Tomašić u policiji zbog izjave; Kapović, Klasić, Fumić, Putanec, Jurkas smiju sijati mržnju…

0
1136

ruzaTomasicTomašić je početkom svibnja na navode ministra rada Srbije Aleksandra Vulina da Hrvatska ne treba Srbiji dijeliti lekcije već da pogleda u svoje dvorište, izjavila: “Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati da idu u Srbiju. Oni drže ovu državu za blagajnu i samoposlugu, a ništa joj ne daju.”

Za takvu rečenicu je privedena u policiju. Razlog jednostavan, desničari su opasni i ekstremisti. Ljevica je napredna i kada je ekstremna. To je stav našeg društva.  Njih ne privode u policiju. Dvostruka mjerila i tumačenje zakona stvara podjele. Ne samo vlast. Pravosuđe na radi svoj posao. Policija ne radi svoj posao.  Vlast ne osuđuje lijevi bolesni ekstremizam. Pogledajte izjavu Tomašić i mi ćemo podsjetiti na ljevičarski fašizam koji se tolerira;

Predsjednik antifašista Ivan Fumić;” Branitelji iz savske su nacisti.”

Profesor Kapović sa Filozofskog fakulteta; “Serem se na Bleiburg”.

Profesor Hrvoje Klasić. Tito je znao za Bleiburg, ali tada su bila druga vremena i Tito nije diktator i zločinac… Ove laži  se predaju na fakultetima i širi mržnja.

Sutkinja Alemka Putanec; Ovi iz savske nisu branitelji, to su paraziti.

Anđelo Jurkas, pisac :“Alo Bing, može dostava tri tone anthraxa i jedno pedesetak bombi na Markov trg, aktivirati i ostaviti tamo u crkvi platit će onaj simpatični sjedokosi deform u kolicima. Cijena, prava sitnica. Šifra: Kajzer Soze”.

Živi zid, Milanović, Matić, novinar Babić, mediji lijevi: nazivaju invalide branitelje podrugljivo šatoraši

Ljevičar može vrijeđati i pozivati na ubijanje? Oni imaju pedigre za to? Zbog toga su podjele u društvu, jer  je vrijeđanje dozvoljeno. Ljevičarima. Čitajući ove izjave puno ljudi iz Vrapča treba pustiti, jer su zdraviji od ovih izjava.

hop-portal.com