U JASENOVCU SE NAMJERNO SPALJUJE SMEĆE I POLIJEVA KEMIKALIJAMA ZBOG MASOVNE GROBNICE HRVATSKIH VOJNIKA I CIVILA

0
7180

Smetlište gori, ali vatrogascima ga ne daju gasiti! Uplašeni građani optužuju direktora komunalnog da za novac prima otpad koji ne bi smio. Nama prvo obećao snimanje pa pokušao prevariti ali mi smo pozvali inspekciju koja je otkrila ono što je htio sakriti!-piše emisija Provjereno na svojim fb stranicama.

Tema u emisiji PROVJERENO na Nova Tv je ilegalna spalionica smeća u Jasenovcu! Zna se zašto baš na tome mjestu pale smeće i rovare, sipaju kemikalije!
Namjerno brišu dokaze o masovnom pokolju Hrvata u Jasenovcu nakon 1945. Žele sakriti kemikalijama kosti i ostatke odjeće pobijenih Hrvata! Noću dolaze kamioni i sipaju kemikalije i smeće na taj prostor na koji su se stanovnici Jasenovca žalili da jako smrdi, a riječ je o leševima pod zemljom niti metar dva dubine. Idite na njihovu stranicu i pogledajte. Vidi se udubina na tome mjestu, a zna se da se udubine stvaraju na mjestima gdje je masovna grobnica.

Tema je ilegalna spalionica u Jasenovcu, znate li da se u Jasenovcu nalazi ogromna masovna grobnica u kojoj leže posmrtni ostaci Hrvata ubijenih u istoimenom logoru nakon 1945.? Razlog prosipanja kemikalija na to mjesto jest taj što se žele uništiti ti isti posmrtni ostaci kako bi za vrijeme skorog iskopavanja rekli da tamo nema ničega, a u isto vrijeme se truje građane Jasenovca. Jako dobro se zna čije kosti leže u Jasenovcu! Roman Leljak je obaviješten o ovome i protiv onoga koji je pokrenuo to zlo i trovanje ljudi koji tamo žive, odgovarati će pred sudom!-kaže A. Gladoić iz Jasenovca.

Možete li mi reći dali je normalno da komunalci odvezu sa zelenog otoka i staklo i plastiku pomiješano. Iskipaju sve u jedan kamion i to je to? čak su prije nekog vremena zeleni otok odvozili skupa sa smećem iz sela. (Tvrtka Odlagaliste Nova gradiska.)-kaže svjedok Franjo Pavković.

Pismo čitatelja

HOP