OTKRIVAMO KOMPLETNU IZDAJU HRVATA U BOSNI OD STRANE HRVATSKIH POLITIČKIH ELITA

0
15373

Serge Brammertz je ispred haškog tužiteljstva dao ovu izjavu o slučaju Orašje:

Državni sud BiH nalazi se u Sarajevu, ali je pod patronatom međunarodne zajednice. On nije u ingerenciji Federacije. Za svako suđenje je potrebno pribaviti oznaku A haškog tužiteljstva, rimski put prava, što znači da iza ovog događaja stoji međunarodna zajednica, što daje potpuno drugu dimenziju slučaju.

https://www.hop.com.hr/2016/11/04/ekskluzivno-optuznice-za-hvo-orasje-podigla-je-r-srpska-pred-medunarodnim-sudom-dok-hrvatska-nikada-nije-podigla-optuznicu-za-genocid-u-orasju-srpske-strane/

Iz našeg teksta se vidi potpuno točno izvještavanje javnosti koje kontrolirani mediji u Hrvatskoj ne žele istinito prikazati. Danas je na N1 televiziji novinarka Ivana Ptrović iznijela činjenicu koju smo jedino mi objavili da se na optužnici za Orašje nalaze i imena 18 bošnjaka koji nisu uhićeni u Sarajevu.

https://www.hop.com.hr/2016/11/05/ekskluzivno-sipa-privela-10-sumnjicenih-hrvata-za-slucaj-orasje-ali-nije-privela-18-bosnjaka-sa-iste-optuznice/

Činjenicu rusko-turske zavjere koju novinarka Petrović iznosi, mi već duže vremena pokušavamo objasniti, a neuhićenje 18 Bošnjaka to dokazuje. Ipak treba istaknuti i činjenicu izdaje hrvatskih interesa u Bosni koja ne datira od jučer već s početka 2000-tih. Na sastanku Ante Jelavića i Milorada Dodika 2002. godine u Drvaru u hotelu Bastašica dogovorena je predaja Desetog kantona Srbima (Glamoč, Bosanski Petrovac, Drvar), a kojeg su držali Hrvati. Potpisani su ugovori između navedene dvojice bez znanja naroda, skupština i sabora, a taj sporazum se zove PLATFORMA. Tim sporazumom se Hrvati s tog područja izmještaju u Pisarovinu i na područje Banovine. Radi se o 8.000 Hrvata.

Ovim sporazumom nazvanim PLATFORMA izdani su interesi hrvatskog življa u BiH i ugrožen geostrateški položaj Hrvatske. Ante Jelavić upropastio je Hercegovačku banku, pronevjerio 50 milijuna maraka pomoći hrvatske države, doseljenim Hrvatima Glamoča, Kupresa, Drvara… i osuđen na 10 godina zatvora. Ako ove činjenice sami sebi priznamo, onda je potpuno jasno zašto Hrvati Bosne doživljavaju ovakvu sudbinu od Srba i muslimana. Ne bi moglo biti nikakve ni ruske ni turske zavjere da nije bilo hrvatske izdaje.

Već godinama naša nacionalna televiziija i vodeći mediji lažiraju situaciju u Bosni kojom s hrvatske strane dirigiraju kriminalci povezani sa srpsko-muslimanskim kriminalcima Dodikom i Izetbegovićem. O optužnicama za Orašje se zna tri godine kao i za Mrkonjić-grad, a skandal nad skandalima je zapošljavanje Pupovčevog pročetničkog kadra Milene Horvat u ministarstvu branitelja, koja dila dosjee HV-a sarajevskim vlastima. Radli li se i tu o rusko-turskoj zavjeri ili o čistoj izdaji hrvatskih interesa od strane tadašnje vlasti?

https://www.hop.com.hr/2016/11/05/izdaja-pupovceva-milena-horvat-koja-radi-u-min-branitelja-dilala-dokumente-hv-a-u-sarajevo/

Očito se već 25 godina radi o sprezi SDP-a i HDZ-a koji su prvo kompletno pokrali državu, osiromašili narod i izdali svoje sunarodnjake izvan zemlje.

https://www.hop.com.hr/2016/11/04/udba-je-pokrala-banke-energetiku-unistila-poljoprivredu-i-tiho-nas-predala-rusko-srpskoj-mafiji/

Igor Drenjančević

HOP