SKANDAL: ŽIVOZIDAŠKI ČELNIK NASTUPIO SA SAVOM ŠTRBCEM PROTIV MINISTRA HASANBEGOVIĆA!

0
6144

hrvoje runtić  i štrbac kod malagurskog2Prošlog petka, dok Hrvati i vjernici iz sveg svijeta u neprekinutim rijekama hrle vidjeti tijelo svog sveca Leopolda Mandića u Zagreb i pomoliti mu se kao zaštitniku u ovoj godini milosrđa, jedan od čelnika Živog zida Hrvoje Runtić radije gostuje u emisiji Globalno Borisa Malagurskog, i to ni manje ni više, nego zajedno sa Savom Štrbcem, bliskim suradnikom osuđenih ratnih zločinaca Milana Babića i Milana Martića i Zoranom Kojićem, predsjednikom Srpske narodne stranke u Hrvatskoj. Sudjelovanje Hrvoja Runtića u emisiji Malagurskog u društvu ove dvojice velikosrba nepobitan je dokaz uloge Živog zida u političkom životu Hrvatske: staviti mladu hrvatsku državu pod kontrolu Srbije, pomoću srpske propagande “ko nas, bre, zavadi” i pomoću teorija o masonskim zavjerama NATO-a i UN-a, pa i EU. Naime, živozidaši su za velikosrbina Savu Štrbca “dobri momci”, a predsjednica, nova hrvatska Vlada i svi oni koji su slavili proslavu Oluje i oslobođenje Hrvatske od srbočetničke okupacije su ustaše. Hrvoje Runtić se Savi Štrbcu obraća sa “gospodin”, dok Savo i Zoki (Kojić) neprekidno gude o genocidnim Hrvatima. Nema ni slovca o počinjenim četničkim zločinima na hrvatskom tlu. Kod Štrbca i Kojića zato što bi onda morali priznati postojanje četnika, a kod “Hrca” (Hrvoja Runtića) zato što bi onda priča o Živom zidu bila razotkrivena kao lažna.

hrvoje runtić  i štrbac kod malagurskog4Za velikosrpski dvojac Štrbac-Kojić je Thompson (a ne slučajno Štrbac, ili nedajbože Šešelj, Babić ili Martić) ozloglašeni zločinac zato jer pjeva “ustaške pjesme”. Velikosrpska agresija ´91 nije uspjela, pa Hrvatsku sada proglašavaju endehazijom. Zanimljivo je i da živozidaš Hrvoje Runtić (koji kao i svi živozidaški čelnici ima završenu samo srednju školu) u ovoj emisiji ministra kulture svoje vlastite države, doktora povijesti Zlatka Hasanbegovića naziva “nakupinom bjelančevina”, što je eklatantni primjer govora mržnje i ponižavanja hrvatske Vlade. On to čini na srpskoj televiziji, dakle kalja vlastitu državu u zemlji koja je prije 25 godina izvršila genocid i vojnu agresiju nad njegovim vlastitim narodom. Još je tragičnija činjenica da je njegov otac Davor Runtić, profesor povijesti i zemljopisa, i sam bio sudionik Domovinskog rata o kojemu je napisao i objavio preko trideset knjiga, kao jedan od najplodonosnijih kroničara Domovinskog rata. Sada njegov sin zajedno sa Savom Štrbcem,  bivšim “ministrom informisanja republike srpske Krajine” koja je dokazano zasnovana na genocidu počinjenom nad Hrvatima na hrvatskom tlu – diskutira o genocidnosti Hrvata i to na srpskoj televiziji! 

malagurski i živi zidSuradnja Živog zida s Borisom Malagurskim nije od jučer.  Pernar i Sinčić su se ponosno slikali s njim još u svibnju prošle godine na premijeri njegovog dokumentarnog filma u kinu Europa, a u kojem se raspad Jugoslavije i velikosrpska agresija na Hrvatsku i BiH pokušava svaliti na neoliberalizam, globalizam i NATO. Opet, da se ne bi prozvalo Srbe za počinjenu agresiju i četnikovanja po Hrvatskoj i BiH. Sinčićev i Pernarov idol Boris Malagurski je ruski i velikosrpski propagandni igrač koji treba naslijediti ofucanog i isluženog Kusturicu i nastaviti promociju velikosrpske konstrukcije o “nevinosti Srba” na zapadu, a i povratno u “regionu”, kako bi se lakše od žrtava napravilo zločince, a od zločinaca pravednike. O Malagurskom je iscrpno pisao naš dopisnik Dragan Ilić iz Beograda za naš portal:

http://hop-portal.com/2015/11/velikosrpski-redatelj-boris-malagurski-idol-ivana-sincica/

Sada je sasvim jasno da je Živi zid lijepak na koji se treba uhvatiti ovršeni i osiromašeni hrvatski narod kako bi ga se još lakše, kao genocidnog i nestabilnog, stavilo pod kontrolu Srbije. Učestalo pojavljivanje živozidaških čelnika na srpskim ili direktno četničkim televizijama, a zadnje je ono Pernarovo na Vikom RTV republike srpske, svjedoči o njihovoj sklonosti velikosrpstvu. Lažnim aktivizmom kojim su stekli simpatije dokopali su se Sabora. Deložacije ih više ne zanimaju, sada su se bacili na prodavanje magle i “masonsko-globalističke” teorije zavjere koje je osmislio Dejan Lučić i razni Srboljubi (kao što je onaj prezimena Živanović), a sve pod Putinovom režijom, kojeg živozidaški čelnici posebno ljube. Njihov zajednički zadatak je Hrvatsku bez ispaljenog metka dovesti pod direktnu vlast Srbije i indirektnu dominaciju Rusije. Orban sa svoje strane potkopava Europsku Uniju, austrijski predsjednik i šef stožera austrijske vojske dogovara se također s Putinom i njegovim šefom vojnog stožera, Merkelica se razotkrila kao poslušni kadar nekadašnjeg DDR-a (koji je također bio pod kontrolom Sovjetske Rusije skoro pola stoljeća) a domaći desničari za sve krive Amerikance, NATO i hazarske Židove. Židovske zajednice u Hrvatskoj se pak vežu s Pupovcem u protestu zbog pozdrava “za dom spremni”, potpuno izgubivši iz vida da su njihova braća po krvi, Židovi u Srbiji još 1942. godine do zadnjega iskorijenjeni, upravo od Nedićeve kvislinške srpske vlade. Od ustaša nema ni “u” već odavno, osim onih JNA provenijencije, a medicinska braća i srednjoškolci daju svoje izjave o vanjskoj politici Hrvatske, i to na srpskoj televiziji. Sinčić će sutra ponovo izmišljati napade na ostale zastupnike u hrvatskom Saboru, Pupovac tužiti čak njemačku izdavačku kuću DUDEN radi pravilnog tumačenja pojma “ustaša”, a mi ćemo kao zadnje budale dopuštati da Domoljubna koalicija govori o doličnosti podržavanja kandidature Vesne Pusić za tajnicu UN-a, koja bi najradije posthumno osudila sve nevine žrtve Bleiburga još jednom na smrt. U međuvremenu se koristi Jasenovac i njegove žrtve za besramno kaljanje kompletnog hrvatskog naroda u upornom izbjegavanju indikacija o stvarnom broju žrtava, pa njihov broj u međuvremenu premašuje čak i broj izmišljen od zločinca Tita koji je njime trgovao po potrebi. Tako se, ni nakon 70 godina, nije u stanju odati počast žrtvama na dostojan način, nego se trguje bojkotima na račun žrtava.

http://hop-portal.com/2016/04/pernar-se-smuca-po-procetnickim-televizijama-i-siri-bratstvo-i-jedinstvo-u-regionu/

Ingrid Runtić

HOP portal