Mediji od Sinčića napravili mučenika sa saborskom plaćom i 180.000 kn nagrade, a prešutjeli činjenice o deložaciji Krčmar!

0
1419

sinčić u stožeruDnevno, direktno, 24 sata, Zagreb info, rtl.hr, N1 info… – svi ti i još mnogi drugi portali danas objavljuju vijesti o aktivnostima Živog zida i nasilnoj deložaciji obitelji Krčmar u zagrebačkoj Savici. Televizijske kuće također.  Na stranicama živozidaša  oliti cigli ponovo ista tužaljka o cenzuri. Cigli smeta most, a u međuvremenu stvorena je i hrid. Primitivci koji se u ovoj državi bave politikom naumili su nas naplaviti i zatrpati građevnim materijalom, doslovce, ne simbolički. Da su neuki, primitivni i bahati dokazuju i njihovi rezultati, jer se ne bave ničim drugim nego namještanjem, podmetanjem i manipuliranjem javnosti. Zato još uvijek nemamo mandatara, a ni vladu. Normalno, kada se pobjednik u medijima naziva gubitnikom, najvećim gubitnikom  ili pak relativnim pobjednikom. Normalno, kada se novinari obrušavaju na HDZ kao da je on ovih sušnih i za narod preteških 4 godina bio na vlasti, a ne u opoziciji, dok se najgora vlada ikada, ona Milanovićeva, svim sredstvima, lažima, muljažom, bezobrazlukom i prijetnjama uz svesrdnu podršku neslobodnih medija zubima i noktima drži za vlast. I pomoću puno love kojom raspolažu, naravno.

zrinnnNitko više ne istražuje podatke koji su javnosti lako dostupni i provjerljivi, jer je  puno lakše klevetati i podmetati stupidne urote, masonske priče i ostale idiotarije, umjesto – jednostavno pogledati kroz prozor, u vlastiti novčanik i informirati se, danas kada je to postalo jednostavnije nego ikad. Joe Biden je od časnog čovjeka koji je Clintonovu vladu hrabro i beskompromisno stavio na stranu Hrvatske za vrijeme Domovinskog rata u antihrvatskim medijima proglašen masonom i pohotnikom za predsjednicom Kolindom! Kolindu Grabar-Kitarović, vrsnu, spretnu i hrabru diplomatkinju svjetskog ugleda koja savršeno govori engleski za razliku od dubioznih i sramotnih natucanja njenih kritičara; nju koja je u 10 mjeseci svog mandata napravila čuda za Hrvatsku u neviđeno teškim okolnostima; nju koju je hrvatski narod direktno izabrao, ženu vrhunskog stila i ponašanja; dakle baš takvu osobu ti jadni mediokriteti od novinara, piskarala i bijedni komentatori skriveni iza lažnih imena i profila javno kaljaju i izvrgavaju ruglu na jeziv način. Pravila koja vrijede na svakom portalu – a to je da se nedostojni i prostački komentari brišu – ne vrijede za dnevno.hr. Naprotiv, tamo kao da vlada natjecanje u pljuvanju predsjednice, za što bi se u iole normalnoj državi zbog klevete i teške povrede dostojanstva i uvreda  trebalo kazneno odgovarati.

Zauzvrat, neradnik Sinčić će postati zastupnik uz pomoć svojih birača, onih istih koji su opljačkani i na rubu egzistencije davali njemu, njegovoj kleptomanki Palfi i suludom Pernaru svoj zadnji novčić kao donaciju. Taj lik Sinčić i dalje glumi mučenika dok ga odnose u maricu s današnje deložacije obitelji Krčmar. Mučenik sa saborskom plaćom i 180.000 kn nagrade. Toliko mlad, a već tako pokvaren. Sve što je ikad rekao je bila laž, pa i glupost o saborskom imunitetu u slučaju kršenja zakona, odnosno „branjenja“ deložacija. Namjerno stavljam pod navodnike jer niti jedna nikada nije bila – obranjena. Odmah nakon izbora se nastavilo živozidaško moljakanje za donacije i novac. Vjerojatno im treba da bi kupili medije, kao što su zakupom prostora od vlasnika dnevnog privoljeli dnevno na svoju stranu. I na njihovim stranicama vlada masonsko ludilo i NWO patetika, kao i kod Kasapićke iz dnevnog. Samo da se ne bi od magle vidjelo ono očito, a to je da je SDP s ljevicom sunovratio Hrvatsku u političku i ekonomsku propast.

delozacija krcmarNo, vratimo se danas provedenoj deložaciji obitelji Krčmar. Kao i u prethodnim temama, mediji ne iznose osnovne podatke. Prešućuju činjenice koje su popisane i evidentirane u službenom dopisu o ovoj ovrsi iz kojeg iščitavam izbjegavanja, izvrdavanja i raznorazna vrlo maštovita izvlačenja obitelji Krčmar koja prate ovu dugogodišnju trakavicu od samog početka. Prilikom očevida kojim se htjelo ustvrditi tko ustvari živi i koristi predmetni stan, ispada da oni koji su prijavljeni, tamo ne žive, ali žive neki drugi. U novije vrijeme supružnici Krčmar više nisu supružnici, pa njihov (odnosno njezin novi) partner također živi u tih 32 kvadrata. Osim toga, u tom stanu živi i njihovo troje odrasle djece s jednim zetom i unučadi. Ne uvijek u isto vrijeme i ne uvijek u istom sastavu. Sastajalo se, rastajalo, žalilo i tko zna što sve ne, samo da bi se zavaralo vlasnika stana, a to je Grad Zagreb koji u tom dokumentu navodi slijedeće:

“Ovaj Ured opetovano od gore imenovanih zaprima oprečne informacije o činjenicama tko doista koristi predmetni stan i s kime, a sve u cilju izbjegavanja postupanja sukladno pozitivnim propisima te predaje imovine koju niz godina koriste bez valjane pravne osnove uz gore naznačeno problematično ponašanje.”

Na koje ponašanje misli Ured? Na opetovane i konstantne prijave policiji, jer je tijekom godina obitelj Krčmar postala poznata po tome da „učestalo oštećuje imovinu, krši kućni red i mir i uznemirava ostale korisnike zgrade“, koji se, usput rečeno nisu priključili zadnjem tulumarenju obitelji Krčmar u tom stanu u režiji živozidaša. Zbog čega svi mediji unisono prešućuju te činjenice kada blagoslivljaju mučenika Sinčića kojeg policija s pravom iznosi iz tuđeg stana, iz stana kojeg  Krčmari koriste godinama, za kojeg ne plaćaju režije, niti su se htjeli prijaviti za natječaj Grada Zagreba da legalno dobiju stan u najam, niti su podnijeli zahtjev za legalizaciju tog najma, što su kao bespravni korisnici imali prilike učiniti 2013.g.? Ove sve činjenice neslobodni mediji složno i dogovorno  prešućuju, kao što prešućuju i iskrivljuju gotovo sve. Velika većina medija stavlja mračni i mutni filter na sve što se događa i na taj nam način trajno zakrivljuje i zamagljuje vid i objektivnu perspektivu. Uskraćivanje podataka javnosti i njihovo filtriranje po potrebi je najgori mogući oblik korumpiranosti medija u Hrvatskoj. Što je ljevica (u koju naravno ubrajam i cigle) bliže svom kraju, to je jača njihova borba za opstanak na političkoj sceni pod svaku cijenu. Problem je u tome što tu cijenu na kraju plaća hrvatski narod koji im je jasno poručio da trebaju odstupiti.

žz črnomerecŠto se tiče zaposjednute zgrade na Črnomercu 105 koju su ilegalno naselili živozidaši, nedavno je izvršen službeni očevid o čemu su legalni stanari izvijestili čelnike stranke Živi zid. Vladimira Palfi je na tu vijest reagirala riječima: “Zašto ih puštate u stanove?” Time je još jednom potvrdila stav Živog zida koji ni kao stranka ne poštuje baš nikakve zakone i pravila, nego u Hrvatsku želi uvesti čistu anarhiju i bezvlađe. Na tuđi račun, naravno.

milamče game overNove generacije ljevičara pojačavaju pritisak svojim bezobrazlukom i besramnim ponašanjem. Prepoznat ćete ih u besprizorno prostačkim komentarima na navodno neovisnim stranicama (Živi zid) ili pak na lažno desnim medijima (dnevno) upravo po žestini mržnje prema direktno izabranoj predsjednici Hrvatske i svim zaslužnim i časnim ljudima kao što je Joe Biden. Na isti se način odnose i prema pobjedniku izbora, Domoljubnoj koaliciji i njihovom predstavniku Karamarku. Sredstva se više ne biraju. Jučer je Milanović okrznuo predsjednicu brzopoteznim rukovanjem i s gađenjem joj okrenuo leđa kada se trebalo slikati s njom, sutra će joj Sinčić možda i pljunuti u lice. To su partizansko-nasilne metode kojima se oni otkrivaju. Ne postoji kod njih ni malo gospodstva, odgoja ili pak seljačke prostodušnosti i poštovanja. Ne, ovo nema veze sa selom ili gradom jer i u jednoj i u drugoj sredini postoji pristojan način ophođenja i komunikacije s poštovanjem. Ovo nije ni divlji zapad, u kojem se barem zna tko je lopov, a tko šerif. Ovo je partizanija i nasilje, verbalno, fizičko, ponašanjem. Milanović je po habitusu blizak Nikoliću, oni imaju zajednički obrazac. Jedan silovanjem iznuđuje poljubac, drugi se otresa i gotovo odguruje. Sve nad predsjednicom, koja je izložena javnom linču njihovih medija. Neoprostivo. Žena nikada nije bila poniženija, nego pod vladavinom Milanovićevih „novokomponovanih“ partizana. Branitelji nisu nigdje toliko ponižavani kao pod ovom crvenom vlašću. Hrvatski narod nije bio nikada toliko jadan i bijedan kao danas. Rekli smo im ne, dali smo im otkaz, ali oni ga jednostavno ne žele prihvatiti kao civilizirani ljudi. Jednostavno zato jer to nikada nisu ni bili.  

Ingrid Runtić