U Pačetinu Srbi pripojili selendru Republici Srbiji, kao u doba zločinca Hadžića

0
1250

Pacetin, 200711. Rodno selo (Pacetin-20-ak kilometara od Vinkovaca) uhicenog Gorana Hadzica. Mjestani nisu bili voljni razgovarati sa novinarima, culi su kako kazu tuznu vijest da je Hadzic uhicen, a oni rijetki koji su htjeli razgovarati imaju samo rijeci hvale za Gorana Hadzica. Na fotografiji: tabla na ulazu u selo. Foto: Damir Glibusic / CROPIX

Pačetin 2015. godine, ugroženi bre Srbi skinuli zastavu Republike Hrvatske sa privatne kuće. Ne žele biti ugorženi dok lutaju ulicama te selendre u patikama i maji aždaj. I tek da se zna, srbende cijelu kuću od Hrvata pošarali sa grafitima i znakovljem četnika. Jedan od srspkih idiota, baš u klasičnom srpskom stilu kuću je proglasio Srbijom. Idiot ne razlikuje kuću od države. Srpska riječ za dom ili kuću je Srbija. Srbin kada ide doma ili kući, “on ide u Srbiju”.

Prema srpskoj geografiji, koju je sigurno pisao Vojislav čedo Šešelj,  Pačetin je dio Sbije, nismo ispustili slovo, već je to prijevod sa šešeljovog srpskog, bez slovo ” r”, jer jadni vojvoda ne zna reći slovo “r”. Pačetin je rodno selo zločinca Gorana Hadžića, skladištara i srpskog vladara u vrijeme “SRAO Krajine”. I naravno frendića vojvode Šešelja. Uglavnom  Srbi iz Pačetina su  ugroženi od dvije Hrvatske obitelji, pa su morali brže bolje uništitI fasadu svome “KOMŠIJI HRVATU”. I proglasiše komšije SRAO Pačetin. Srbija do Tokija.

Nije bolje niti u Vukovaru. Skinuli oni  i tamo zastavu.  Srbi su tamo pobili sve što hoda i silovali što su stigli i sad bi netko tamo izvjesio hrvatsku zastavu. Stvarno svašta.U Benkovcu ista stvar, ne treba Benkovac hrvatsku zastavu, tamo oni planiraju SRAO Krajinu.

Razumijem te srpske klaune, Dokumenta je počela mijenjati povijest, na čelu sa oficirom JNA ili kako bi Janez rekao, jugoslavenske ljudske armade Pusićem, pomaže mu janezica i oficiruša Teršelić, iz državnog proračuna, a bosanac Frljić režira predstave protiv Oluje iz državnog proračuna.  Znači svi oni dobivaju novac ili na njihovom jeziku pare da seru po nama.

To onda znači da ih naša država plaća da seru po nama i  ne vidim razloga što ne bi i pačetinski četnici… U vlasti svaki drugi je Srbin, milicajci batinaju branitelje po crkvama, a državnu televiziju vodi udbin doušnik Radman. Gdje god dirneš neki Srbin. Društvo novinara predvodi opet Srbin sa jedva srednjom školom. Pupovca financira država, njegove srpske Novosti financira država i Bandić, naravno da seruckaju po nama. I što su onda pačetinski četnici shvatili krivo? Ma ništa. Ovo je njihova država. Stavi hrvatski grb i odmah si ustaša, stavi srpski, jer ovo je kako kaže Vojo četnik, Sbija.

Ako hoćeš u hrvatskog milicajca, ops, policajca, moraš donijeti potvrdu o nekažnjavanju, ali ako si četnik, možeš bezbrižno raditi u policiji ili ti miliciji do smrti, možda dočekaš i neku novu SRAO Krajinu do tada.

Kada ova vlast još počne plaćati i Voju četnika i ubojicu Tomu Grobara, tada će priča imati potpuni smisao, jer je logično plaćati one koji seru po nama.

U diplomaciji smo već zaposlili one sa ćirilicom u srcu, sad još jedino moramo naći kod predsjednice nešto srpsko i svi sretni i veseli.

I dok Radman po Kninu je tražio Thompsona bez kacige na glavi kad fura bajk, komšije su vrlo revnosno obilježili poput cucaka, svoj teritorij sa sprejom.

Svuda di je i jedan srpski sprej, tamo je Srbija. Samo napišeš na kući Srbija i to je odmah temelj nove srpske državnosti. Kome to nije jasno, neka odmah otiđe u srpsku školu u Vukovaru, gdje će mu sve objasniti o mržnji prema Hrvatima, oprostite ustašama. I tako bi naš Radman rekao;  Za Srbiju spremni.

Igor Drenjančević

hop-portal.com