‘PREKOPAVANJE’ KONTEJNERA U MUP-voj VILI: OREŠKOVIĆ POTROŠIO NA CATERING 100.113 KUNA, MILANOVIĆEVICI 295.000 KUNA

0
1975

U TUĐOJ KUĆI SE NE ŠTEDI
Obitelj premijera Tihomira Oreškovića u vilu Costabella u Opatiji je stigla u ponedjeljak, 13. lipnja te ju je napustila u nedjelju, 10. srpnja. U tih 28 dana troškovi cateringa iznosili su navodno 85.113 kuna. Obitelj je vilu koristila i u danima oko Uskrsa. Tada su, prema neslužbenim informacijama, na catering potrošili 15-ak tisuća kuna, a u vili su se zadržali četiri dana. Obitelj Orešković na uslugu dostave hrane iz hotela za vrijeme boravka u opatijskoj vili potrošila je navodno 100.113 kuna, kako su prenijeli mediji. Mediji također navode što MUP potvrđuje da je za vrijeme Milanovićeve Vlade 2015. za catering u istoj vili potrošeno 295 tisuća kuna.
Milanovićeva Vlada bit će zapamćena da nas je dnevno koštala odnosno zaduživali 92,465 milijuna kuna i to bez spomenuti znanih i neznanih troškova cateringa.
Svi se sad čudom čude kako je to moguće. Odgovor je jednostavan oni rade i postupaju po načelu:u tuđoj kući se ne štedi. Nije li Zoran Milanović rekao da smo slučajna država,nije li on kao i Orešković bio slučajan predsjednik Vlade? Hrvatsku nisu niti smatraju svojom kućom i stoga nisu niti štedjeli u tuđoj kući.

PERO KOVAČEVIĆ

HOP PORTAL