OTKRIVAMO VEZU RUSKOG REDATELJA MALAGURSKOG I NJEGOVOG SLUGE PERNARA U ŠIRENJU RUSKOG IMPERIJALIZMA

0
6761
Današnji mladi hrvatski političari izlegli su se iz legla potpunog neznanja i nesvijesti o vlastitoj zemlji, državi i naciji. Od osnovne škole naovamo nitko ih u mladoj suverenoj državi Hrvatskoj nije podučio o njezinoj povijesti – zato jer nije bilo lustracije, nego su nas prikriveni komunisti stalno prisiljavali na “demokratsko” viđenje trulih i otrovnih tekovina marksističkog i komunističkog svjetonazora. Nitko od tih mladih političara ne poznaje hrvatsku povijest, pa ni onu najnoviju. Ili tu povijest sustavno ignoriraju, što je vjerojatnije.
Nasuprot tome, na istoku teritorija bivše Jugoslavije marljivo se lažiralo povijest, tako da su njihovi mladi političari postali borci za laž. Sada imamo apsurdno-gadljivu situaciju u kojoj se hrvatski politički i povijesni amateri guraju u prvi politički plan, kao što je živozidaška “jedina opcija”. FPZ-om drma Tena Perišin koja određuje kadrove na HRT-u, koja određuje tko će dobiti američke stipendije, a poznata je kao kći najglupljeg direktora ikada, direktora tvornice Glinice iz Obrovca za koju je potrošen ogroman novac, a sama tvornica nikada nije proradila već je postala glavna afera bivše Jugoslavije. Na tom istom FPZ-u se i dalje produciraju kadrovi povijesnih neznalica i političkih muljatora koji kreću u novinarstvo ili diplomaciju, dok na istoku prosperiraju kadrovi dobro trenirani u laži čije je glavno načelo “ko nas bre zavadi”, kao bosanski “kulturnjak i intelektualac” Damir Nikšić koji pod svaku cijenu želi Vučića u Srebrenici, Aleksandar Protić Prota, muzikant nekog benda i čelnik “treće Srbije” koji stoji na jednakim pozicijama zaborava posljednjeg rata kao i Nikšić; Marko Milačić iz Crne Gore koji također predvodi građanski aktivizam zvan “Otpor beznađu” i bulazni na isti način kao Sinčić i Pernar. On se bori za (citiram): “suverenost u odnosu na domaće uzurpatore i bandu na vlasti, suverenost u odnosu na strane uzurpatore oličene u vojnim savezima i suverenost u odnosu na neoliberalni ekonomski koncept koji razjeda društva i države, a koji nameću bogati i bahati”.
zz-okupator-natopernar-za-ruse sincic-ko-tito-komentar
Interesantno je da su ovim mladim komunistima i slobodarima nejasni pojmovi slobodnog tržišta kojima se žestoko opiru, baš kao i ostarjeli “antifa-borci”. Ono što ih otkriva je ista terminologija, koja se nije promijenila još od 1945. Na slici su okupljeni Sinčić, Nikšić, Prota i Milačić zabilježili održavanje svojeg okupljanja koje su nazvali “veče bivše Jugoslavije”.
sincic-mladi-jugoslavenisincic-i-prota
Scenarist i autor dokumentarnih filmova Federalne televizije BiH Feđa Isović iz Sarajeva, autor serije “Lud, zbunjen, normalan” i Frljić sa svojim performerskim kazalištem užasa stoje na istoj liniji kulturne propagande zaborava počinjenih zločina u komunizmu i agresorskom ratu Srbije protiv Slovenije, Hrvatske i BiH. Pošalicama i glupim forama trebaju se počinjeni zločini i agresije poslati u kolektivni zaborav. Ne samo da je debitantski redatelj “Posljednjeg Srbina u Hrvatskoj” Predrag Ličina dobio 3,2 milijuna od HAVC-a kojim upravlja Hrvoje Hribar, nego je Hribar 2012. godine i redatelju Arsenu Antonu Ostojiću dodijelio rekordnih 4,6 milijuna kuna, a scenarij je nešto ranije ušao i u finale balkanskog natječaja za financiranje razvoja scenarija “Balkanski fond”. Inače, redatelj Ostojić je dodao svom imenu srednje ime Anton, kojega prije nije imao. Vjerojatno iz istog razloga zbog kojeg je i Sinčić sam sebe prozvao Vilibor.
Pred Hudom jamom nitko od njih nije bio, oni su doduše čuli za Srebrenicu i Vukovar, ali su to lukavo izbrisali iz sjećanja u ime “napretka”. Kada ti propagandisti novog kova govore o “suverenosti od stranih uzurpatora”, na pameti im je uvijek EU i NATO, nikada Rusija. Stvorena je generacija političara koji su stasali na načelima uhljebništva i nerada, istinskim načelima uznapredovalog komunizma, zato im je kapitalizam mrzak. Ustvari, svi oni zajedno propagiraju komunizam i neku novu Titovu Jugoslaviju, no ovaj put se vezuju za Putina i Rusiju.
pernar-brani-milorada1 pernar-brani-milorada
Pernarov video pogledalo je preko milijun budala s ovog područja (teritorija bivše Jugoslavije). Video je ustvari snimio Rus koji glumi Srbina imenom Malagurski koji stoji iza cijele propagande bivšeg Živog zida. U spotu lažljivac Pernar objavljuje rat NATO savezu i Amerikancima, vjerojatno zato što su bombardirali njihovu majčicu Srbiju, zato što su zaustavili rat na Kosovu i svojim djelovanjem spriječili genocide u nekim budućim Srebrenicama. Zbog toga su Amerikanci jako zločesti, a Srbi su dobri kao i Rusi jer rade nove Srebrenice u Ukrajini.
pernar-malagurski-video malagurski-i-zivi-zid
Rusko-srpski fašist Pernar, sramota hrvatskoga roda zajedno s ruskim propagandistom Malagurskim truje cijelu regiju za poprilično velike ruske novce. Sve više podsjeća na svog idola Josipa Broza koji je u Hudoj jami zvjerski pobio žene, djecu i trudnice samo zato što su Hrvati. Ivan Pernar je vrlo opasan čovjek jer nema ideala, jer je njegov jedini ideal novac. Tko ga više plati, za njega i navija. Momentalno je puno bolje plaćen od Rusa. Moralist Pernar koji više ni u Saboru nije u stranci Živog zida nego u stranci Abeceda demokracije, nastavak je rusko-srpske kulturne revolucije čiji su glavne komponente u Bosni Peđa Isović i Damir Nikšić, a u Srbiji Srđan Dragojević koji je prvi sa svojim filmom Parada zapravo otkrio kako su Rusi pridobili sve desničarske stranke u EU, a to je problem gay zajednice. U tom filmu vrlo lukavo se poništava kompletan Domovinski rat i ujedinjeni su svi s prostora bivše Jugoslavije, a što danas na lanu agresora i branitelja zajednički sprovode izvjesni zločinac Milošević u Srbiji i Klemm u Hrvatskoj.
U Bosni musliman Feđa Isović preko svojih glupavih serija koje se preko privatnih televizija šalju u Hrvatsku propagira Josipa Broza, čovjeka koji je pobio pola milijuna Hrvata,  te tako stvara dojam velike antifašističke koalicije s Rusijom. U Hrvatskoj je instaliran Pernar kojemu najviše plješću upravo Srbi, a najmanje Hrvati. Njegova učenja su vrlo bliska Dobrici Ćosiću i ostaloj velikosrpskoj bagri. Odavno se taj dripac prodao za judine škude i radi na instaliranju nove klaonice Hrvata, nove srboslavije. U tome su mu itekako pomogli izdajnički mediji dviju komunističkih stranaka SDP i HDZ, jer su iz udžbenika gotovo sve izbrisali o Domovinskom ratu, a Srbima dozvolili učenje lažirane povijesti iz srpskih knjiga te instalirali srpsku pravoslavnu crkvu kao vodeću pravoslavnu crkvu u Hrvatskoj što je izdaja nad izdajama.
Zato nije ni čudo da u svojoj poslanici svim neprijateljima hrvatske države Pernar poručuje da Milorad Pupovac ništa nije kriv. Ovaj rusko-srpski fašist Pernar želi da što prije izađemo iz EU i NATO-a kao bi nas gurnuo na još jedan križni put. Ivan Pernar želi instalirati četničku politiku u Hrvatskoj i zato bi trebao biti optužen za veleizdaju. Za veleizdaju treba biti suđen i bivši državni odvjetnik i svi oni koji su dozvolili da komunistička klika iz Jugoslavije vezana na Rusiju potpuno pokrade Hrvatsku. Svi se oni boje izvješća američke administracije iz kojeg će biti vidljivo što su nam pojedini komunistički čelnici radili tijekom stvaranja Hrvatske, a koje će uskoro izaći na vidjelo. Iz svega će biti jasno što se zapravo u ovih 25 godina u Hrvatskoj događalo te da mi imamo Rockfellere u svojim vlastitim redovima, koji su generirani direktno iz komunističke lopovske ekipe. Zadojeno srpstvo koje ne vlada previše dobro matematikom, treba samo malo bolje zbrojiti vlasničke udjele u Srbiji, pa će se vrlo jasno vidjeti tko je sve krao. Američka administracija nije Bogom dana, ali u slučaju bivše Jugoslavije ima ogroman problem uopće bilo s kim uspostaviti odnose, jer je kriminal na svim stranama vezan isključivo na komuniste iz dijela ruske zajednice.
Od ubojstva Đurekovića prošlo je puno godina, ali tek promptnom akcijom njemačkog pravosuđa došli smo do ubojica i udbaških naredbodavaca. Naše pravosuđe još uvijek nije riješilo slučaj Sanader. Kradljivac naše državne imovine iz Milanovićeve vlade, partizanski sin Pejnović pobjegao je u Rusiju. Dok Njemačka otkriva ubojstva, a Amerika zaustavlja ratove na Balkanu, Rusi spremaju sa Srbima nove pokolje Hrvata. Našli su novog Kvislinga u Hrvatskoj. Simbol za izdajnika više se neće zvati Kvisling, nego Pernar. Učestali pročetnički i antiamerički komentari koji su se zaredali na stranici Ivana Pernara dokazuju sve što smo ovdje naveli.
zz-antiamericka-prop zz-antiamericka-prop1 zz-antiamericka-prop2 zz-antiamericka-prop3 zz-antiamericka-prop4 zz-antiamericka-prop5 zz-antiamericka-prop6zz-antiamericka-prop7
zz-antiamericka-prop8zz-antiamericka-prop9
Hrvatska se konačno mora maknuti od Srbije i prestati biti srpska kolonija, tek tada će sa scene nestati fašisti kao što je Pernar i lijeve boljševičke udruge koje koriste tipične nazive kao “fronta” i “otpor”.
HOP