DRŽAVA ZLOČINAČAKA ORGANIZACIJA: JAVNI BILJEŽNIK NAPLATIO OVJERU POTPISA 21 000 KUNA

0
3599

Odvjetnički uredi koji zastupaju RBA zadruge vrište na medije koji pišu o jednoj od najvećih prijevara stoljeća. Prijetnje tužbama bahatih odvjetnika pršte na sve strane. Famozni Macan provincijalnog naglaska posvuda objašnjava kako je rad RBA zadruga pravilan. U međuvremenu otima se imovina ljudi, ljudi umiru, dobivaju teška oboljenja, a pravosuđe postupa kao na licitaciji života. Život hrvatskih građana ne vrijedi ništa, ali zato novac bankara i političkih elita vrijedi više od 4 milijuna građana.

15 odvjetnika,  sudaca i  javnih bilježnika rade što hoće iz sudbine građana. Otimaju imovinu u korist banaka. Ipak postoji jedan slučaj iz 2012. godine na Općinskom sudu u  koji govori da su RBA zadruge prijevare KLIJENATA. Presudom na tom sudu dogodio se odmak od korumpiranog sudišta i odvjetnika RBA zadruga koji diktiraju presude sucima. Presudom HRVATSKOG suda je prvi puta dokazao kako su ugovori ništetni, kako su zadruge radile bez dozvole u Hrvatskoj i poništena je ovjera kod javnog bilježnika. Ono što vrijedi na jednom sudu, vrijedi i u ostatku države. IMAG0142 IMAG0142 (1)

Jedna oštečenica RBA zadruga u drugom slučaju pljačke  objasnila je kako  samu ovjeru potpisa  javni bilježnik njoj u slučaju kredita RBA zadruga je  naplatio 21 000 kuna, iako nije solimizirao potpis niti objasnio na Hrvatskom što piše u dokumentu koji je ovjerila na njemačkom jeziku. Kredit koji je dobila isplaćivan je u ratama, a ona je prije isplaćenog kredita već plaćala kamatu i na onaj dio  novca koji zadruga nije isplatila, jer nije imala novaca da u cijelosti isplati kreditirani iznos. Korisnica kredita RBA zadruga teško se razbolila u tome slučaju i sada ju čeka teška operacija srca, a država i dalje mirno gleda kako ilegalne poljoprivredne zadruge harače njenu imovinu.

IMAG0144
Poništenje j.b. isprave

Zadruge čak nisu prijavljivale svoju djelatnost na području Austrije, te je i austrijska država zakinuta za svoj dio poreznog kolača u svezi njihove kreditne dobiti.

Presuda u Jastrebarskom na općinskom sudu je dokaz nezakonitog poslovanja RBA zadruga, koje još uvijek podržavaju elite, pravosuđe i policija provođenjem ovrha nad korisnicima kredita RBA zadruga i time je država postala legalna kriminalna organizacija.

HOP portal