Slučaj ‘Ranković’ osigurao enormnu moć danjašnjim vladarima Hrvatske

0
3247

Prema direktnoj Titovoj zapovijedi  general Ivan Mišković je 1966. bio glavni sudionik eliminacije Aleksandra Rankovića. Šef KOSa ostao je do 1971., onda je dvije godine bio Titov specijalni savjetnik za sigurnost, a 1973., poslije sukoba s Jovankom Broz, smijenjen je i maknut iz Titove blizine . Vratio se u drugoj polovini 70-ih i sve do Titove smrti ostao osoba od najvećeg povjerenja. U državnoj hijerarhiji važna mjesta zauzimali su i drugi Miškovići – stariji brat Milan bio je ministar unutarnjih poslova SFRJ, a poginuo je 1978. u prometnoj nesreći vozeći se s Ivicom Račanom, koji je preživio poslije višednevne teške kome. Najstariji sin Zoran Mišković punih deset godina bio je na dužnosti generalnog sekretara vlade SFRJ, u vrijeme dok su savezni premijeri bili Milka Planinc, Branko Mikulić i Ante Marković. Danas je Zoran Mišković direktor INA-e u Mađarskoj. Čedo Prodanović je bio zet od poginulog Milana Miškovića.

Ovaj slijed smo prikazali kako bi javnost konačno povezala vladare Hrvatske. Propast Hrvatske ne počinje 1991. godine, već znatno ranije. Smrt Miškovića i preživljavnje Račana govori o bliskosti nekih vodećih ljudi naše politike i privrede, te  jugoslavenskih prijevara i lopovluka. Jači lopovluk u Jugoslaviji počinje poslije 1966. godine. Prvi znak lopovluka je stvaranje LHB banke Frankfurt. Baš u to vrijeme i iznošenje novca van zemlje.

Prema našem tumačenju nekih događaja iz jugoslavenske prošlosti, baš smjena Rankovića je pokrenula stvaranje jake mreže oko Josipa Krajačića NJEGOVOG SUPARNIKA U TAJNIM SLUŽBAMA, koji postaje predvodnik jedne plejade tehnomenadžera Jugoslavije, a oni su svoj osobni probitak stavili na prvo mjesto i ugrabili sve što se ugrabiti može. Pipci njihovi i danas vladaju Hrvatskom.  Aleksandar Ranković bio je vrlo moćan čovjek u Titovoj blizini i velika prijetnja jedne velike ekipe partizanskih generala, tzv. heroja koja je odlučila ‘buržujski živjeti’ i prodavati narodu priču o trulom kapitalizmu. 1958. godine završila je zadnja konfiskacija i nacionalizacija praktički otete imovine, koju su prisvojili mnogi Titovi generali. Ipak, najmoćniji je bio Josip Krajačić, zvani Stevo. On je jako volio lagodan život. I to su mu neki “drugovi” itekako zamjerili. Glas je došao do Josipa Broza. Broz je počeo shvaćati da Krajačić uživa na isti način kao i on, što mu nije bilo previše drago. Najviše je Krajačiću zamjerio  dovoženje morske vode do bazena vile cisternama. To je posebno razbjesnilo Tita. Saznavši da je Tito bijesan na njega, Krajačić organizira postavljanje prislušnih mikrofona u Titovu spavaću sobu i za sve okrivljava Rankovića. Istragu provodi Mišković, koji je  zajedno sa Krajačićem  spakirao aferu Rankoviću, kako bi zaštitio sebe. Kada su prislušni mikrofoni pronađeni,  Ivan Mišković upire prstom u Rankovića, a za te laži dobiva mjesto glavnog špijuna u Jugoslaviji na duži period. Krajačić se izvlači iz cijele situacije, a u javnost se pušta medijska laž kako su Kardelj i Bakarić učinili cijelu zavrzlamu zbog Rankovićevih pogleda na ustroj zemlje. Ranković i Krajačić su iz istog kruga državne administracije, tajnih službi i špijunaže, a Kardelj i Bakarić su ideolozi države, tako da je jasno tko je bio više zainteresiran za micanje Rankovića. Sam Kopinić, doušnik ruskih tajnih službi nakon 5 godina otkriva cijelu priču Titu i od tada su zavjerenici u nemilosti kod predsjednika.

Igra oko Rankovića umrežila je kriminal u Jugoslaviji koji mi trpimo do današnjih dana. MASPOK 1971 je prikrio 24 milijarde ukradenih iz zemlje od strane 189 privrednika. Danko Končar završava u Lepoglavi. Otac od Todorića završava u zatvoru. Hanžeković opravdava napade ne poneke menađere Jugoslavije u jednom intervju “kako su njih progonili jer su bili napredna snaga”, aludirajući na slučaj Đureković, iako se radilo o enormnoj krađi INA-e, u kojoj je sudjelovao i sin Mike Špiljka, danas bogati privrednik iz Švicarske. Đureković je ubijen kako ne bi svjedočio na sudu protiv te klike koja i danas ima pipke u našoj državi. Protjeran nije bio dovoljno “maknut” od svjedočenja. Račan je očito bio dio iste ekipe oko Miškovića. Danas jedino Lončar i Mišković su dio vrhuške toga vremena. Ne zaboravimo da je Lončar i dio “rimskog kluba” što potvrđuje i vanjsku moć.

Ako povežemo sav kriminal u pretvorbi i privatizaciji, te označavanje Kutlea glavnim krivcem jasan je uvijek isti rukopis krajačaićeve ekipe. Danas odvjetnik Nobilo ima  više od Kutlea. 89 milijuna manjka nalazi Ante Marković u Jugoslaviji, krađu privrednika i bankara, a oni izmišljaju bankara nacionalistu Miloševića da bi skrenuli pažnju, baš kao i 1971, kada MASPOK bude korišten za enormnu pljačku. Tako i slučaj Kutle je pokriće za pljačku iza Kutleovim leđa. Kutle je pedro da se ne otkrije pljačka banaka, privrede, INA-e iza njegovih leđa. https://www.youtube.com/watch?v=JHmLv5QoYCY

Sanader je igra kojom se htjelo zaustaviti istragu protiv Zagrebačke banke, koju baš pokreče Sanader. Komunistički bankari i prije su znali za Sanaderove grijehe, ali oni se koriste kada počinje čačkati po Zagrebačkoj banci. Slučaj Zagorac ima isto poglavlje, Zagrebačku banku i INA-e. Cijenu je platila odvjetnikova kćer. Na CD-ima Zagorac je imao cijelu mrežu.Time je htio spasiti svoje grijehe.zagi 2

Glembajevi su ubojice i lopovi.

HOP portal