Milanovića više nitko neće, vjerojatno ni žena, jedino su mu rješenje Frljić i Pupovac

0
2698

11951602_1014609121905542_3544028701363157375_oSjećam se one 1989. godine, kada su ‘ prljavci’ odsvirali svoju Ružu i dodali riječ Hrvatska. Narod je poblesavio od sreće, jer do tada to je bila zabranjena riječ. Smiješno, ali istinito. Od tada do danas, ista ona jugoslavenska ekipa je zagadila tu riječ do neograničenih razmjera. Oni isti koji su zgadili srboslaviju, sada su uništili Hrvatsku.

I gle čuda, čak u jednom Barbanu, u regiji Istre, sve više se gade narodu. Istrani su na trci prstenca već proglasili Josipovića i Mesića počasnim građanima u skladu sa istarskim dodvorničkim ponašanjem, ali su danas šizili na arogantnog premijera. Toliko je bahat, da ga niti oni više rado ne primaju. I crveni vragovi su u frci. Čak ni mali vragovi i smutljivci, prevrtljivci, a zapravo prodane duše po mrtvom predsjedniku, IDS, ne želi sa prištavim premijerom.  Zoki je u problemima.

Regija koja daje počasti Mesiću,  dileru službenih tajni i Josipoviću okruženom srpskim šovinistima, nije dala prostor prištavom premijeru. I on to ne kuži. Ova dvojica su radili  veća sranja, a on je tako omražen. Zašto? Zato što je gotovo uvijek odvratan. On uvijek komentira tuđe govore, pa je tako komentirao i predsjednicu.  Zamjerio je predsjednici politički govor. Vjerojatno je trebala napisati govor za Luna park. Zamijera što njegova taština nije na prvom mjestu, kad je već po učinku u EU na zadnjem mjestu.

Uz sav respekt srbizaciji Istre, Barban je ipak hrvatski kraj. I njeguje hrvatske običaje, iako istarski šovinisti takve običaje nazivaju isključivo istarskima. I to zahvaljujući srbiziranom IDS-u. Kako je Barban čakavsko središte kraja, govor predsjednice je  dobrodošao, pun optimizma i zbližavanja svih krajeva zemlje. Hrvati svih krajeva sve više razumiju da je ipak udbaška bagra organizirana u krađi republika, a da su velikosrpski lažljivici svuda oko nas. Zato je jedan Milanović, okružen velikosrbima u stranci, kao i teroristima,  članovima stranke sve manje zanimljiv. Naravno da ni HDZ još uvijek ne razumije kako su Kalmeta, Barišić i Milinović veliko i preveliko breme pred izbore, pa je narod sve više blizak sa predsjednicom.

U Istri isto pušu drugi vjetrovi i posrbljeni idesovci  bježe od udbaške crvene pomane… glume samostalnost, u strahu od Kajina. Čovjek previše zna. I tu  je problem, a kada netko previše zna, svi novci svijeta nisu dovoljni da se prikrije lopovluk istarskih vragova, skrivenih iza koze. Em su krali, em su mutili sa srpskom ekipom…

Idesovci ne žele sa strankom dugoprstića i Milanović je u problemu, može tek u koaliciju sa Josipovićem i Čačićem, čiji su očevi bili bitne komunjare, prvi je cinkao Hrvate gdje je stigao, a drugi je bio zapovjednik logora na Brijunima 1947., o kojem se malo ili nimalo ne priča. Čaćić će biti  zanimljiv ideesovcima zbog toga, u njihovom zatvoru je igrao golf, a tatek je bio zapovjednik logora. Kad se ta pašareta (regionalno piće Istrana) spoji sa idesovcima , mogao bi i to Milanović spušiti.

Holy, sa svojim očajnim perikama, je već odbila Milanovića  i sad je sam ko duh, s Pusićkom, koju više niti on sam ne podnosi. Uglavnom, jedan proljev na ljevici. Teroristi u SDP-u, kriminalci, tajnice četničkih srao krajina, Yusipović, Gazimir Čaćić – a to sve Karamarku omogućuje lak dolazak na vlast, poglavito ako se riješi trio fantastikusa gore spomenutih.

I za kraj se i Slinčić u Hanžekovićevom Jutarnjem, kojeg taj isti Slinčić navodno toliko optužuje i mrzi,  odriče Milanovića. Što će Slinčiću Milanović kad oni imaju seksi Slađu, koju Pernar prati po narodnjačkim klubovima. Jedini je strah da se Slinčić ne zaljubi u nekog hadezeovca, recimo Jandrokovića.

I tko preostaje premijeru? Očajni kulturni neradnik Frljić i mecena Pupovac.  Sretno mu bilo.

Igor Drenjančević