HOĆE LI BRANITELJI STATI UZ BRANITELJA DRAŽENA KELEMINCA U SRBU PROTIV PUPOVCA?

0
5341

Prateći događanja u svezi obilježavanja raznih obljetnica, kod nas je takozvana demokracija uznapredovala na upravo zastrašujući način. Pupovac se ponaša kao da ne živi u Hrvatskoj koja je ostvarena pobjedom nad agresorom u Domovinskom ratu, nego kao da živi u socijalističkoj Hrvatskoj, koja se po njegovom konfuznom shvaćanju još uvijek nalazi u sastavu republika SFRJ. Naime, antifašistički ustanak kojeg Pupovac želi obilježiti 27. srpnja u Srbu, ne obilježava nikakav antifašistički ustanak nego ustanak naroda Like i Korduna koji je bio isključivo ustanak etničkih Srba predvođenih četnicima i usmjeren protiv Hrvata u ruralnom području Hrvatske u kojem su prevladavali Srbi. Dakle, Pupovac ustvari slavi četnički ustanak. U konfuziji dvostrukih mjerila i histeriji lažne demokracije, nakon 22. lipnja, Dana antifašističke borbe, provuklo se i ovo Pupovčevo obilježavanje ustanka koji je prošvercan pod antifašistički, dok se u stvari radi o veličanju četničkog genocida nad Hrvatima i svim nesrbima tog područja.

Hrvatska država već godinama ne reagira na Pupovčevo slavljenje genocida počinjenog od strane Srba i četnika nad hrvatskim stanovništvom 1941. u Srbu, Boričevcima i Brotnji. Reagiraju samo hrvatski pravaši. Zakazali su povjesničari komunističkog vremena, kao i oni poput Slavka Goldsteina koji još uvijek proturaju laž, nauštrb hrvatskih žitelja toga kraja koji su bili zvjerski ubijeni, a njihova sela spaljena. Ova nepravda nad hrvatskim narodom i njegova agonija se produžila sve do danas, i to je samo jedan dokaz u nizu koji potvrđuje da Hrvatskom još uvijek ideološki vlada komunizam.

Predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec i njegovi pravaši s pravom ukazuju na zlodjelo veličanja genocida nad Hrvatima te samo zbog toga od strane Pupovca i njegove klike dobivaju etiketu “ustaša”. Pupovčev svjetonazor i uvjerenja se nikada neće promijeniti, no začuđuje svjetonazor hrvatskih vlasti koje mu dozvoljavaju slavljenje tog genocida godinu za godinom. Zbog toga Dražen Keleminec poziva hrvatske domoljube, branitelje i sve one koji su se borili za neovisnost hrvatske države u Domovinskom ratu da svojim što brojnijim prisustvom i podrškom jasno pokažu reakcionarnim, prokomunističkim i ostalim velikosrpskim elementima, (kao i onima na koje se odnosi izviješće SOA-e o jačanju četništva u Hrvatskoj) gdje im je mjesto; u ropotarnici hrvatske povijesti. Zna se da Pupovca u ovoj proslavi podržava Milanović, Vesna Pusić i mnogi drugi, pa i četnički vojvoda Vojislav Šešelj.

Dražen Keleminac obavijestio je hrvatsku javnost o predstojećim događanjima u Srbu ovim riječima:

“Danas, 11. srpnja 2016., u 9:10 sati u kamp Autohtone – Hrvatske stranke prava u Srbu došla je policija. Najavili su nam za današnji dan  dolazak iz Ravnateljstva MUP-a. Budući da znamo da Milorad Pupovac vrši strašne pritiske na ministra unutarnjih poslova i da traži da nas uhite, ovim putem zahtijevamo od policije se pridržava zakona o javnom okupljanju kao što ga i mi poštujemo.

Dana 25. 7. 1990. godine upravo sa srpskim mitingom u Srbu započelo je ponovno protjerivanje, ubijanje i okupacija Hrvata. Upravo u Srbu je zločinac Vojislav Šešelj s Jovanom Raškovićem pozivao na ubijanja Hrvata i ostvarenja Velike Srbije. Upravo iz tog razloga Autohtona – Hrvatska stranka prava ne boji se primjene sile od strane Milorada Pupovca koje očekujemo ovog trenutka ili za nekoliko sati. Upravo iz tog razloga organizirali smo predavanja o Domovinskom ratu. Ako se dogodi da policija prema nama primijeni silu, možemo reći da Milorad Pupovac vlada Hrvatskom i vrši bezakonje!”

U Srbu se provode dvije paralelne politike, jedna sa zvijezdom petorkrakom, druga sa hrvatskim grbom. Komunisti tvrde da je pravilna ona sa zvijezdom i uz to i oslobodilačka. Hrvatska je osobođen baš u borbi sa petokrakom, vijoreći zastavu sa hrvatskim grbom. Dražen Keleminec, branitelj, u Srbu vodi predavanja o stradanjima civila za vrijeme 2. svjetskog rata, na području Srba i želi pred spomenikom tzv. antifašizma objasniti da u toj povijesnoj priči nema antifašizma, samo loš spoj ubojica komunista i četnika u borbi protiv nenaoružanih civila.

S druge strane Pupovac kao produkt antihrvatske vlasti, koja vlada Hrvatskom, traži micanje šatora branitelja i AHSP-a , jer će u protivnom dovesti partizane i neke sudionike klanja Hrvata civila iz 1941. godine pred Keleminca. Hoće li branitelji mirno gledati ovo silovanje istine, demokracije i povijesti ili stati uz branitelja Keleminca treba tek vidjeti. Ovdje se ne radi više o jednoj stranci i čelniku AHSP-a, već o branitelju, djelu braniteljske populacije protiv velikosrpstva, podržanog od strane državnog vrha.

Kada bi vodstvu države,a to znači vodećim strankama stalo do mira u zemlji i dobrosusjedskih odnosa, tada bi na čelu srpske zajednice bili ljudi poput Nenada Vlahovića, uzornog građanina ove zemlje. Ipak za neometanu krađu dobara, građana i državne blagajne treba stalno dizati tenzije i stvarati ideološke podjele. Kada je situacija u Srbu došla do usijanja, a HAZU mirno šuti, kao što je šutio 50 godina o genocidu na križnom putu, jedino braniteljska populacija reagira. Hoće li branitelji stati uz branitelja Keleminca i zaustaviti prijetnje Pupovca tek ćemo vidjeti…

HOP portal