Tko će odgovarati za skoro 2000 zaposlenih djelatnika bez natječaja krajem 2015 godine?

0
1119

Od silnog fućkanja i zviždanja nikako da čujemo odgovore na pitanja:

1)Tko će odgovarati i gdje je nestalih 16 milijardi iz DUUDI:ja?
2) Tko će objasniti kako je u 12 godina HDZ-ovih vlada javni dug porastao 135 milijardi kuna, a u 7 godina SDP-ovih 94 milijarde kuna. Vanjski dug za vrijeme HDZ-a povećan 40,7 milijardi dolara, a SDP-a 19 milijardi dolara?
3) Tko će odgovarati za skoro 2000 zaposlenih djelatnika bez natječaja krajem 2015 godine u državnim službama i javnim institucijama? Samo u Hrvatskim vodama bilo je do SDPa 400 zaposlenih a od mandata prošle Vlade ima ih preko tisuću.
4) Tko ce odrediti provedbu revizija predstecajnih nagodbi izvršenih za mandata prošle Vlade i poništiti one u kojima su dugove oprastali sami sebi?
5) Tko ce objasniti da neovisno o političkim strukturama koje su na vlasti nelegalni kreditni uredi Kartagina d.o.o., Kartaga d.o.o. , Za tebe d.o.o., Novac na ruke d.o.o., C.e.C. I druge i bez potrebnih dozvola i s manjkom temeljnog kapitala obavljaju i nesmetano vrše financijsko poslovanje, u uredima isplaćuju novac, putem FINE ovršuju građane, a jedan od ureda u Jurisićevoj bode u oči i sasvim normalno radi i DANAS?
6) Tko će objasniti zašto se žmiri na nelegalno i nezakonito poslovanje austrijskih zadruga u Hrvatskoj, oprašta im se neplaćeni porez i kazne i zašto nezakoniti i neustavno ugovori godinama već nisu poništeni?
6) Tko ce objasniti zašto FINA smije provoditi blokadu računa i ovrhu na temelju isprava koje su zbog zastare izgubile svojstvo ovrsnosti?
7) Tko će objasniti zašto narod nema Ustavom zajamčeno pravo žalbe u pojedinim ovršnim i z.k. postupcima i zašto žalba ne odgađa izvršenje pljenidbe imovine i novca?

Sami nastavite niz pitanja……

NADA LANDEKA