1004 EURA SVAKOM AZILANTU IZ SIRIJE U NJEMAČKOJ JE ISPLAĆENO

0
928

azilantiOkrug Rostock; okružno vijeće; socijalna skrb (naslovljeno na g. Mohammeda prezime nečitljivo)

Molba od 02.10.2015 za pružanjem usluga po Zakonu davanja pomoći azilantima

Poštovani gospodine, na podnesenu molbu a nakon provjere pravnog i činjeničnog stanja donosimo  ODLUKU: 

1.okrug Rostock Vam (po svim navedenim zakonima i paragrafima) dodjeljuje iznos u visini od 1004,50€ u periodu od  1.11. do 30.11.2015.

2. iznos za navedeno razdoblje će biti isplaćen u gotovini prilikom Vašeg osobnog pojavljivanja. Pod preduvjetom nepromijenjenih okolnosti azilanta (podnositelja molbe),  isti će iznos biti odobren u budućim vremenskim razdobljima isplatom gotovine ili doznakom, a proračun svote i pojedinačne zahtjeve će se obrađivati s obzirom na ovaj dokument i uz njegovo predočenje.

3. Vaš zahtjev se odobrava uz slijedeće uvjete; kvartalno (31.3., 30.6., 30.9. i 31.12. kalendarske godine) se mora potvrditi nepromijenjeno stanje tj. status azilanta i svakog člana njegove obitelji za isplatu tog mjesečnog iznosa i to kod okruga Rostock.

(prijevod dokumenta Ingrid Runtić)

Ovim dokumentom dolazimo do razloga oslabljenja Njemačke kako bi ponovno vladajuće obitelji svijeta obuzdali Njemačku i njen rast. Ukalkulirajući troškove dovoza, smještaja, režija i još novčane naknade na ruke dolazimo do cijene urušavanja Njemačke.

hop