Natko Kovačević nazvao papu najvećim neprijateljem Hrvata

0
2767
Pope Francis speaks with Serbian President Tomislav Nikolic, during a private audience at the Vatican, Friday, Sept. 11, 2015. (Claudio Onorati/Pool photo via AP)

Pope Francis speaks with Serbian President Tomislav Nikolic, during a private audience at the Vatican, Friday, Sept. 11, 2015. (Claudio Onorati/Pool photo via AP)

Dobronamjerni će reći da je rimokatolička Crkva u ozbiljnoj krizi identiteta, a ozbiljni kritičari i većina vjernika ističe i osjeća da se radi o smišljenoj demontaciji vjere i svih postulata katoličke crkve – i to iznutra, počev od samog pape Franje pa nadalje. Iznosimo dokaze za ovu drugu teoriju koja se sve više pretvara u praksu:

Službena stranica Njemačke biskupske konferencije, katolisch.de, objavila je nedavno intervju s njemačkim profesorom moralne teologije Stephanom Goertzom, u kojem on tvrdi da homoseksualnost više ne treba osuđivati jer u biblijskim je vremenima razmnožavanje bila božanski određena svrha za spolnost, no – smatra moralni teolog – to očito više nije naša situacija i od Drugog vatikanskog koncila to nije više ni naše naučavanje o spolnosti.
Homoseksualne odnose treba poštovati, a možda bi im se mogla dati i sakramentalna narav. Crkva bi ih trebala odobriti i odustati od „starih osuda homoseksualnih čina“ – rekao je Goertz.

Što se izbjegličke krize tiče, izgleda da papa Franjo također slijedi agende koje nisu ni katoličke, ni crkvene, a ni kršćanske. Sumnjamo da vatikanska diplomacija nije upoznata sa pravim stanjem stvari, budući da i na terenu, u Mađarskoj, mađarski biskup Laszlo Kiss-Rigo izjavljuje slijedeće:
“Papa Franjo je u krivu oko migrantske krize i valu izbjeglica koji trenutačno preplavljuje Europu! Ovo nisu izbjeglice, to je invazija!” Biskup je uvjeren da papa griješi te da iza većine izbjeglica stoje samo -ekonomski migranti. Biskup je ponovio i svojim izjavama dao podršku službenom stajalištu Mađarske da migranti predstavljaju prijetnju europskim kršćanskim i univerzalnim vrijednostima.
Kiss-Rigo, biskup u Szeged-Csanádi na jugu Mađarske je u razgovoru za Washington Post potvrdio da migranti “ovamo dolaze vikati Allahu Akbar” i da žele “preuzeti Europu” te da papa Franjo nije upoznat sa situacijom. Biskup je rekao i da mnogi od njih ne zaslužuju pomoć jer imaju novca te da za sobom ostavljaju samo pustoš i smeće. “Većina njih se ponaša na vrlo arogantan i ciničan način, odbijajući hranu i vodu od Crvenog križa i napadajući i vrijeđajući volontere i policiju” rekao je i dodao da apsolutno podržava premijera Viktora Orbana u nastojanjima da Mađarsku izolira od priljeva izbjeglica.

 

Hrvate i hrvatske katolike će najviše zanimati stav Crkve i pape prema Hrvatskoj i današnjoj četničkoj vlasti u Srbiji, povodom posjete ratnog zločinca Nikolića papi, te situaciji oko  proglašenja blaženog Alojzija Stepinca svetim. O svemu tome razgovarali smo s Natkom Kovačevićem i zapitali ga kako gleda na problem crkve danas i posjet Nikolića poglavaru rimokatoličke crkve:

natko“PAPA FRANJO JE DANAS DAROVAO RATNOG ZLOČINCA TOMU NIKOLIĆA, A VI  I DALJE BUDITE SLUGE MASONSKOM KLERU KOJI JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ U HRVATA, JER MU HRVATI NAIVNO VJERUJU!”

“Dvije masončine raspravljale su o trećoj masončini, njihovom bratu Viktoru Stepincu koji je kao srpski vojnik po činu potporučnika pucao po Hrvatima koncem tzv. prvog svjetskog rata i za to je kasnije dobio orden “solunskog borca” od svoga masonskog brata i srpskog “kralja” Ace Karađorđevića,kojem će u Beogradu prisegnuti na odanost srpskoj kruni!

Aca Karađorđević, inače dokazani homoseksualac sa svojim ljubavnikom Petrom Živkovićem će okupiranom hrvatskom narodu uvaliti svoga promaknutog srpskog potporučnika u poručnika zvanog sada Alojzije Stepinac za nasljednika zagrebačkog nadbiskupa Bauera, a danas ista ta masonerija uvaljuje Hrvatskim naivcima ponovno njega, ali sada za “sveca”, samo sada je tu papa Franjo, a ne papa Pio xi. i nije srpski “kralj” Aleksandar Karađorđević, nego četnički vojvoda Toma Nikolić koji jako dobro zna da je Stepinac bio i ostao njihov odani srpski “oficir” kojega oni žestoko lažno napadaju da bi ga Hrvati progutali kao svaki masonski mamac, kao gladna riba svoju udicu!

Veza Vatikana i Beograda je puno jača nego što to mogu i sanjati srbijanski naivci, jer ne znaju svoju povijest, kao nažalost niti Hrvati, pa tako zaboravljaju da su Srbi i dobili svoju prvu “državnost” upravo od pape i njegovih papista, ali uz uvjet da Stjepan/Stefan Nemanja iz Ribnice (Podgorica) bude žestoki papist i njihov vojnik, naravno i rimokatolik, pa mu je zato i bila glavna zadaća da napada sve Hrvate koji nisu bili još okupirani od pape i njegovih osvajača (Mađara i Mlečana) pod kojima su Srbi sluganski napadali svoga zapadnog i južnog susjeda Hrvata, ali eto Nemanja nije uspio osvojiti hrvatski Dubrovnik, bez obzira na mletačku veliku vojnu pomoć i podršku.

Zato i nije slučajno da su upravo u tzv. Prvom svjetskom ratu Srbi bili saveznici s Talijanima, kao i u tzv. Drugom svjetskom ratu u kojem su upravo s četnicima i popom koljačem Đujićem (vatikanskim pravoslavnim krvnikom) bili u velikom bratskom i vojnom savezu s talijanskim fašistima i zajedno provodili genocid nad Hrvatima, ali našim naivcima nitko to javno ne objašnjava tu njihovu povijesnu međusobnu povezanost. Nema tko ni objašnjavati jer je Hrvatska 1945. doživjela partizanski genocid i kulturocid, a ovi udbo-boljševički Titovi tzv. povjesničari nemaju niti znanja niti hrabrosti za istraživanjem i iznošenjem istine, nego kao svi režimski klimavci u svakom antihrvatskom režimu veličaju Vatikan i sav njegov masonski kler, te tako krivotvore hrvatsku povijest zajedno sa svim hrvatskim neprijateljima, a Hrvati su bez znanja i svijesti lak plijen i dobar sluga svakom tuđem gospodaru, i to već 900 godina!”- rekao je Kovačević.

Književnik Lojkić koji je proučavao masoneriju ima oprečni stav od Kovačevića i tvrdi da je Stepinac još 1934 godine upozorio na masone i židovske lobije.

hop