UHIĆENJE PERNARA JE PERFORMANS, DOK STRANKA ZAKUPLJUJE SKUPE PLAKATE PO AUTOCESTI

0
1251

Ivan-Sinčić-i-Ivan-Pernar-625x360Neki dan Ivan Pernar je uhićen u Sesvetama, jer je šarao po gradskoj imovini, stupovima, trafostanicama logo živog zida i “parole” pokreta neradnika, nesvršenih studenata i lijenčina. Onih istih spasitelja ovršenika, koji nisu spasili baš nikoga osim samih sebe, napunili svoju kasu i dobili donacije. I kako bi sebe prikazali siromašnima, napravili su performans u Sesvetama,  išarali stupove, jer kao nemaju za plakate, pa se moraju dovijati neimaštini. Još je Pernar bio uhićen, pa je medijski postao još draži javnosti u režiji Jutarnjeg lista.

Jutarnji list glasilo lijevih odjednom prvi saznaje vrlo bitnu vijest, o penarovim nepodopštinama. Pokret koji nema medijsku podršku ima stalno podršku zapravo svih medija, jer i nije sve tako jadno i siromašno.

Živi zid je iznajmio od Europlakata 20 pozicija velikih plakata na autocestama prema Zadru i Rijeci, što nije mali novac, pa je ovo pernarovo šaranje samo performans za naivne i budale, nadalje Živi zid ima 20 zaposlenih po svojim područnim uredima i prijavljenih na mirovinsko. TKO TO FINANCIRA?

Račun stranke nikako nije prazan, a opet ekipa živozidaša cvili za donacijama jer su siromašni. Iza pernarovaca zapravo stoji jaka ekipa, koja ovaj cirkus financira, to je svima jasno, a ovakva uhićenja su igra pred izbore za više glasova.

hop