Fakultet političkih znanosti -prosrpska tržnica laži

0
1423

fpzFakultet političkih znanosti u Zagrebu sve više postaje fakultet političkih nauka. Onih komunističkih. Iako je projekt Jugoslavije iza nas, u toj ustanovi Jugoslavija je duboko sa nama. U 21. stoljeću  jugoslavenski komunistički pokret nazivati nečim dobrim može samo čovjek koji nikada nije upalio internet. U fakultetskoj ustanovi odavno je ugašen.  

Pričaju mi studenti sa ovog fakulteta grozne priče profesora Jovića, nekadašnjeg savjetnikana potpuno bezličnog predsjednika Josipovića, kako on na svojim satima objašnjava nelegalnost prvog hrvatskog referenduma o neovisnosti,  da je domovinski rat zapravo građanski i tako zapravo lažima truje studente, koji ionako su malo učili o svojoj povijesti u srednjim školama. Srpski osvajački rat je bio toliko brutalan, pa se čini da bi prava istina bila u udžbenicima klica mržnje prema Srbima. Kao da volite neku ženu jer je punih džepova novca. Pragmatika umjesto istine.

I što Jović prešućuje, a zapravo manipulira? Rat je bio brutalan, osvajački, srpski, genocidan i jedna velika pljačka naše imovine. U prijevodu na normalan jezik, Srbi su došli krast u Hrvatsku, silovati Hrvatice, trpati Hrvate u svoje logore i ubijati, rušiti crkve, spomenike, te nakon toga svega teritorij proglasiti svojim. Srbi iz Hrvatske pomagali su hordi zla u tome. Srbi toga vremena i ovi danas su u ratu bili kao divlji Avari, Tatari i slična ljudska žgadija. Praktički rečeno zvijeri.

Kada jedan profesor na fakultetu to stanje omalovažava građanskim ratom, taj je očito na srpskoj strani, plaćen našim novcem. Nije li jasno tom profesorskom manipulatoru da je u Srbiji na vlasti jedan zločinac Nikolić kao predsjednik, ubojica civila iz Antina, a premjer je ubojica Vučić iz lokacije židovskog groblja u Sarajevu. Njih dvojica su 1995 godine voženi u okolici Sarajeva u terenskom vozilu ubojice iz Škabrnje  i Stupnog dola Vasilije Vidovića osobnog tjelohranitelja Vojislava Šešelja.vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC_VASKE_1993_I_2012_01 Kada sam obznanio te podatke kroz svoja istraživanja nitko od vrlih profesora to nije primijetio. Oni tupe o građanskom ratu. Kada smo u tim tekstovima objasnili da je vrh JNA stvarao genocid, nikoga to nije zanimalo… Svaka srpska komanda a po našem zapovjedništvo; je imala 2 voda profesionalnih koljača, znači svjesno su ubijali civile, da bi stvorili čisti srpski teritorij. Kakve to ima veze sa građanskim ratom? Ratko Mladić u svome obraćanju srpskoj skupštini to i govori. I nakon toliko podataka još slušamo laž i tvornice laži u lepušićevoj ulici.

Vrhunac bezobrazluka je bila tribina neki dan sa uglednim gostima, kako kažu mediji… Naslov diskusije je bio Lustracija u Hrvatskoj -nužnost ili ne?! Umjesto da ova ustanova bude predvodnica lustracije svojim saznanjima, ona je postala tvornica laži. Zar je trpanje kostura u jame oprostivo? Tko može ovakav naslov dati tribini osim ako je pokvaren ili glup? Tisuće ubijenih žena,  svučenih, golih pobacanih u jame,  takve zvijeri ne treba lustrirati?

Fakultet političkih znanosti postaje servis ubojica ovakvim odurnim naslovom,’ nužnost ili ne’. Treba više reći istinu o svemu. Tito je zločinac, a kad neki  profesor Klasić kaže da sve  jame nisu dovoljne da bi  njega proglasili zločincem, onda je on taj koji širi mržnju i ekstremizam. partiznske ubojice On i tzv profesor Kapović sa filozofskog fakulteta, koji kaže ‘da mu se sere’ na te žrtve. Oni su više za psihijatrijsku ustanovu nego za tribine.

Govori profesor sa  te famozne tribine Lučić isto nebulozu, inače bivši jugomilicajac  ‘kako će on osigurati  uvjete Klasiću’ da govori,a zapravo omalovažava žrtve,’ jer je demokracija’, praktički da širi laži…

Kakve veze demokracija ima sa lažima nećaka Mike Špiljka?  Demokracija nije anarhija profesore i dobro vam je Keleminec na tribini rekao, takav vid demokracije je za Sjevernu Koreju. Braniti govor mržnje je isto odvratno, kao i sam govor.  Laž potiče ljude na agresiju, znači laži Klasića izazivaju sukob, a ne Keleminec. Lučić kao milicajac bi pao na toj istragi, ali naša sadašnja policija i živi na zamjeni teza, tako je i ovaj Lučić radio budalama gledatelje. Zamislite profesora negdje vani koji se policijskim metodama na tribini suprostavlja pitanjima gledatelja? Prijeti, diže i silom rješava sukob. Koga je taj Lučić branio?

Da li je Keleminec htio tući Klasića?  Čini se da je zato Lučić htio tući Keleminca. Žali bože takvih znanstvenika, koji do danas ne vide istinu. Kapović i Klasić su predvodnici hrpe jadnika koji opravdavaju zvijeri. Zvijeri su i oni na vlasti koji dan danas dozvoljavaju da su kosti ubijenih u sanducima za kruh, duboko u jamama, gdje su ubijeni. I nakon svega toga još neki Lučić treba napadati drugačiji stav nasiljem. Bolesno.hrvoje_klasic

Ustaje i onako ogroman glumi policajčinu? Pa to je cirkus. Braniti osobu koja opravdava genocid, užas. Kapović i Klasić su na nivou ćirine psovke, šire laži i mržnju, opravdavaju genocid i vrijeme je da se učlane u srpski SANU.vojislav-seselj

Jugoslavija je bila velika Srbija, klaonica Hrvata. I prva i druga. Ustaški pokret je osnovan upravo iz toga razloga. Greške tog pokreta su poznate, ali partizanskog se banaliziraju.

Osnova srpske ideologije je zvjerski zločin. U Srbiji na vlasti su zločinci. Tko to prikriva i omalovažava je isti kao i oni. Ako je demokracija Lučiću  Klasić i njegove nebuloze na tribini,  onda neka ustaše isto otvoreno govore, a ne da je njihov govor mržnja, a ovo znanstveni rad. Klasić i Kapović ne mogu govorom mržnje i ekstremizma vrijeđati žrtve, kao što mediji ignoriraju branitelje u kolicima i traže im političku pripadnost. Stara partizanina Fumić je nazvao branitelje u kolicima nacistima. Još jedan bolesnik. Možda bi i njega Lučić obranio da sije mržnju… Zato za ove bolesnike i njihovog branitelja Lučića treba organizirati tribinu u Vrapču, tamo možda netko i razumije njihove dobre namjere i nasilje nad gledateljima...

Imajte hrabrosti i na FPZ dovedite Nazora, Hasanbegovića, Jurčevića, kad već za takve nema posla na ovom fakultetu, ali ima za jednog Jovića. Samo što bi to uzdrmalo temelje vaše tvornice laži na FPZ-u. Morao bi netko objasniti koga je Tito ubijao u Jasenovcu do 1954. godine..

Možda da dovedete na tribinu i Šešlja, da vam proda svoju demokraciju? Lučić bi njega branio kada laže i truje studente kao Jović i Klasić? Ili kao Kapović? Demokraija je Lučiću da ova dvojica kvazi znastvenika budu privedeni u policiju zbog ekstremizma i suđeni za isti, jer ako se to ne učini može netko napasti  ovu dvojicu , jer podcjenjuju obitelji žrtava, pa će ispasti na kraju i žrtve, iako samo žgadija može reći da se sere na žrtve. Tako čini moderna država, a ne da ih brane kolege na tribinama…Doktor može biti stručan, ali ako je odgovoran za smrt pacijenta, tada je pod istragom.

Odavno je sve sa Križnim putem otišlo predaleko, danom kada je predsjednik Mesić isto zborio kao Klasić. Naši znastvenici nisu znanstvenici nego poltroni vlasti. Oni koji ostaju neovisni ili su gladni ili nepoželjni. Glasao bih za Jurčevića umjesto Jovića na fakultetu…Policajcima kao i znastveniku Lučiću je u glavi milicijska priča; ekstremizam može samo biti desni, tako da je lijevi osiguran kao napredno gledište… oprostite gadište.

Fakultet je postao prosrpska tržnica laži, ovakvim tribinama.

Igor Drenjančević