Branitelj Mrnjavac srušio pupovčeve cirkusante u Gvozdu, SDSS više nije na vlasti!

0
1197

branko jovičićNačelnik općine Vrginmost Branko Jovičić  je braniteljsku udrugu izbacio na ulicu iz njenih prostorija, u kojima su bili od 1998. godine. Iako općina ne treba taj prostor, srpski predstavnik iz stranke SDSS-e dolijao je dodatno ulje na vatru međunacionalnih odnosa baš pred izbore i htio pokazati kako ovdje vlada srpska klika u kojoj čak ima i nekadašnjih terorista. U samoj zgradi općine ima još bar pet praznih prostorija i prema tome nema razloga za ovakav čin samovolje. O tome smo pisali prije par mjeseci.

Danas je došao kraj srpskoj samovolji u Gvozdu, barem u političkom smislu. SDSS je izgubio načelnika općine i pretili srpski nacionalist jedino u spavaćoj sobi može staviti zastavu pupovčeve protudržavne partije. Izdali ga njegovi iz stranke, nije izglasan proračun i Jovičić je samo prošlost. Čine se da Jovičića nisu spasili niti pupovčevi komesari partije, koji su poput gluhih kuja obilazili Gvozd, tražeći od Srba jedinstvo oko proračuna. Nije uspio niti famozni Rkman, nekada terorist, a danas ugledni građanin.

Jovičić je torpediran, a nekako će se najviše sjećati imena  Anđelka Mrnjavca, predsjednika braniteljske populacije, koji nakon progona i izbacivanja branitelja iz prostorija općine Vrginmost nije odustao od izbacivanja Jovičića iz politike. Poznavajući Mrnjavca koji nije ostao dužan niti medijima ikada, a niti najvećoj stranci, bilo je  jako glupo očekivati da će Jovičić srediti branitelja Mrnjavca u nakani da ga otkrije. Jovičić već odavno ima noćne more na spomen HOP portala, a kako vidimo niti sa braniteljima nije prošao bolje.

Mrnjavac je za naš portal predložio dodjelu šatora za Jovičića, kako bi ovaj nastavio svoje troprsto djelovanje u Gvozdu.

Igor Drenjančević

HOP portal