KOMUNISTIČKO NASILJE NAD ŠIBENIKOM I ŽRTVAMA KOMUNISTIČKIH POKOLJA

0
4956

Nevjerojatno! Na isti dan kada je u Šibeniku bio prikazan Leljakov film o Hudoj jami (dvije uzastopne projekcije, jer je 2000 ljudi još ostalo izvan dvorane), ove spodobe obilježavaju partizansko “oslobođenje” Šibenika! Nisu to neki starci predvođeni Mesićem, nego mladići (pogledajte petokraku na majici lijevog). Pitanje je (jer takvima zaista ništa nije sveto) rade li oni nekakav bolesni frljićevski performans ili sto stvarno misle?! Ovo se događa u Šibeniku, gradu čiji su žitelji poznati po prohrvatskom stavu i velikoj hrabrosti u Domovinskom ratu!

No tu nije kraj antifa komunističkoj propagandi. Kako javlja Jutarnji, u novim prostorijama Udruge šibenskih antifašista na Gorici otvoren je Muzej pobjede i oslobođenja Dalmacije, dva dana nakon obilježavanja 72. godišnjica oslobođenja Šibenika (3. studenoga 1944.) od njemačkih nacista. Na otvorenju se rezala torta s petokrakom zvijezdom, a bili su prisutni i Ivan Vrdoljak i Ranko Ostojić.

Hrvatski komunisti potpuno su prisvojili antifašizam kao svoju tekovinu što je potpuna laž, a šibenske vlasti im idu niz dlaku i uopće ne znaju što je antifašizam.

HOP