U ‘7 dnevnom’ pronađen duh druga Tita u predsjednici

0
1048

2327 dnevno, list koji zna imati velikih otkrića uglavnom ispada jadan zbog očajnih tekstova i opservacija Zrinke Kasapić. Zadnja od gluposti Zrinke Kasapić je datum izbora, kao dokaz dogovora predsjednice  sa vragom. Prema datumu izbora i mjestu gdje stoluje Kolinda Grabar Kitarović, u predsjednicu je ušao nečastivi i to glavom i bradom duh druga Tita, vjerojatno onaj sa biste, koju je predsjednica izbacila iz ureda. I sam Joža Broz je naredio Kolindi da sve zezne datumom izbora. Po duhovnoj strani. Jer njegov duh vlada predsjedničkim dvorima.

Ako se sjetimo i animiranih likova miniona, koji su isto po Kasapićki vražje maslo, onda je Kasapićka više za uređenje vrapčanskog tjednog lista, nego ovoga tjednika. Nije jasno kako je ovakav idiotski članak ušao u krug izbora za objavu, jer glavni urednik Zdenko Loze, koji se kao i većina novinara ovog lista krije iza lažnog imena, pa se potpisuje sa Zdenko Kapović, djeluje dosta uljuđeno i normalno. Kasapićka sve više svojim pričama uvjerava javnost da je njoj mjesto u Vrapču, a ne Fraciškoviću, kojeg je s pravom svesrdno branila dok su ga psiholozi obrađivali u takvim ustanovama. List koji promovira kulturu općeg ludila, ovim člankom dodirnuo je samo dno. Žašto to radi? Vjerojatno kao bi svima dokazali da je lopovluka previše i nema za nas spasa, a nečastivi ulazi još češće u nas.

Hrvoje Hitrec još prije godinu dana Dnevno je nazvao udbaškim listom, sada to javno govori i Zdravko Tomac, a Kasapićka sa svojim kvazi katoličanstvom samo je zadnja rupa tog cirkusa u režiji porezno najzaduženijeg “desničara” za vrijeme lijeve prosrpske vlasti, vlasnika Michaela Ljubasa.

Samo još čekamo da vlasnik 7 dnevnog  Ljubas, koji enormno mrzi predsjednicu i Kasapićka plate egzorcista , odvedu ga kod Kolinde, jer je po njima duh druga Tita je  u Kolindi.

hop