SKANDAL: LOKALNE SDSS-ove NOVINE IZRUGUJU, USTAV, GRB I ZASTAVU IAKO JE PUPOVAC DIO VLADE

0
5353

Razgovarali smo sa čelnikom veterana domovinskog rata i dragovoljaca iz Gvozda, Anđelkom Mrnjavcem u svezi zadnjih provokacija srpske političke strane u Vrginmostu, koja ne prestaje izazivati sukobe u toj općini. Prvo je Milan Busić provocirao i vrijeđao hrvatsku policiju, zatim su seljani obližnjeg srpskog sela napali svog zemljaka Radu Dragića jer je oženio Hrvaticu i traže njegove iseljenje iz sela, da bi šlag na tortu stavio lokalni mudrijaš Mraović, poznat po kampu za strance, kojima zadaje svake godine čišćenje partizanskih spomenika, jer su lokalni srpski stanovnici dovoljno lijeni da to učine sami,a koji  je urednik lista sličnog pupovčevim Novostima, kroz koji se ruga Hrvatima i širi mržnju prema braniteljima i državi. Baš u skladu sa zadacima Biroa Krajine, vlade u izbjeglištvu širi međunacionalnu mržnju, kako bi podigao još jedan srpski traktorski ustanak.

LOKALNI SRPSKI LIST IZ VRGINMOSTA ISMIJAVA INVALIDA DOMOVINSKOG RATA GLOGOŠKOG

Izrugivanje Ustava, grba i zastave je napad na državne institucije i naša udruga branitelja je odlučila Predraga Mraovića kazneno prijaviti i njegov famozni list, jer nam je stvarno dosta hajdučije u Hrvatskoj, prostačenja, izrugivanje grba na kojem je po autorici teksta Heleni Puljiz nekakav konj Šarac,a što govori da je ovoj kliki sveto samo izrugivanje. Branitelji su s tim stijegom išli u rat, da bi sada pojedine osobe ismijavale himnu i zastavu, kao nedavno u srpskom listu Novosti. Očekujem da na teren izađe služba za zaštitu ustavnog poretka i počne konačno djelovati u ovom kraju, jer očito ovdje institucije sustava ne djeluju. -rekao nam je A. Mrnjavac.

Zanimljivo da je Plenković dao 8 mjesta pomoćnika ministra stranci koja u svojim redovima ima protudržavne elemente i na taj način ruši vladu izrugujući institucije. Najodvratnije od svega napravljeno je Đ. Glogoškom, invalidu domovinskog rata, kojem se ruga taj Mraović, za kojeg pak branitelji kažu da je bio liječeni narkoman. Lijepa svita srpskih junaka, Busić nasilnik, pedofil, silovatelj maloljetnica, ovaj narkoman, a desna ruka Pupovca Saša Milošević, osuđivani diler droge. Takva hrpa jadnika ruga se državi od koje otima novac za svoju mržnju.

Ovaj skandal mora se osjetiti i na vladi, jer je Plenković dao povjerenje srpskoj zajednici, koja mu na lokalnom nivou ruši državu, izruguje grb i zastavu. 

MILORAD PUPOVAC NA OSNOVU OVOGA ŽELI MJESTO ZAMJENIKA U MINISTARSTVU KULTURE. KOJI JAD OD VLADE…

HOP