Erdoğan i Putin ruše uniju preko Njemačke, kod nas ‘narodna koalicija’ i Pupovac im pripremaju teren

0
2089

Na ulicama Istanbula i Ankare vodio se pravi rat između vojske sa jedne i policije i jednog broja građana sa druge strane u režiranom puću za ojačavanje položaja Erdoğana . Uhićeno je više od 2.800 pripadnika vojske. Vlada optužuje muslimanskog svećenika u egzilu Fethullaha Gülena da stoji iza puča.

fethullah-gulen-kidmirMuhammed Fethullah Gülen (rođen 27. travnja 1941. g.) je turski propovjednik, bivši imam i islamski uzorni vođa. On je osnivač Gülen pokreta (ponekad poznatog i kao Hizmet). Trenutno živi u dobrovoljnom egzilu u Saylorsburgu u Pennsylvaniji, Sjedinjene Države.

Gülen predaje anadolijsku (hanefijsku) verziju islama, koja proizilazi iz učenja sunitskog muslimanskog učenjaka Saida Nursîja. Gülen je izjavio da vjeruje u znanost, međuvjerski dijalog među Ljudima Knjige i višepartijsku demokraciju. Započeo je  dijalog s Vatikanom i nekim židovskim organizacijama.

Gülen je aktivno uključen u socijalne debate koje se tiču budućnosti države Turske i islama u modernom svijetu. U medijima na engleskom jeziku on je opisan kao “jedna od najvažnijih muslimanskih ličnosti”. Kako god, njegov Gülen pokret je opisan  da “ima karakteristike kulta” a njegova tajnovitost i utjecaj u Turskoj politici se uspoređuje sa “islamskim Opus Dei-om”.

Njemačka, Francuska i Turska na ruskoj strani velika su opasnost za SAD-e, a kako bi stanovništvo lakše pristalo na taj scenarij očito se mora proliti dosta nevine krvi u tim zemljama preko terorističih akcija i tzv pučeva. U susjednoj Sloveniji, koja je osnovica ruske moći i novca u našoj regiji Putin je otkrio neke slovensko-ruske spomenike,a nama je zablokirao turizam dolaskom na opću sreću Slovenaca i Srba. Nimalo slučajno, samo da bi nas upozorio što će se nama dogoditi ako i mi ne pređemo na rusku stranu.

Meta je vjerski segment ljudske ličnosti u ovom svjetskom specijalnom ratu, kako bi vjerom poljuljali ljudsku psihu moćnici svijeta moraju uništiti vjeru, ovladati ljudskim slabostima i potencirali mržnju, dijelovi političke elite stvaraju svoj poligon za zaradu i uništenje protivnika na taj način. Vjera kao temelj ljudske opstojnosti pokušava se uništiti, preko sukoba islamske i kršćanske vjere.
Ipak u svim napadima islamista i drugih terorista vidi se jak profesionalni način djelovanja. Preciznost i obučenost terorista na najvišem nivou.  Od Japana do Njemačke, preciznost akcija povečava strah i nesigurnost u svim dijelovima svijeta i na taj način se širi panika svjetskog rata.
Početna faza rata je psihoza terorizma, a druga je očito i nuklearni sukob. U Europi su dvije  stalne mete terorizma, Francuska i Njemačka, a u euroaziji Turska. Rukopis  terorizma u tim zemljama, tradicionlno okrenutima SAD-a je isti. Širenje panike islamskim terorizmom, kojeg svi povezuju sa SAD-om. Erdogan očito podržan ruskim političkim utjecajem napao je otvoreno SAD-e da mu isporuče Muhammeda Fethullaha Gulena i na taj način otkrio karte. Njegova poruka SAD-u jasna je poruka kako mu SAD-e neće određivati zamjenika, ako on otiđe na rusku stranu.

 

Iz NATO baze stotinjak kilometara udaljenoj od sirijske granice izvlače se nuklearne bojeve glave.  Procjenjuje se da je u Incirliku pohranjeno 50 nuklearnih bombi B61. Preslagivanje interesa je na pomolu.

Sastanak Erdoğana i Putina je dokaz novih odnosa u EU i Aziji. Nakon izbacivanje Britanije iz unije medijskom pompom, ruska politika ovladala je unijom. Da se može medijima činiti što želite očito je kroz britanski primjer. Iako obrazovano stanovništvo, ipak je podleglo medijskim manipulacijama. I kod nas igra se ista igra za prevlast ruskog interesa. Tradicionalno desno tijelo vezano za SAD-e naziva se ustaškim krilom i pokušava se eliminirati iz medijskog prostora. “Antifašizam” budi veze sa Rusijom, gdje se jedino još i koristi taj izraz.

Rušenjem Lozančića na čelu SOA-e bio je prvi pokušaj instaliranja ruskog utjecaja koji nije uspio. Karamarko je bio dugo trojanski konj u HDZ-u upravo određen za instalirane ruskog utjecaja i u službe. Za sada u tome nije uspio. HDZ je bio protiv novog čelnog čovjeka SOA-e Markića i pri preslagivanju vlade Karamarko je vršio ogroman pritisak na Oreškovića da smijeni Markića, ali sam puč je spriječio Lozančić, koji je na vrijeme izvijestio predsjednicu i premijera o namjerama Karamara. Da je Karamarko uspio u naumu danas bi još više turskih serija gledali,a rusko-srpski doušnici bi bili na vlasti. Vrlo tihom smjenom u HDZ-u porušen je ruski kadar, pa sada SDP-a preuzima primat u ruskoj igri stvaranjem tzv. narodne koalicije bez neke veće podrške naroda.

birn serbia soft censorship report 640- sasa lekovic
BIRN SERBIA je konferencija iz 2016 godine (na mreži BIRN-ovih portala Leković objavljuje svoje tekstove o Hrvatskoj), a i na ovoj konferenciji je izjavio da je stanjeu Hrvatskoj gore nego li u bilo kojoj drugoj državi

Čelna osoba HND-a Saša Leković na engleskom jeziku šalje svoje članke po svijetu kako nikada nije bilo gore stanje u Hrvatskoj i na taj način vodi specijalni rat protiv vlastite zemlje. Blati otvoreno Alojzija Stepinca, a 2000 bezličnih novinara u HND-u čuva svoje guzice i povlastice bez ijedne riječi protivljenja njegovim lažima. HND je vrlo utjecajan u svijetu i nije bez veze jedan antidržavni čovjek na čelu ove organizacije. Pupovac je vrlo bitna poluga ove igre, nekada pod britanskim utjecajem, danas očito je prešao u ruski tabor praktički vodi HND. Ova dvojice Srba na čelnim položajima svim snagama blate Hrvatsku i iz nje rade fašističku tvorevinu. Iz Srbije im pomaže zločinac Šešelj stalnim ratnim huškanjem, a kako vidimo i Turska se približava Rusima, što znači da će i bošnjaci u BiH postati problem u odnosima sa Hrvatima.

Njemačka je zajedno sa našom medijskom elitom i Milanovićem već naglasila kako je Hrvatsku stvorila zločinačka udbaška ekipa koja je pokrala Jugoslaviju. Time se zabijaju dva vrlo opasna klina prema Hrvatskoj, zločinci udbe su Hrvati i fašisti su Hrvati.

Proruski portal Dnevno je još prije par godina širio propagandu o pozdravu “za dom spremni”, kako bi ruska diplomacija imala argumenata da se Hrvatskom širi ustaštvo. U redakciji je tadašnja urednica Anita Krmek često puštala ustaške pjesme, na taj način potičući pisanje o tome pozdravu, kao da smo u ratnom stanju. Stvarala je psihozu ratnog stanja i svjesno širila u udbaškom glasilu jednu ideologiju. Tko bi nekom ustaškom portalu kao što se želi prikazati Dnevno dozvoljavao dugove vlasnika preko 70 milijuna kuna poreznoj, uništavanje tvrtki? Nastavak proruskog utjecaja na Dnevnom pokrenuo je admiral Domazet hvaleći Putina da brani kršćanstvo, a za putinova poslušnika Orbana imao je samo riječi hvale.

U političkom svijetu utjecaj ruske škole najviše se vidi kroz destrukciju Živog zida, koji krši sve zakone, uvodi anarhizam, zastupa neokomunističke teze, sudjeluje često u debatama u Srbiji, želi izlazak iz unije, a i njihova kratkotrajna članica Slađa hvalila je Šešelja. Nije Slađa bez veze hvalila Šešlja, niti odlazila u Srbiju bez razloga.

Živi zid nije spasio svoje ovršene, već im je nabio ogromne sudske troškove, dok on i dalje egzistira, bez sudskih posljedica, iako je Sinčić lažirao skupštinu. Očito je utjecaj vanjskih faktora važan da se ne ukine ova sekta. Nenad Koljaja za ometanje deložacije dobio je preko 50000 sudskih troškova. U principu živozidaši pune državni proračun kaznama i dobro žive od nerada.

Naše vodeće stranke uskoro će pokazati svoje pravo lice i vidjet ćemo u kojem je smjeru država krenula, prema ruskom ili američkom savezništvu. Ono rusko se vidi iz aviona preko pupovčevih jataka u Hrvatskoj, kako će nam biti ako dođu na vlast voždovi kadrovi…

I. D.

HOP portal