RUSKA DIPLOMACIJA UNOVAČILA PERNARA ZA STVARANJE NOVE SRBOSLAVIJE

0
3716

Beograd je konačno pronašao novog Tita. Tragikomični klaun hrvatske političke scene stvoren u HDZ-SDP laboratorijima hrvatskog ludila, Ivan Pernar postaje ključna osoba rusko-srpskog plana nove Jugoslavije. Prvi dio plana odrađen je u Beogradu u režiji Dejana Lučića i njegovim stalnim napadima na Židove, masoneriju i na Ameriku. Priča u kojoj ima istine i puno više laži okupirala je kompletni teren bivše Jugoslavije. U kafićima, restoranima i birtijama prežvakava se ista priča o masoneriji po cijele dane, dok udružena banda hrvatskosrpskih komunista krade uz podršku ruskih mentora. Ideološki specijalni rat sad već otvoreno vodi Ivan Pernar kojemu su puna usta Palestine, masonerije i Židova i koji na taj način širi mržnju prema Židovima poistovjećujući ih s masonerijom i propasti svijeta. Ideologija koja je proširena preko Dejana Lučića, Marka Franciskovića i Emila Čića. Kako bi sve to dobilo još veću težinu i dimenziju, javlja se strateg Domazet koji često pred kamerama proganja židovstvo i masoneriju. Domazet i njemu slični proglašavaju Putina spasiteljem kršćanstva u Europi, iako je Putin napravio masakr u kršćanskoj državi Ukrajini.

Svi oni udruženi s Pernarom vode specijalni rat. Pernar kao najslabija karika vrlo otvoreno pokazuje mržnju prema židovskoj zajednici okrivljujući Židove za sve probleme u svijetu, iako je vrlo jasno da su Židovi u Hrvatskoj 1945. bili opljačkani i istjerani, kao i to da do danas nisu mogli riješili svoja imovinska potraživanja u našoj zemlji.

Sjetimo se tekstova i govora Adolfa Hitlera tridesetih godina prošlog stoljeća i onih sadašnjih Pernarovih. Nije nikakva tajna da se Pernar u svojim govorima i na tribinama često poziva na ta vremena. Pernar je najaktivniji političar u regiji; jedan dan je na Palama, drugi na Sutjesci, a treći u Beogradu. Javna je tajna također da je u tome nadmašio i samog Pupovca, koji je zacijelo na njega ljubomoran, jer Pupovac više nije toliko dobrodošao u Beogradu otkako se saznalo kako živi šeik Pupovac i njegova svita. U Pupovčevu dobronamjernost sve više sumnjaju i sami Srbi, pa se sada iz komunističkih krugova Srbije i Hrvatske gura novi igrač Pernar. U obje zemlje najvažnija vijest je postala hoće li Pernar demonstrativno napustiti neki tv-studio nakon pola minute ili kasnije. Panika srpskohrvatskih lopova od otkrivanja vlastitih lopovluka je toliko velika da su odlučili stvoriti novu lopovsku Jugoslaviju pod patronatom majčice Rusije kako bi i dalje mogli štititi svoj lopovluk.

Hrvatska koja je članica EU ne poštuje zakon Unije u svezi ovrha iz 2014. godine, već i dalje pljačka svoje građane i nudi im svog klauna Pernara kao spasioca, čovjeka koji baš nikoga nikada nije spasio. Pernar naravno zastupa izlazak iz EU i NATO Saveza, kako bi pljačkaši u miru mogli sve raseliti, natopiti mržnjom i posvađati. Hrvatska kao članica Unije mora uskladiti svoj ovršni zakon sa zakonima EU, riješiti pitanje skrbničkog računa INA-e koji je nastao tako da je plaćanje izvršeno izvan granica Hrvatske, a za tu kriminalnu radnju je znao i tadašnji guverner HNB-a Rohatinski. Isto tako, Zagrebačka banka je “zaboravila” upisati svoje nekretnine u svoja osnovna sredstva, upropastila sve svoje osnivače i dovela zemlju do privrednog kolapsa. Ljubljanska banka je također počinila pljačku nad građanima, a današnja Srbija osim četničkih derneka nema više gotovo ništa za prodati, jer su Rusi, Turci i Arapi iz nje napravili svoju koloniju. Srbi se više ne voze u svojim avionima i autobusima, već su sve rasprodali Arapima.

Kod nas u Hrvatskoj su najbolja nalazišta nafte zapuštena, plin smo dali u koncesiju Talijanima, hotele i banke Rusima, a sve na račun gladnog naroda. Interesantno je da u obje zemlje gotovo i nema američkih ili europskih investicija, a kamoli njihovog kapitala u nekoj značajnijoj mjeri.

Narodi ex Jugoslavije nalaze se pred velikom klopkom da se jednom zauvijek legalizira pljačka komunističkih bandita. Koliko je god opasna koalicija SDP-a i HDZ-a jer bi se totalno blokirao DORH, toliko je opasna i nova Jugoslavija, država srpskohrvatske mafije. Zbog toga je bitno spoznati i prozrijeti Pernara kao glasnogovornika jedne grupacije tajkuna koja se bori protiv one druge. Za njega su širom otvorena vrata svih studija kontroliranih televizija na teritoriju bivše Jugoslavije, ali niti jedna vodeća državna televizija ne želi pozvati u studio Nenada Vlahovića, glavnog svjedoka protiv Milorada Pupovca, jer bi se njegovim dolaskom otkrila veza srpskih i hrvatskih elita i svjesno širenje mržnje između dva naroda. Državne televizije neće pozvati niti glavnog svjedoka pljačke INA-e i bivšeg direktora Nikolu Kovačevića jer bi se i tu otkrilo bratstvo i jedinstvo komunističkih lopova.

Sinčić, Pernar i slični klaunovi služe isključivo elitama za ostvarenje neke nove srboslavije, a ne narodu Hrvatske. Gotovo je nevjerojatno da u dokumentima tajnih službi uopće pronalazimo imena tih patuljaka. Pogledajte kako fb članstvo ismijava Pernara,  doživljava ga na nivou potpunog idiota.

https://www.facebook.com/ivo.dzeba/videos/10209104485142854/

https://www.facebook.com/groups/411422358912629/permalink/1154412537946937/

HOP