PETROV NE MOŽE S KARMARKOM JER SU KVOTE ZA POPUNU MINISTARSTVA PREPUNE ‘SDPEOVSKIH SPAVAČA’

0
915

Božo-Petrov4Petrov je dao prijedlog da o velikoj koaliciji raspravljaju, kao i o stručnjaku na čelu vlade velike koalicije, za tako što složni su Karamarko i Petrov u roku od  5-6 dana DATI ODGOVOR, ali Milanoviću treba 30 dana za razmisliti, jer bi u tom periodu  uništio i ostatak mosta, te uzeo sebi potrebne glasova, ostatkom MOST-a. Kriza u državi njega ne smeta, već čista glad za vlašću ga vodi, a njegov tim je očito složan u tome. Ipak nije shvatio da je time sebi zabio autogol.

Drugi prijedlog poštenjaka je konstituiranje Sabora. Zašto s time forsira, jer bi na taj način nove izbore morao i on potpisati, a ne samo predsjednica, u ovoj  sadašnjoj situaciji predsjednica je u prednosti. Sama odlučuje.

U principu konstituiranjem sabora ima veliku mogućnost u kuloarima dogovoriti podršku svojoj vladi, na ovaj način njegova prljava igra ne dolazi do izražaja i vidi se kao i u slučaju izdajnika Prgometa.

Naš portal dolazi i do informacija zašto Petrov odugovlači sa pregovorima. MOST u sastavu 15 je više sklon HDZ-u što se vidjelo i jučer na zajedničkom sastanku, ali MOST ima jedan ogroman problem ljudi iza ovih 15, koji nisu pod kontrolom i zapravo nema kadar koji bi bio vjeran koaliciji sa HDZ-om, što Milanović zna. Ako sjednu ovih 15 u Sabor, kvota za popunu ministarstava prema udjelu u izborima nije pod kontrolom Petrova i to bi bilo opasno za samu koaliciju, jer MOST očito ima dosta sdepeovskih spavača. Opet ako zamjene za ovih 15 sabornika uđu u Sabor, može se dogoditi da namjerno rade destrukciju i glasaju protiv zajedničke vlade. Kako vrijeme odmiče te opasnosti su svjesni Petrov i Karamarko i novi izbori su sve bliži.

hop portal