JOKIĆ PRETVOREN U BOGA, BEZ KOGA ĆE OBRAZOVANJE PROPASTI!

0
1305

Od naših medijskih prevaranata dobili smo obavijest  “ako padne  Boris Jokić, pada država, on je Bog obrazovanja i on će nas spasiti ili nas obrazovanih neće biti, nitko drugi ništa ne razumije o obrazovanju osim njega naglašavaju mediji, iako nitko nema pojma što piše u kurikulumu, svi raspravljaju o o Jokiću, SDP  traži smjenu i ministra obrazovanja. Čemu tolika panika u SDP-u? Spasioc Jokić ili je poprilično pokvaren ili igrač druga Milanovića koji kao i njegov brat uz silno obrazovanje je obični primitivac opančarske nekulture kojii stalno vrišti o padu vlade, jer više ne može u ljubavne pohode privatnim avionom na naš račun. Kada bi Jokiću bilo do suradnje ne bi davao ultimatume vladi. Njemu je do svađe, destabilizacije i nemira. Sebi je dao ulogu Boga, a ta se uloga ne preispituje. On je božanstvo koje će nama odrediti sudbinu. Jezivo primitivno. Klasično bizantinski; bit će po  mojem ili nikako.

-E, nećeš!
Nema predaje. Možeš mi kopati po kostima djedova i baka, možeš brojati moja krvna zrnca i kopati po mojem životu, ali nećeš mi ugrožavati budućnost klinaca. Fakat nećeš.- tako novinarka Maja Sever piše o kurikulumu, kao da smo u doba partizanske revolucije. Imamo li mi uopće novinare ili navijače? Ne treba puno mozgati niti guglati da se prosvjetiteljica Sever nađe uslikana kraj spomenika zločinca Tita. I ona zastupa takvo obrazovanje s Titom humanistom, za koje bi u Poljskoj završila u zatvoru.

Maja Sever je unuka djeda koji je vodio Kviskoteku, Hrvoje Juvančić obožavatelj Radmana, je sin režisera Juvančića, danas takvi sasvim prosječni kadrovi su na nacionalnoj televiziji zbog nečijih prijašnjih zasluga. Juvančić je bačen u režiserske vode kao obični politolog i nama takvi tumače kako oni “znaju” pravi put… pa HRT je prepuna oženjenih parova koji guraju svoje privatne interese, prepuna bivših suradnika KOS-a ili JNA kadrova koji nama određuju svoju primitivnu nekulturu, djece bivših novinara, kao da je to nasljedna tvrtka komunističkog plemstva.

Koliko su sposobni pokazuje urednik HRT4 Alfirev, koji prvo Hod za život fabricira u protestu 1000 ljudi iako je bilo 15000 osoba, u studiju 4 njemu je “udarna” vijest da je Vojko Obersnel “donirao” iz proračuna Rijeke “ogromnih” 250 000 kn i  do sada je  “prikupljeno” za obnovu, nešto više od 3,5 milijuna  kuna. Sam australski umjetnik Charles Billic donirao je milijun dolara. Pametnom dosta, Alfier potvrđuje u kojoj je mjeri pametan i  – pokvaren. Obersnel nije darovao svoj novac već novac grada Rijeke, ali bitniji je on od umjetnika Bilića. Prosudite zašto.

Prosudite zašto su nemiri u katoličkoj zemlji šake studenata na filozofskom fakultetu u svezi suradnje sa katoličkim studijem, prosudite što znači i misao iz kurikuluma da svaki profesor može tumačiti gradivo kroz svoju prizmu… ako povežete činjenicu da je neokomunizam zavladao državom, jasna je uloga Jokića i cirkusa oko njega u tome.

HOP portal