PLENKOVIĆ RAZMIŠLJA O POSTAVLJANJU PUPOVCA NA ČELO HRT-a!

0
8109

Iz pouzdanih izvora bliskih HDZ-u doznajemo da Plenković poput Gregorićevog vrtnog patuljka radi poteze u skladu sa organiziranom političkom mafijom u državi. Zadnja nebuloza ovog srpskog domoljuba je, vjerovali ili ne, prijedlog da se MILORADA PUPOVCA postavi na mjesto ravnatelja HRT-a. O tome se vrlo ozbiljno razmišlja od kada je  Nenad Vlahović iznio masu dokaza o pronevjeri novca u javnost od strane SNV-a, poglavito Pupovca i njegovog novinara i osuđenog dilera droge Saše Miloševića.

Milorad Pupovac se toliko istaknuo u Tesla banci da je banka ekspresno otišla u stečaj, a u obnovi srpskih kuća se istaknuo još i više, pa je jedan povratnik umro u svinjcu ne dočekavši obnovu. Poklonjenu stoku njegovi puleni su raspustili po šumama misleći da su krave partizani, umjesto da su ih darovali povratnicima. Srbi od njega dobiju po koji kukuruz pred izbore, a on po neku novu nekretninu…redovito diže lovu po bankomatima, ali rijetko ima pokrića,  koga briga za te činjenice, kad DORH voli šeika od SAO Krajine.

Sve su to reference za Plenkovićevo povjerenje, jer ionako uz Plenkovića sjedi Gregurić, otac propasti privrede i poglavito INA-e.

Na HRT-u već radi Pupovčeva ugrožena klika, a njegovim dolaskom sigurno bi bili vraćeni svi ugroženi Srbi koji neizmjerno slatko mrze Hrvatsku, od Kosanovića do Rašete, pa bi nam mogli zajedno s Acom Stankovićem drobiti gluposti, a kumrovečki profesor Pupovac bi mogao u miru izdavati svoje komunističke knjige o novinarima za odstrel.

Čudi nas kako sada toliko razvikano etičko sudište šuti o ovim odvratnim potezima Plenkovića ravnim veleizdaji, jer je baš na Šeparovićevom sudištu Pupovac osuđen za veleizdaju.

Radi li se ovdje o igrokazu jednog sudišta, poglavito jer je Nenad Vlahović donio tom sudištu dokumente o Pupovcu, da bi to isto sudište mirno promatralo kako korumpirano sudstvo RH razapinje Vlahovića zbog tih istih dokumenata i osuđuje ga umjesto da osudi Pupovca?

HOP