČICA GLEDATI? RAT HEPOVACA I ŽIVOZIDAŠA? LIJEPA SE ZEMLJA GRADI NASILJEM.

Slučaj Kožul o kome je pisano, dokazuje odvratnost postupaka ove države. Prvo je trebao biti izbačen iz stana, nezakonito, zatim je pucao u samobrani jer država ne funkcionira, a kad je njemu iskopčana struja, dobio je 6 mjeseci zatvora na priču rekla kazala… Sinčić za promoviranje i šitenje nasilja i bezakonja dobiva mjesto u Saboru?

hop-portal.com