Živozidaš Dušan Cvetanović poput cara Dušana nas dovodi u ovršni raj

0
1171

otvoreno.3_0812jpg.jpg.688x388_q85_crop_upscaleDušan Cvetanović u svom izlaganju o velikim rezultatima Živog zida ispao je car Dušan. Veliko dušanovo carstvo se svelo na činjenicu da je Sinčić mesija spasitelj, koji otkriva sve političare lopove. Sve će vas spasiti svojom sposobnošću, jedino ne zna kako položiti ispit na faksu… ali to nije bitno, Tito je bio bravar, pa može i Sinčić. Što ne može on;  pokriti će svojom pameću koordinator za batmana i cat woman iz provincije, Petar ali nije Pan, nego Radenić, ekipiran za teoriju živozidaške logike. On ko sv. Petar tumači narodu kako intelektualci niš ne valjaju, bolji su oni koji niš ne znaju… 300 000 blokiranih nisu spasili, a  niti 2500 ovršenih… budu… drugom prilikom.

Za one mlađe možemo reći da su živozidaši “Batman company”sa cat woman Palfi. Prema njegovom grandioznom planu Živi zid je biblija za političare. Oni ih progone, oni su svuda, oni su jedini pravedni, pa sve liči na onu o kurvi ispred Varteksa , koja kaže da joj je to prvi put.

Znači dragi građani grada, ako vam dođe ovrha ne brinite, batman Pernar će sletiti do vas i spasiti vas. Ako ne dođe do vas, to je samo zato jer je njega uhvatila ili fjaka ili kontrola u tramvaju. Što neće on, budu batman Sinčić i njegova cat woman Palfi. Jedini uvjet da vas spasi ova ekipa, je spaliti vješticu HDZ-u, ili ćete s njom na lomaču. SDP je loš, ali nije za spaljivanje.

Kako je Sinčić gledao film Robin Hood u tajicama, shvatio je svoje poslanje. On će poput Koje iz Discipline kičme trčkarati okolo i ukopčavati  isključenu struju, davati podstrek u obijanju brava praznih stanova i useljavati ljude u prazne zgrade.  Stanove dobivene od  Bandića za ovršene nema smisla davati ovršenima, to je ipak bolje dati cat woman Palfi i batmanu Sinčiću, jer sa zgrade lakše lete do ovršenih. Stvarno je zlonamjerno reći da oni iskorištavaju ovršene da bi  imali stan u gradu, pa Bandić bi im dao i ovak i onak, ima previše stanova. Kada više nemaju love za čipi čips, batman i cat woman vas zatraže donacije. kaj oni znaju da vi nemate ni za kokice… oni moraju jesti, da bi vas branili. Vi ne trebate. Oni vas brane i moraju jesti ko mornar Popaj špinat. Umjesto špinata jedu čips i onda vas brane. Dajte im donirajete kunicu sim kunicu tam i tak ne žele nigdje raditi… oni bi se samo borili i borili za vas…

Tako  će država izgledati kao prčija živozidaša u kojoj još samo fali Dušanov zakonik, kojeg će vjerojatno napisati ovaj Dušan Cvetanović,  objasnit lakonski svoj plan; kad oni kradu struju to nije krađa, to je Tuđman kriv.Kad oni žive na račun poreznih obveznika u stanu datom od Bandića to je normalno, kad malo brane smutljivce, to je kriv Sanader, kad uopće ne brane nikoga, to je zbog gužve na semaforu, a kad vas nagovaraju da provaljujete u stanove, to je demokracija. Jesem ti, ko bi sve ovo polovio…Dušane da pozoveš Severinu da narodu objasni kako se to radi?

hop-portal.com