Protokol bilderberških mudraca

0
1000

Ovaj odlomak jednog govora na njemačkom mi je dostavio jedan prijatelj. Moje mišljenje o tome je odmah iza prijevoda.

bilderberg„… kroz to USA kao direktan primjer, radi čega smo u mogućnosti „Ujedinjene Države Europe“ realno izvesti. Jedna za vladanje sposobna ujedinjena Europa nije moguća ako je jedna zemlja bogata a druga siromašna. Jer se u svakoj europskoj zemlji radi različitih razloga i stanja ne može razviti jednako blagostanje, pa je potrebno da se što prije moguće kroz degradaciju kapitalno bogatih i gospodarski zdravih zemalja one izjednače sa siromašnijim zemljama. Tu degradaciju ćemo mi dostići kroz mjere da se uređene zemlje povežu, tu mislim najprije na Njemačku, da nose dugove drugih zemalja  i izjednačavaju njihov deficit. Jedno permanentno oslabljenje bi time bilo zajamčeno i dobilo bi (kroz priznanje „trajnih spasilačkih mjera“) bez daljnjega svoju javnu legitimaciju. Važnost zaduživanje Njemačke – i to kroz buduće generacije – ne mora izdržati znanstvenopolitičke procjene, nego se mora kao društvenopolitičku nužnost prihvatiti. I to treba tako narodu prikazati, jer ćemo prije nego očekivano naići na otpor. Prihvaćanje od strane građana je u sadašnjem momentu (još) nužno. Jer je potrebno s potpomažućim mjerama ubrzavati proces slabljenja Njemačke, pa hoćemo istovremeno oživiti i podržavati svekoliko useljavanje. I to najmasivnije. I tu će u slijedećim godinama biti važno iskoristiti sve mogućnosti koje nam se nude. Zemlju preplaviti useljavanjem – to mora od svih biti prihvaćeno kao nužnost. Njemačka vlada je pozvana i dalje prema svom nalogu (odgovarajućim onom prošlih godina) to snažno sprovoditi. Protest i uzbuna je samo iz desnog tabora za očekivati, ako do toga u većim razmjerima uopće i dođe. Tome se široke mase neće pridružiti – rizik društvenog žigosanja je jednostavno previsok (zahvaljujući uspješnom odgajanju kroz desetljeća). I ako bi se naznake vjersko-militantnih izgreda muslimanskih migranta gomilale, treba primijetiti da to nama daleko više koristi nego šteti. Ne pridonosi li njihov utjecaj ubrzanju gubljenja identiteta kod Nijemaca? Ne nastaje li kroz to jedan umjereniji narod, nego onaj koji nam je u prošlosti pružao golem otpor? Imajmo pred očima se još jednom za čime idemo na kraju krajeva: mi hoćemo do godine 2018. …”

Taj dokument je kao trebao biti nađen u košu bilderberške konferencije, očito ove zadnje ovog ljeta u Austriji. Ja to više-manje isključujem jer ništa ne ide tome u prilog, no ipak je sve moguće, pa i ono što nam se čini nemogućim. U principu je teško verificirati da li se radi o originalu ili falsifikatu, ali sadržaj je svakako 100 % točan.

Ako je original dio jednog govora, ili neki naknadni zapis, onda je stariji od ovog ljeta i po naravi pripada Velikom Orijentu Njemačke, iliti izravno masonskoj vrhuški pod vodstvom Soros-Rotschilda, jer je ovo njihova agenda. Ovo je previsoko za Bilderberge koji su daleko precijenjeni, koji su ustvari samo (masonsko manipulirani) klub za diskusiju. Ako je zbilja original, onda je upućen krticama u njemačkoj Vladi, vjerojatno socijalističkim dužnosnicima, ili / i onim ucijenjenima i kupljenima.

Svakako se spominje ono što sam već pisao od početka ove godine u vezi Grčke krize, da je Euro stvoren da se veže Njemačka, da sjeverne zemlje nose dugove južnih i da se cijeli Euroland uruši i Europa oslabi. To je baš strategija Soros-Rothschild. A ovo drugo sa migrantima je također jasno, to je agenda njima vjersko-okultno bliskim krugovima, zapravo ista bagra.

Ivan-Vidas Punta, pismo čitatelja