STERILNI DIPLOMATI MILANOVIĆ, PLENKOVIĆ ILI KOVAČ NA ČELNIM POZICIJAMA U VODEĆIM STRANKAMA

0
1762

I Hrvatska ulazi u sterilne tokove europskih država. Sjećamo se kada je na čelo EK zasjeo bivši luksemburški premijer Jean-Claude Juncker  jedan od najbezličnijih likova u politici; niti smrdi, niti miriše. Kako se čini i Hrvatska ide tim tokom sterilnih klimavaca, koje stavlja na čelo zemlje.

Diplomati sami po sebi često glume plemstvo, kojem treba njihova posluga,  tako to izgleda i sa našim diplomatima. Jezivo loši, nesposobni djelovati diplomatski, savršeno se tek uklapaju u šoping klasu, putujućih krumpira po svijetu. Ponekad stresu svoju prašinu sa sebe i nastave besvjesno dalje trabunjati o svojoj bitnosti. Naša diplomacija, za razliku od one razvijenih zemalja, jedva zna jezik zemlje u kojoj se nalazi, ali zato zna uništavati ugled zemlje koju predstavljaju. Tako se veleposlanik Paro u SAD-u poprilično zamjerio američkoj administraciji “popovanjem” o LG terminalu i po njegovoj procjeni nezakonitoj želji Amerikanaca da ovladaju terminalom, Goldstein je u Parizu sve oduševio bistom Josipa Broza u uredu, te je to jedino po čemu je ostao zapamćen, veleposlanica Bekić je našoj akademskoj slikarici pak predložila da svoja umjetnička djela ostavi kod njezine majke u stanu prije izložbe, pa čovjek razmišlja da li plakati ili se smijati na takve gluposti… Vidošević u Ukrajini vodi svoju ukrajinsku ljubavnicu na remont naših MiG-ova,  a o njegovim aferama po svijetu da ne pričamo… I što naši birači imaju priliku birati?

Na čeluSDP-a, kao nasljedniku SKH, je sterilni diplomat Milanović koji je prije rata zbrisao u Brisel, a sada se u HDZ-u za mjesto Karamarkovog nasljednika bore dva diplomata, Plenković i Kovač. Jedan je prije rata zbrisao u London na školovanje, da ne pričamo kako mu je tatica bio profesor na FPZ-u zadužen za maltretiranje studenata sa socijalizmom, a onaj drugi je izašao iz kuhinje  Budimir Lončar- Mesić, što se vidjelo iz situacije u MVP-u, gdje je na čelnu poziciju postavio A. Muharemija, pa je odmah uništio odnose sa SAD-om i saveznicima, jer je Muharemiju zabranjen ulaz u SAD-a zbog sumnje u veze s islamskim teroristima. Bitno je bilo postaviti Mesićevog čovjeka. Koga to uopće bira HDZ? Tuđman sigurno ne bi birao za saveznike Ruse, već NATO i SAD. Kakav to tuđmanizam ovi propagiraju?

U trenutku otkrivanja najveće zavjere u povijesti zemlje, u kojoj je sudjelovao vrh HDZ-a i SDP-a, neviđene pljačke države i građana ovršnim zakonom, HDZ bira čelnika stranke između dva diplomata. Vjerojatno zato kako bi nastavili diplomatski pokrivati pljačku i reketarenje vlastitog naroda. HDZ treba vođu koji će napraviti lustraciju u vlastitim redovima, pa onda to primijeniti na državu, a SDP treba čelnika koji će shvatiti da živi u EU, gdje je veličanje komunizma zabranjeno, što Milanoviću još uvijek nije jasno. Kod obje vodeće stranke to za sada nije moguće, jer na programu tih stranaka je lažiranje stanja i osnova ponašanja. Kovač je već pokazao koliko je nesposoban. Nije dobro procijenio Mađare kada su stali uza Srbiju zbog pregovora s EU, nije uvidio bliskost Orban i Putina, nije shvatio zavjeru Njemačke i Rusije oko puštanja Šešelja, a niti pljusku SAD-a zbog njegovih bravura s Muharemijem, te je na kraju i lagao oko neprimanja kod državnog tajnika SAD-a Kerrya na svom proputovanju zbog istog tog problema.

HDZ se nalazi u raljama diplomata koji moraju odlučiti kako prikriti kriminal u vlastitim redovima i tajni dogovor sa SDP-om sakriti od očiju javnosti. U tome im zdušno pomaže ruska diplomacija, znajući da su novci skriveni u majčici Rusiji.

Zato sve sa zapada i SAD-a mora biti proglašeno masonskim i židovskim, a sve što dolazi s ruske strane kršćanskim i tako biti oprano kroz medije… Zapravo, strašna mržnja koja se širi prema Židovima nije plod ustaštva kako mediji predstavljaju, već same medijske hajke vladajućih kroz medije koja Židove, tzv. hazare ili pak masone stigmatizira kao najveće zlo svijeta, baš kao što je činio i Hitler prije 2. svjetskog rata. Samo zato da bi se prikrili pravi i najveći krvnici hrvatskog naroda – komunisti. 1945. godine Židovi nisu ubijali Hrvate, već su to učinili komunisti, koji su opljačkali svu imovinu građana, pa i onu židovsku, koji su oteli banke, tvornice i to čine i do današnjih dana dok djeca bivših komunista preuzimaju vlast od svojih očeva. U takvoj konstelaciji snaga, dva diplomata koja se bore za čelnu poziciju HDZ-a su produkt stanja koje proizlazi iz zacementirane krađe.

HOP portal